Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 417
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
  • Germany
JuDi_82 , напълно подкрепям мнението ти ! Много точно си го написала. Много се радвам,че има тази общност , в която се споделя информация и опит. За мен лично много ми помага , въпреки че тук е една много малка част от пациентите на докторите , но пък много неща се разбират , които иначе не знам дали бихме знаели . Всеки сам решава как да постъпи ,но е хубаво да имаш всякаква информация и споделени истински случки и факти. Бъдете здрави и красиви.

# 346
Ох, за съжаление и моите номера са еднакви

# 347
Джуди, какви цени предлага Георгиев ? И аз натам вървя.

Здравей Jennnnnny,
При д-р Георгиев операцията с анатомични импланти ми беше 4500 евро. Имаш рехабилитация и физиотерапия след това, но незная колко дни - аз ползвах само една такава при изписването, тъй като се прибрах към Варна.

Аз правих две консултации при него и след като разбра, че го посещавам повторно за уточняване на кубици и избор на дата, втората беше безплатна и директно не си губихме взаимно времето с обяснения и въпроси.
На първата консултация ми изглеждаше доста, как да кажа - самоуверен. Но пък точно това негово самочувствие ми вдъхна кураж, защото при него просто нямаше колебание, замисляне, мънкане - напротив, каза, че и 390 кубика ще ми стоят добре и за него нямаше проблем. И въпреки, че сега съм изключително доволна от моите 345, зная, че и с 390 ефекта щеше да е повече от чудесен.
Така, че щом си решила - смело напред. Консултация, една-две седмици неразположение при възстановяването и след това ти пожелавам да си като мен - доволна от резултата и да си кажеш "защо не го направих по-рано" Simple Smile (сигурно ще ти мине и мисълта - "защо ми трябваше да се подлагам на това" - но това е за период не повече от 24 часа след операцията Grin)

# 348
Благодаря ти много за споделеното !
Красотата, самочувствието понякога изискват да стиснем зъби за 24 часа 😀

# 349
  • София
Може ми е тъп въпросът, но все пак, при условие, че всеки имплант има свой собствен код, как въобще съществуват два еднакви стикер, които Молов ви дава? И какво му пречи да даде верните, при условие, че то е пределно ясно, че са сложени 2 импланта, нещо не разбирам...

# 350
Джуди, забравих да спомена, че резултатът при теб е впечатляващ Heart Eyes
Буена есперанза, и аз това се чудех. Каква му е далаверата да слага един номер, ако слага два импланта, къде затрива другия номер и какво прави с него?!?

# 351
Буена есперанза, и аз това се чудех. Каква му е далаверата да слага един номер, ако слага два импланта, къде затрива другия номер и какво прави с него?!?

Няма 2 еднакви номера...единствено се сещам за вариант...да ги принтира

# 352

Няма 2 еднакви номера...единствено се сещам за вариант...да ги принтира
Това е смехотворно,извинявам се!Имам чувството,че умишлено се налива масло в огъня,и определени хора само това чакат!Говорих с представителите на Ментор днес!Обясниха достатъчно обосновано и изчерпателно,че нямаме основание да се притесняваме относно имплантите,които са ползвани  при операциите, и че ще съдействат максимално проблемът със стикерите да бъде разрешен.Не съм звъняла само аз,но явно всеки гледа да е спокоен сам за себе си.

# 353
Включвам се и аз с един и същ имплант за двете гърди в паспорта! Реших, че защото съм карък по начало, е станало така.Но сега ми става ясно, че проблемът е може би е по-сериозен! Аз съм без епикриза също! Преди да ми вадят конците, на четвъртия ден от операцията опитах да си регистрирам имплантите, но греда. В този момент се разрових и разбрах, че за двете гърди е поставен стикер на един и същ сериен номер. Свързах се с Мария и каза, че докторът ще оправи паспорта в понеделник като свалим конците. Е не стана точно така, но след няколко дни ми пратиха нов паспорт с два различни серийни номера. Опитах се и тези импланти да регистрирам, но не се получи.Започвам сериозно да се притеснявам, днес писах на Мария за епикризата, ще видя какво ще ми отговори.
Интересно ми е колко ще се окажем с един и същ сериен номер на имплант за двете гърди предвид факта, че доста дори не са обърнали внимание или изобщо не четат тук.Аз кутиите ги видях непосредствено преди операцията, но изобщо не ми беше до тях. Съвет към тези, на които им предстои - снимайте ги и дори настоявайте да се отворят пред вас.

Скъпа Джени аз ли нещо не мога да разбера или е точно така както съм разбрала?
Значи е трябвало да ти сменят номерата на твоя паспорт, но не станало така, защото са ти пратили нов по Еконт с различни номера на паспорта. Това което аз разбирам, е че ти пращат нов паспорт с което излиза, че отнякъде си се появява още един 3ти стикер със същия номер. При положение, че имаш един залепен, тоест 2 на стария ти паспорт сега излиза че те ти пращат трети номер на новия паспорт.
Съжалявам, но аз ли не разбирам.... Нека момичетата да прочетат поста и да ме поправят ако греша....
Господи какви импланти имаме.....

# 354
  • Germany
А някой обясни ли логично , защо се е получило така не при една пациентка, а при доста ? Аз лично не намирам обяснение

# 355
Това с епикризите е силно притиснително- колкото и зает да е, колкото и да оперира на ден...година, че и повече да няма епикриза е ненормално! Уклончиви отговори и отлагане във времето би ме вбесило и бих си търсила правата.
Аз съм с Мотива ергономикс- имам 2 различни серийни номера на двата импланта и съответно- карти за двата(ляв и десен),регистрирах ги на сайта!
Би ли ми дала линк за такава регистрация? И аз съм с такива.

# 356
А някой обясни ли логично , защо се е получило така не при една пациентка, а при доста ? Аз лично не намирам обяснение
Освен некадърност от страна на този, който ги лепи....не намирам друго логично обяснение. Може би има поне 3 стикера, след като имаме по две карти, вероятно има и стикер за документите при доктора, та вероятно някой е залепил всички с единия номер на пациента, а другият номер в техните документи.
Няма как да е сложен един и същ импланти два пъти Grinning

# 357
  • София
Имплантите на Мотива могат да се регистрират с приложението, което се изтегля безплатно от Google Play или App Store. На мен ми казаха да ги регистрирам до един месец след операцията. Така и направих, става лесно и бързо. От болницата ми дадоха книжка с указания за регистрацията.

# 358
Ох, за съжаление и моите номера са еднакви

И мойте
Скрит текст:
Скрит текст:

# 359
Момичета, без искам да стряскам който и да било или да набеждавам някой, но моето обяснение би било, че лекарят слага само 1 оригинален имплант и другият е някакъв по евтин примерно. От него няма как да ви даде номера, щото ще разберете за измамата. Стикери сигурно има няколко на всеки имплант- за паспорт, за досие, за епикриза и т.н. От тук може да идва и нежеланието да дава епикризи. Отново - не твърдя нищо конкретно - това са само размишления

Общи условия

Активация на акаунт