Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 011
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Да, аз съм  с обиране тип раундблок + импланти. Много съм доволна. За мен най-добрия начин за поставяне на импланти е през ареолата и никой не би ме убедил в противното. ( разбира се, ако лекаря знае какво прави) Отначало като си видях белезите бях в шок, но след месец вече всичко е много по-различно.Като цяло съжалявам само за размера, че избрах 375 СС, а д-р Хатър каза, че 450 СС може да ми сложи, но аз бях убедена, че ще изглеждам пошло. Изпращам снимки само на лично. Успех и ако избереш д-р Хатър, бъди сигурна, че си в много добри ръце.

# 616
  • България
Да, аз съм  с обиране тип раундблок + импланти. Много съм доволна. За мен най-добрия начин за поставяне на импланти е през ареолата и никой не би ме убедил в противното. ( разбира се, ако лекаря знае какво прави) Отначало като си видях белезите бях в шок, но след месец вече всичко е много по-различно.Като цяло съжалявам само за размера, че избрах 375 СС, а д-р Хатър каза, че 450 СС може да ми сложи, но аз бях убедена, че ще изглеждам пошло. Изпращам снимки само на лично. Успех и ако избереш д-р Хатър, бъди сигурна, че си в много добри ръце.

Може ли снимки на лично.Благодаря предварително!

# 617
Здравейте! Аз се включвам с малко странен въпрос, но понеже съм решила да се оперирам и се спрях на Естетика (пакета Уголемяване + Рино, защото искам и 2те операции, а така поне всичко ще е с 1 упойка) исках да попитам казахте ли на шефовете си за операциите, или просто си взехте отпуска. Искам да се оперирам есента, но се очертава да е доста натоварен период и не знам дали ще ме пуснат? Притеснявам се да не ми откажат болничните ако кажа защо ги искам...а и то ще си проличи в последствие. Pensive

# 618
Казах, че ще излизам в болничен за 3 седмици, защото ми се налага и това е. Предупредих от по-рано да се знае

# 619
Здравейте Simple Smile
Изчела съм всичките теми с огромен интерес.Искам да благодаря на всички момичета за отделеното време! Всички снимки които качвате са много полезни(браво на престрашилите се Simple Smile ) .
И честито на всички с новите придобивки Heart Със здраве и гордост да си ги носите!  :* Simple Smile
Та..аз съм на 29год. с две деца ..след двете бременности и кърмения и моите гърди станаха ужасни,нищо не ми остана буквално,а това е нетърпимо..страх не страх се реших и вече имам записан час за консултация при  д-р Молов за 10.10 Simple Smile .
Иначе съм минйонче 158/45 кг Grinning и най големият ми страх е да не станат огромни Grinning

# 620
Да, MonikaIK ще съм благодарна за снимки. Аз по-рано ви писах съобщение, но може би не сте го видели.

# 621
  • София
Аз пуснах една седмица отпуск без обяснения, но аз работя на компютър от вкъщи и не се наложи повече.
Имам въпрос, който може би ще ви се стори странен - операцията беше на 2-ри юни, сега като пробвам да си местя гърдите наляво или надясно, в дясната имам някакво странно усещане - сякаш нещо като леко скърцане в основата. Случвало ли се е на някой? Притеснявам се да не е някаква течност или нещо не както трябва.

# 622
Аз пуснах една седмица отпуск без обяснения, но аз работя на компютър от вкъщи и не се наложи повече.
Имам въпрос, който може би ще ви се стори странен - операцията беше на 2-ри юни, сега като пробвам да си местя гърдите наляво или надясно, в дясната имам някакво странно усещане - сякаш нещо като леко скърцане в основата. Случвало ли се е на някой? Притеснявам се да не е някаква течност или нещо не както трябва.
Моите също са от юни,скърцат и двете 😁 и аз се интересувам по този въпрос,ако някой реално знае да сподели,моля.

# 623
Точно скърцане усещах първите две седмици, при нагласяне на гърдите в сутиена, дори и при ходене и когато се наведа напред и настрани. Общо взето постоянно усещах скърцане 2 седмици, след тези две седмици, такива проблеми съм нямала. Вече съм на 2 месеца и 4 дни.

# 624
  • София
Иначе съм минйонче 158/45 кг Grinning и най големият ми страх е да не станат огромни Grinning

Едва ли ще станат огромни, аз съм с подобни размери и повечето хора не вярват, че имам силикон, с 300сс. Ако не слагаш повече от 360-70сс, няма да са огромни.

# 625
Момичта имам сериозен проблем.Днеска на снимката на дробовете показа,че съм имала бронхит или лек възпалителен процес.Аз януари боледувах от бринхит,явно ми е станало хроничен.Според вас възможно ли е да ми отменат операцията заради това.

# 626
Ако в момента нямаш никакви симптоми не виждам защо ще ти я отлагат. Отлага се ако в момента си болна, а не преди 6 месеца.

# 627
Има ли някоя от Вас с 500cc или повече , висок профил и ако може снимчица да добия представа?

# 628
Има ли някоя от Вас с 500cc или повече , висок профил и ако може снимчица да добия представа?
Анатомични или кръгли? Аз съм със 555 анатомични висок профил и снимка има някъде назад в темата, по-нови снимки нямам, а няма още голяма разлика.

# 629

Анатомични или кръгли? Аз съм със 555 анатомични висок профил и снимка има някъде назад в темата, по-нови снимки нямам, а няма още голяма разлика.

Разрових се в темите назад и гледах внимателно , но не успях да видя твои снимки след операцията. Иначе съм се спряла на кръгли импланти.

Общи условия

Активация на акаунт