Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 482
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • Germany
Desislava Sheinova 671009 страхотен пост . Благодаря , че сподели с нас така подробно! И аз съм се насочила към Д-р Хатър за консултация. Много добри впечатления придобих за нея и ще видя какво ще е моето мнение. Видях и снимки - много добре са станали. Аз още проучвам и се лутам , но се надявам скоро да има развитие 😆

# 241
Момичета, радвам се, че съм ви полезна!
През последните два месеца изчетох всеки един пост из всички 11 теми назад, така че моят личен опит е единственото, с което мога да допринеса.
От своя страна да споделя че разликата от днес на обяд до вечерта е невероятно подобрение! Чувствам се все повече като бял човек, даже успях едни яйца на очи да сготвя сама! (малките победи в живота) =D

# 242
  • Пловдив

Аз бях от момичетата, които “ооо нее 375 сс са много, ще изглеждам пошло”, а сега 375 сс ми малеят и ако мога да върна времето бих сложила повече, можех да побера 450 сс.
Имам още оттоци и един въпрос към оперираните момичета. Кога спадат оттоците? И кога започнахте да носите други сутиени?

Моите отоци спаднаха напълно мога да кажа след трети месец. Но тук вероятно от значение е, и какво точно е правено, ако е само поставяне на имплант, предполагам възстановяването ще е по-бързо. Аз съм с корекция за повдигане, асиметрия и намаляне размера на ареолите. Сигурно затова отоците са били повече.
Сутиени различни от медицинският и спортни горнища си купих след вторият месец. Намерих модел с банели и мека чашка, които са ми изключително удобни, цял ден съм с тях и ги усещам като втора кожа. Вечер сега спя с Триекшън на Триумф, този сутиен си струва всяка стотинка която съм дала за него, няма такова удобство.

# 243
  • София
Оперираните от д-р Молов, получихте ли епикризи (имам само договор и паспорти)? Асистентката каза, че ще се забави, понеже сам си ги правел докторът, ама не стана ясно колко.

# 244
Оперираните от д-р Молов, получихте ли епикризи (имам само договор и паспорти)? Асистентката каза, че ще се забави, понеже сам си ги правел докторът, ама не стана ясно колко.

Няма да получиш никаква епикриза.
Това го казват на всяка, че ще се забавят и всеки път когато попиташ все трябва да им влезеш в положение. И така докато самата ти забравиш за епикризата.
Недай си боже и докторът да е сгафил
тогава  епикризата си остава мираж...

# 245
  • София
Толкова ли е трудно да се напише?... Много несериозно

# 246
  • София
Споделям мнението на Десислава Шейнова. Аз съм се оперирах преди месец и малко при д-р Хатър, нямам никакви оплаквания. Всичко мина без каквито и да било усложнения, но аз се възтановявах също бавно, бяха големи болки и в болницата и вкъщи, добре че имах помощ иначе абсурд сама да се оправям една седмица. И аз съм изключително доволна от целия екип, от обслужването от всичко. Моята операция излезе по-скъпа, защото имах и повдигане тип раундблок. Снимки изпращам само на лично.
Относно хапчетата, аз не приемам никакви хапчета нито витами и затова не бях много стриктна в приемането на хапчета, само първата седмица, заради болките след това вече взех да пропускам.
Аз бях от момичетата, които “ооо нее 375 сс са много, ще изглеждам пошло”, а сега 375 сс ми малеят и ако мога да върна времето бих сложила повече, можех да побера 450 сс.
Имам още оттоци и един въпрос към оперираните момичета. Кога спадат оттоците? И кога започнахте да носите други сутиени?

Здравейте,бихте ли пратили снимки на мен ? Колко ви е струвало повдигане и слагане на импланти?
Аз също обмислям тази операция. Моят бюст е увиснал след две раждания и се нуждае подобрение.

# 247
  • Бургас
Не , до днес , 4 месеца след операцията, нямам епикриза.
Искала съм я два пъти от асистентката - не помня точния отговор, но беше доста уклончив и дипломатично завоалиран. Ннадявах се, че по време на карантината ще наваксат, но и тогава не бяха. ... От май месец наистина не съм се сещала да попитам между другото.

# 248
Настоявай и ако трябва ги заплаши с НЗОК. Те правят проверки по сигнал и все още имаш време. Това е ОФИЦИАЛЕН медицински документ, където трябва  се описва хирургичния достъп..изчисления разни...анатомични особености..какво точно е имплантирано и други важни неща.  Залепят се и лепенки от опаковката на всеки имплант, които трябва да съвпадат с тези от паспорта. След години......ако планираш друга операция или недай си, Боже,  се наложи...това много ще затрудни ситуацията, а някои хирурзи не се наемат да оперират там, където няма епикриза и не е известно какво е правено. Само паспорт не е достатъчен.
Настоявайте, момичета! Това е ваше право!

# 249
Настоявай и ако трябва ги заплаши с НЗОК. Те правят проверки по сигнал и все още имаш време. Това е ОФИЦИАЛЕН медицински документ, където трябва  се описва хирургичния достъп..изчисления разни...анатомични особености..какво точно е имплантирано и други важни неща.  Залепят се и лепенки от опаковката на всеки имплант, които трябва да съвпадат с тези от паспорта. След години......ако планираш друга операция или недай си, Боже,  се наложи...това много ще затрудни ситуацията, а някои хирурзи не се наемат да оперират там, където няма епикриза и не е известно какво е правено. Само паспорт не е достатъчен.
Настоявайте, момичета! Това е ваше право!

Съгласна съм с изказването ти,много точно.Дори не мога да си представя,как след операция няма да се издаде Епикриза и Паспорт на имплантите.Всичко се случва,и като нямаш черно на бяло ,нищо не можеш да направиш или пък да докажеш.

# 250
  • София
Със сигурност ще си почакаме още. Аз вече съм 8 месец след операцията и още не ми е написана. Ще подсещам периодично, защото това е важно всяка една оперирана да го има.

# 251
  • Бургас
А това с кутиите ... Опаковките на имплантите... нужни ли са ? Хм... На мен не ми ги дадоха, а и не се сетих изобщо. Само договор с клиниката, паспорти на имплантите и рецепта с лекарства.

# 252
Може и да е тактика. Като дойде време за подмяна пак при него да трябва да се отиде.

# 253
  • Варна
Жалба до Изпълнителна агенция Медицински надзор, защото епикризата е основен медицински документ!

# 254
А това с кутиите ... Опаковките на имплантите... нужни ли са ? Хм... На мен не ми ги дадоха, а и не се сетих изобщо. Само договор с клиниката, паспорти на имплантите и рецепта с лекарства.
Не. Не ме разбра. Не опаковките. Вътре в опаковката има лепенки, които носят информация за импланта и се лепят в епикризата. Информацията от епикризата трябва да съвпада с информацията от паспорта.

Общи условия

Активация на акаунт