Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 013
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета. Нова съм тук, но искам да питам дали има момичета с моя проблем или аз си въобразявам. Мина 1 г и 2 мес откакто си сложих 350 сс Ментор Siltex Xtra gel, висок профил. В последно време забелязвам при наврждане от външната страна от към мишницата като хлътване на импланта. В легнало положение при дясната гърда повече се забелязва от долната страна същото хлътване. Иначе в изправено положение няма промяна. Има ли място за притеснение, поправимо ли е ? Имам среща с доктора началото на септември

# 631
Аз пуснах една седмица отпуск без обяснения, но аз работя на компютър от вкъщи и не се наложи повече.
Имам въпрос, който може би ще ви се стори странен - операцията беше на 2-ри юни, сега като пробвам да си местя гърдите наляво или надясно, в дясната имам някакво странно усещане - сякаш нещо като леко скърцане в основата. Случвало ли се е на някой? Притеснявам се да не е някаква течност или нещо не както трябва.
Аз също го имах това усещане и ме плашеше.Според мен нямаш повод за притеснение,явно е нормално.Отиди на преглед,ако не отшуми.

# 632
Meli$a В текущата тема страница 14.

# 633
Meli$a В текущата тема страница 14.
Видях най-накрая мерси. Но по принцип при анатомичните импланти се губят кубиците , докато при кръглите повече изпъкват някакси.
Иначе поздравления за резултата и според мен с времето ще се покрият изцяло гърдите от импланта , само имай търпение.Ти ли настоява за анатомични или доктора?

# 634
Аз исках кръгли, той каза, че при мен няма как да стане. Високият профил го избра за да избута максимално зърната нагоре и да не гледат на долу.

# 635
И аз трябва да сложа анатомични 345 или 390 , за да избегна повдигането. Но наистина ли има разлика в кубиците между кръглите и анатомичните.
И още нещо анатомичните конкретно ментор имат ли различна твърдост, по меки, по твърди. Знам че се текстурирани за да може да се получи формата им.

# 636
Бях на мамолог при д-р Младенов. Той също така прави и операции за уголемяване и тн. Та човека още като се съблякох каза, че едната леко се е завъртяла. Подозирах, но друго си е да ти го каже доктор. Поне Политех на 2 год още не са спукали. Видяхме и набръчкване, но външно не се вижда, имам дебела кожица явно. Та малко взе да ми писва с тези гърди.

# 637
  • Бургас
И аз трябва да сложа анатомични 345 или 390 , за да избегна повдигането. Но наистина ли има разлика в кубиците между кръглите и анатомичните.
И още нещо анатомичните конкретно ментор имат ли различна твърдост, по меки, по твърди. Знам че се текстурирани за да може да се получи формата им.

Разлика в кубичното съдържание няма. Просто при едните съдържанието на импланта е разположен в капковидна обвивка, а на кръглите - в полусферична. Визуално анатомичните импланти са с обем в долния полюс, като по този начин се постига по естествена визия- по полегати и сплеснати над зърното, по издадени под него.При кръглите обема е ясно изразен и в горния полюс и затова визуално се придобива усещане за по голям бюст.

При Ментор действително има различни по твърдост/ плътност , която се обозначава с термина кохезивност - в таблицата на Ментор има с коефициент 1,2,3...като 3 е най високата плътност. Но самият коефициент на практика не Зная как се отразява. Може би на допир ще  се усети разликата. При мен са поставени анатомични тип 331, 475 кубика с кохезивност 3 - уж най твърдия имплант. Но ми е супер естествен бюста и визуално и на допир.

# 638
Бях на мамолог при д-р Младенов. Той също така прави и операции за уголемяване и тн. Та човека още като се съблякох каза, че едната леко се е завъртяла. Подозирах, но друго си е да ти го каже доктор. Поне Политех на 2 год още не са спукали. Видяхме и набръчкване, но външно не се вижда, имам дебела кожица явно. Та малко взе да ми писва с тези гърди.
Е от какво е това завъртане? И ти визуално си го виждаш така ли?
Д-р Младен Младенов ли е преглежда в Вита и по други центрове, как ти се стори?

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 15:53 от dete2

# 639
Е от какво е това завъртане? И ти визуално си го виждаш така ли?
Д-р Младен Младенов ли е преглежда в Вита и по други центрове, как ти се стори?
Да, същия е, преглежда къде ли не. Аз си записах час през супердок. Там може да видиш къде преглежда. Бях в Торакс, поради най ранна дата из всички центрове. Минах със допълнителното здравно.
Завъртането е леко и е отдавна. По широк е джоба и както знаем, при анатомичните си личи малко или много. Мисля след като родя дай боже някой ден и то скоро да ги подменя. Няма смисъл да правя упражнения преди това. Гърдата е леко изместена от центъра на вън към мишниците, говорим за вертикалата.  Вместо да е в права линия е наклонена леко на вън под 15-20 градуса  да кажем. Заради това и не изглеждат толкова събрани.

# 640
Здравейте и от мен,
днес бях на консултация при доц.Романски. Много доверие ми вдъхна и направо си запазих час за 29.09 за уголемяваме на бюста.Има ли оперирани при него да споделят впечатления?
Каза ми, че две нощи се прекарва в болницата и на 10 ден маха конците.Забравих да го питам за масажи след това..

# 641
Привет! И аз бях при Романски преди месец и нещо. Накрая ми даде лист с телефон за връзка и имейл, който загубих а искам да му пиша за обсъдим нещо за операция. Може да ми дадеш мейла? Или телефона на сестрата май беше дал.

Здравейте и от мен,
днес бях на консултация при доц.Романски. Много доверие ми вдъхна и направо си запазих час за 29.09 за уголемяваме на бюста.Има ли оперирани при него да споделят впечатления?
Каза ми, че две нощи се прекарва в болницата и на 10 ден маха конците.Забравих да го питам за масажи след това..

# 642
Привет! И аз бях при Романски преди месец и нещо. Накрая ми даде лист с телефон за връзка и имейл, който загубих а искам да му пиша за обсъдим нещо за операция. Може да ми дадеш мейла? Или телефона на сестрата май беше дал.

Здравейте и от мен,

# 643
Леле, а няма ли някаква терапия против стрии?
С лазер може да пробваш, консултира се. Сега има и промоции в Дерма Акт, всичко на 50 про.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 11:51 от bubanka

# 644
Здравейте,

Аз ще пробвам да се похваля с друго. Имам запазен час  за експлант и съм много доволна, защото се появиха редица оплаквания при мен. Невъзможност да си поема въздух, стягания, прималяване, непоносимост към топлото, каквато преди не съм имала. Кръвни и хормонални изследвания в норма, така че да видим.
Но си мисля, че трябва да има по-сериозно проследяване във времето, защото миналата година в Щатите, най-накрая FDA признаха, че имплантите мохат да причинят редица автоимунни заболявания и тн. Има рискове, момичета!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт