Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 545
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
Повдигане без импланти, резултат- малки гърди, почти еднакви. Ако се колебаете дали да слагате импланти или да правите само повдигане, винаги изберете да е с импланти, дори и малки пак е нещо

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 04:11 от Chloe_90

# 271
Оперираните от д-р Молов, получихте ли епикризи (имам само договор и паспорти)? Асистентката каза, че ще се забави, понеже сам си ги правел докторът, ама не стана ясно колко.
Аз направих 5 месеца от операцията и още нямам епикриза.

# 272
Оперираните от д-р Молов, получихте ли епикризи (имам само договор и паспорти)? Асистентката каза, че ще се забави, понеже сам си ги правел докторът, ама не стана ясно колко.
Аз направих 5 месеца от операцията и още нямам епикриза.

Явно е честа практика.....

# 273
От моята операция при Молов мина 1 година и 2 месеца, епикриза няма, исках си я стотици пъти, чувах само обещания,
днес, утре, другата седмица, след месец, влез ни в положение и тн. Не мисля да оставя така нещата, още повече след грешката му и продължаващите усложнения които настъпват, определено ще си търся правата.

# 274
Здравейте отново,
Включвам се с резултат от 5-ти месец, за тези, които все още проучват. Лично мнение - това лято просто е супер удобно и комфортно, след като изхвърлих всички сутиени с подплънки и открих много леки дантелени бюстиета в Н&M. Забелязвам, че дясната не етолкова паднала като лявата и си мисля, че се дължи на това, че съм доста активна и натоварвам много дясната ръка...ще видим след още 5 месеца как ще е Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:

# 275
Страхотни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 276
  • Пловдив
JuDi_82, Много красиви гърди!

# 277
Ехеее,перфектни!! Браво!! Кой им беше "майстора" ?

# 278
Ехеее,перфектни!! Браво!! Кой им беше "майстора" ?

Благодаря, момичета Simple Smile При д-р Николай Георгиев ги правих. И аз съм изключително доволна Simple Smile

# 279
JuDi, добре ти стоят, почти не се забелязва разликата, че едната още не е слязла. Но разрезите защо са направени така, че се виждат в изправено положение?

# 280
  • София
Judi,супер са.
Колко кубика и какви импланти си сложила?
Д-р Георгиев се справя много добре явно.Следя го в Инстаграм има страхотни резултати.

# 281
Изкривила съм ъгъла при селфито, затова се виждат толкова белезите, но не съм фен на перфектните снимки и изобщо не се “целих” като ги правих 😂
Кубиците са 345, анатомични, висок профил.

# 282
  • Germany
До ходилите при д-р Хатър на консултация, бързо ли ви дадоха час за консултация ( не за операцията) или чакахте повече?

# 283
Да, доста бързо се разбрахме за час и дата. В деня, в който отправих запитване към нея, получих и отговор.

# 284
До ходилите при д-р Хатър на консултация, бързо ли ви дадоха час за консултация ( не за операцията) или чакахте повече?
Обадих се миналата седмица и ми даде час за 30.07, т.е. има няма 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт