Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 535
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Kak се мери основата, някой може ли да ми каже ? Pinky мн добър резултат , много са се променили ! Браво! Ти при кой се беше оперирала , че вече се бъркам ?
Кънев

# 226
Някой да е имал проблем с вътрешни конци? Минаха 6 седмици, а десният шев от едната страна ме наболява, като боцкане. Отвън изглежда добре, може би леко зачервено. Преди беше малко подуто и твърдо от тази страна, сега само наболява. Казаха ми да мажа с крем невен, редувам с Кело кот, но се притеснявам да не стане проблем, четох, че понякога вътрешните конци не се разграждали.
Да, аз съм от тези, при които не се разграждат и сега 2 месеца след операцията ми излизат понякога възелчета. Първоначално ходих доктора да ми ги маха като излезе някой, но в последствие махнах и аз няколко.

# 227
  • София
При мен нищо не излиза, само наболява и боцка. Странно защо не се разграждат.

# 228
Някой да е имал проблем с вътрешни конци? Минаха 6 седмици, а десният шев от едната страна ме наболява, като боцкане. Отвън изглежда добре, може би леко зачервено. Преди беше малко подуто и твърдо от тази страна, сега само наболява. Казаха ми да мажа с крем невен, редувам с Кело кот, но се притеснявам да не стане проблем, четох, че понякога вътрешните конци не се разграждали.
Да, аз съм от тези, при които не се разграждат и сега 2 месеца след операцията ми излизат понякога възелчета. Първоначално ходих доктора да ми ги маха като излезе някой, но в последствие махнах и аз няколко.

По принцип на мен докторът ми каза ,че  вътрешните конци се разграждат за период от шест до осем месеца.

# 229
  • Germany
Скрит текст:

намерих това изображение , показващо нагледно разликата в профилите. Мисля , че ще е полезно за тези , които се чудят каква е тя.

# 230
  • София
Аз ще съм с xstra high profil,а док ми каза,че имало след него и още един,ultra hight май🤔😁
Като родиш вика ще ти сложим този последния😁

# 231
  • Germany
Аз ще съм с xstra high profil,а док ми каза,че имало след него и още един,ultra hight май🤔😁
Като родиш вика ще ти сложим този последния😁

А защо трябва да ги сменяш ? В смисъл сега искаш да си сложиш и след като родиш други ли ?

# 232
  • София
Явно доктора ми намекна,че след раждане понякога се налага след време да се сменят и тогава се минава на по-висок профил.
Аз не знаех,че имало и още по висок от екстра.Това ме изненада.

# 233
Явно доктора ми намекна,че след раждане понякога се налага след време да се сменят и тогава се минава на по-висок профил.
Аз не знаех,че имало и още по висок от екстра.Това ме изненада.
Само някои марки имат ултра/екстра висок профил.

# 234
Здравейте,може ли да ми кажете др Тепавичарова оперира ли още,къде мога да я открия за консултация или нейн номер Simple Smile?

# 235
Мили дами, моята операция мина в понеделник 13.07 в УниХоспитал при д-р Хатър в Панагюрище.
Приеха ме още в неделя, за да ми направят необходимите изследвания. Чудесна стая с гледка към природата, пеят птички, разхождат се кончета. Санитарки и сестри се грижиха за мен през цялото време, нищо не ми липсваше. Операцията се състоя в понеделник сутринта. Бях в цикъл, ден 4, докторката каза да не се притеснявам. Излизането от упойка бе лесно, нямах гадене или дезориентация. Престоях в болницата до сряда, тъй като дренажите ми пълнеха доста. Вече (ден 1 от махане на дренажите и вече вкъщи) се чувствам много по-добре! Най-много болка видях от тях, дори сега ме болят раните от самите дренажи. Потвърдиха, че имам много здрав и трениран мускул, заради което възстановяването ми е болезнено, но само по себе си е хубаво нещо.
Някои неща, които аз не бях предвидила.
- Пригответе си шишенца за вода не повече от 0,5л. Аз имах от 1л и въобще не можех да ги вдигна. Милата санитарка ми взе малки шишенца от кафето.
- Лицето много се омазнява от системите, поне моето. Не си бях взела нищо за почистване на лице, а трябваше, понеже с вода не беше много ефективно.
- Предвидете си някой да се грижи за вас, като се приберете, защото ставането от леглото е много трудно. Аз си извиках приятелка да спи при мен, за да реагира при нужда.
- След като ви разрешат да пиете вода след упойката, пийте много! Колкото и хидратиращи системи да вливат, водата си е вода. Аз неглижирах този факт и на ден 2 абокатът почна да се запушва и ревах от болка при вливане, защото кръвта ми се бе сгъстила.
- При липсата на апетит да си пуснете 24Kitchen на телевизора по цял ден помага много. =D
- Много се надух в коремната област. Като плондир съм, но ще мине. Нямам търпение да се случи, за да видя как седят гърдите ми на нормалната ми форма.
- Гърбът боли от лежане в една поза, ама много. Това никой не го казва предварително, но моят случай бе такъв.

С мотива ергономикс 400сс съм. Основа 13см. Ръст 172см, 65кг, тренирано тяло, едър кокал, с рамене на плувкиня. Започнах с малко Б гърди, стегнати и вирнати, без гънка. С д-р Хатър се съгласихме, че търся по-естествена визия, затова ги разположи анатомическо правилно, а не по-високо с цел изразено деколте. Нямам нужда от лента. Разрезът е ареолен, още със самото събуждане проверих зърната си за чувствителност и всичко си усещам, никакви изтръпвания. Не нося специален сутиен, а спортен Wellness на Триумф по препоръка на докторката. Каза, че върши отлична работа, а и ще мога да го нося в ежедневието си и след това. Цена 59лв.
В момента съм 75С, след 6 седмици ще направя финално измерване. Моята заявка бе за пълно С или малко Д. Нищо повече, за да не пречат на активния ми начин на живот.  

В болницата ме гледаха като писано яйце, без майтап. Санитарки, сестри, с изключително внимание и грижа, нищо не ми е липсвало. Постоянна директна връзка с д-р Хатър, която отговаряше на въпросите ми лично.

Цени.
6500лв включващо импланти, операция, медикаменти И изследвания, които ти правят там. Никакво обикаляне по лаборатории и доктори.
80лв входна такса в болницата
20лв паркинг за колата за 4 дни (5лв на ден)
17лв потребителска такса
59лв сутиен
~30лв за следоперативни медикаменти.

Снимка на ден 4 (16.07), с подут корем. Аз съм много доволна от резултата, а тепърва ще приемат форма! Heart
Скрит текст:

# 236
Супер изглеждаш, честит нов бюст Hug
Къде видя тоз корем, не знам?
Страхотен пост, изчерпателно написан и много полезна информация за всички, които тепърва ще минават през това.

# 237
Здравейте, може ли мнения за д-р Хатър?
От последния коментар за нейната работа останах очарована, но ще съм благодарна и на други мнения Simple Smile

# 238
  • Пловдив
Desislava Sheinova 671009, Честито! Бързо въстановяване! Много хубав, подробен и добре написан пост. Вярвам, че ще е от полза на много момичета на които предстои операция.
Само да вметна, че не е задължително да имате нужда от помощник първите дни. Индивидуално е Simple Smile. Аз бях с операция на гърдите и на носа, 2 в 1. Още първата вечер, в деня на операцията ставах да ходя до коридора в болницата няколко пъти да си сипвам вода Simple Smile. Нямах никакви проблеми. След това се наложи да остана сама в Истанбул още няколко дни, ама съвсем сама. Оправих се Simple Smile. Не е страшно Wink. Една процедура плазмотерапия на венците която си правя е далеч по-неприятна, от първите ми дни след операциите. Кураж на всички, на които предстои!

# 239
Споделям мнението на Десислава Шейнова. Аз съм се оперирах преди месец и малко при д-р Хатър, нямам никакви оплаквания. Всичко мина без каквито и да било усложнения, но аз се възтановявах също бавно, бяха големи болки и в болницата и вкъщи, добре че имах помощ иначе абсурд сама да се оправям една седмица. И аз съм изключително доволна от целия екип, от обслужването от всичко. Моята операция излезе по-скъпа, защото имах и повдигане тип раундблок. Снимки изпращам само на лично.
Относно хапчетата, аз не приемам никакви хапчета нито витами и затова не бях много стриктна в приемането на хапчета, само първата седмица, заради болките след това вече взех да пропускам.
Аз бях от момичетата, които “ооо нее 375 сс са много, ще изглеждам пошло”, а сега 375 сс ми малеят и ако мога да върна времето бих сложила повече, можех да побера 450 сс.
Имам още оттоци и един въпрос към оперираните момичета. Кога спадат оттоците? И кога започнахте да носите други сутиени?

Общи условия

Активация на акаунт