Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 60 929
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Чудесни резултати момичета! Голямо бравооо Simple Smile
Всеки си представя различна визия, някой искат максимално естествен бюст, други като мен искат прилично големи гърди, подходящи за размера на тялото им.Аз съм бая висока- 1.80 68кг и мисля, че 500сс + доколкото гръдния кош позволява биха ми стояли естетически добре за моята фигура Simple Smile

# 676
Здравейте,момичета!Моята операция ще бъде в понеделник 17.08 при Д-р Никилай Георгиев.Утре очаквам. да ми станат всички изследвания.
Здравейте, и аз съм при  Ники Георгиев на 20.08. Следя темата, но не съм се включвала. На мен ще ми е за втори път при него след две раждания и два дълги периода на кърмене. Успех на 17-ти!
Бихте ли казали каква е цената при него, само за поставяне на импланти?

# 677
Meli$a аз съм с почти същите размери и на мен 555 са ми дори малки (поне анатомичните) на голо изглеждат големи, обаче под дрехи са малки.

# 678
Здравейте,момичета!Моята операция ще бъде в понеделник 17.08 при Д-р Никилай Георгиев.Утре очаквам. да ми станат всички изследвания.
Здравейте, и аз съм при  Ники Георгиев на 20.08. Следя темата, но не съм се включвала. На мен ще ми е за втори път при него след две раждания и два дълги периода на кърмене. Успех на 17-ти!
Бихте ли казали каква е цената при него, само за поставяне на импланти?
Здравейте, на мен ми иска 4400Е. Избрахме Ментор-анатомични. Имам му доверие. Преди 10 години си направих операция за уголемяване на бюста при него. Всичко мина много добре. Но поради някаква причина се е получила КК и трябва са бъдат подменени имплантите.

# 679
Jfinashar, с колко цц си в момента и какво ще слагате?

# 680
Jfinashar, с колко цц си в момента и какво ще слагате?
Сега съм с 325 сс, Евросиликон, капковидни, но КК ги стяга и изглеждат по-малки от колкото трябва. Ще ги сменя за 495сс. Малко се притеснявам от размера да не е прекалено, защото съм 160, 46 кг. Георгиев е убеден че няма проблем и няма да е много. Доверявам му се, защото не ме е подведе и първия път. Както каза така и стана. В началото до 3-тия месец гърдите ми бяха ужасно твърди и високи, но след това се смъкнаха и омекнаха. Не са големи в никакъв случай, даже ми малеят. Никой не може да предположи, че имам импланти. Ако не беше тази КК, нямаше да правя втора операция.

# 681
Meli$a аз съм с почти същите размери и на мен 555 са ми дори малки (поне анатомичните) на голо изглеждат големи, обаче под дрехи са малки.
Как така са големи, а с дрехи малки?  Да не би да носиш прекалено широки дрехи 🙄
Големите гърди винаги си личат, няма значение с дрехи, без дрехи. Ох много ми стана интересно сега. Може ли една снимка с дрехи?Искам да вида "малките" 555 ☺️😋

# 682
  • София
И при мен е така. На голо изглеждат големи, а с дрехи (не широки) нормални. С тъмни дрехи съвсем лесно ги скривам. С 355сс съм, 48кг.

# 683
Има ли някоя от вас с подобен случай на моя с подмяна? Ще се радвам да споделите, дали възстановяването е по-бързо. Имам две деца ( на 3 и 8г.)и се притеснявам как ще съм след операцията вкъщи? С мъжа ми сме сами. А малката ми е много гушкава и не може без мен. Това ми е най-големия страх.

# 684
Има да, може да прочетеш малко на зад. По-леко е доколкото разбирам. Но подмяната на писалите се е налагала поради проблеми. Някои още не са сменили предстой.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 11:10 от Петя Танева 604618

# 685
  • София
И аз много се притеснявах заради малката (на 3), която е по-особена и иска носене. Не съм с подмяна, но възстановяването беше бързо. Татко й я обслужваше повече в началото, не сме имали помощ. Гушкам я, без да я вдигам или нося. Миене, тоалетна - със стълбичка и вдигането от татко й. Гледам да се пазя, колкото е възможно.

# 686
И аз много се притеснявах заради малката (на 3), която е по-особена и иска носене. Не съм с подмяна, но възстановяването беше бързо. Татко й я обслужваше повече в началото, не сме имали помощ. Гушкам я, без да я вдигам или нося. Миене, тоалетна - със стълбичка и вдигането от татко й. Гледам да се пазя, колкото е възможно.
Благодаря, надявам се и при мен да мине бързо. Мъжът ми много ми помага, но малката е залепена за мен.

# 687
Снимки нямам, но просто на голо заради широката основа изглеждат големи, с дрехи изглеждат като съвсем нормални естествени гърди. Мислех, че с 555 ще приличам на фолк звезда 😂 обаче за да постигна такъв ефект май ще ми трябват към 1000сс

# 688
Момичета, като ви слушам, че 500+ ви малеят, започвам да се замислям моите 315сс колко миниатюрни ще бъдат 🤪
Може ли да споделите с тези кубици каква чашка сутиени носите и как точно се мери основата, понеже от 3 консултации така и не разбрах моята колко е? Simple Smile

# 689
Аз съм с чашка С, размера на основата ми беше 13,4см.

Общи условия

Активация на акаунт