Нашите цветя - обща тема

• 35 104
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Къдрокоската, много стилна и уютна тераса имаш! Невероятна е!
Всичко е подредено с вкус!
Рижко е черешката на тортата:-)

# 361
  • SF
Градинката ти е много по-добра от градинката ми!

# 362
Къдрокоска, с какво изложение е терасата? Заинтригуваха ме орхидеите на заден план. Целогодишно ли са на това място? Аз проучвам на кой прозорец да сложа моите, опасявам се, че лятото ще им е твърде горещо, а зимата твърде студено...

# 363
  • Видин
Благодаря, момичета! Много сте мили!

Biserka_a, рижко е наистина черешката. Тя не спря през цялото време да се търкаля. Joy

Esmee, щом има цветя, всички са прекрасни.

Phloxx , да, целогодишно са там. Изложението е южно. Има проблем зимата, тъй като слънцето е по-ниско и тогава слагам оризова хартия на прозореца, за да не ги пече, защото им напича листата и имах поражения.

# 364
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да ти имам рошавата "петуния" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
как се е опънала само...

# 365
Имам подобен южен прозорец, през зимата босилек и мащерка не можаха да оцелеят там точно заради слънцето.
Цикламите нощем се чувстваха добре на студено зад  пердето, но и тях слънцето ги мореше през деня. Не се бях сетила да засенчвам, благодаря за идеята!

# 366
Къдрокоска, страхотна тераса голяма, стилно аранжирана , просторна и с много красиви цветя! Помня я от миналата година, когато имаше сандъчета с много винки по перваза Simple Smile.

# 367
  • София
Тук съм,  тези  от твоите цветя ли са? Много свежи и разнообразни цветове! Красота!

Да, мои са

Мушкатата ми масово засушават новите цветоноси, съхнат съвсем мънички, едва подали се. Това на какво се дължеше?

И при мен се получава. Не масово, но има. При мен са много листа, малко цветовете . Терасата е източна и слънцето е само 2 часа.

Бренчето ми прилича на

# 368
  • Варна
При мен бяха обилно нацъфтели и сега като прецъфти всичко край - всички нови цветоноси са задушени. Това е редовния номер на мушкатата и сакъзите ми, не мога да разбера как на хората им цъфтят непрекъснато.

# 369
Месечинка, и при мен пожълтяват и падат пъпки, мисля си че е от горещините и жегите, при нас тази седмица температурите бяха 34-36 градуса. Гледам ги на южна тераса и виждам, че вечер са клюмнали и на тях им е горещо Simple Smile.

# 370
И моите..
Засега са добре, но понеже терасата е югозапад и пече нетърпимо от обяд до залез, не очаквам да цъфтят още дълго. Просто всяко лято ми изгарят, каквото и да сложа за отглеждане..

# 371
  • забравих си мисълта...
Доколкото знам мушкатото не обича горещо време и слънчево изложение. Моите съм ги оставяла навън до късна есен. Веднъж даже ги наваля сняг и чак вечерта можах да ги прибера и нищо не им стана, но ако са на слънце не растат и не цъфтят, поне при мен.

# 372
Браво на всички, които показахте градинките  и цветята си!   Възхищавам ви се и  се надявам   и аз да стана  добра цветарка. Преди   си мислех, че  е "бодни пръчка, пий вино, и става от само себе си,  а то всяко цвете си има  изисквания.

# 373
  • София
При мен първо почват да цъфтят белите мушката и сакъзи. След това червени, цикламени - светли и тъмни, шарени розови, а дюс розовите още са само пъпки. Не цъфтят непрекъснато.

# 374
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
балконският клематис цъфна. наведнъж 11 цветчета. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
не са нещо супер-дупер, но много си ги харесвам. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
снимка утре.

Общи условия

Активация на акаунт