пациенти на д-р Емре Тургут

• 58 280
  • 790
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, здравейте! Какъв е опитът на др. Тургут с много високо Фсх? Как процедира, някой знае ли?

# 676
Здравейте, другата седмица ми предстои първа среща с доктор Тургут. Ще минаваме през малко Търново. Долу горе от границата до болницата за колко часа се стига. Има ли доста трафик в Истанбул. Трябва д съм в 12ч при него и тръгвам от Бургас. Притеснява ме всичко това, но ако може да споделите, ще съм благодарна. Лесно ли намерихте локацията...

# 677
Здравейте, другата седмица ми предстои първа среща с доктор Тургут. Ще минаваме през малко Търново. Долу горе от границата до болницата за колко часа се стига. Има ли доста трафик в Истанбул. Трябва д съм в 12ч при него и тръгвам от Бургас. Притеснява ме всичко това, но ако може да споделите, ще съм благодарна. Лесно ли намерихте локацията...

Zuchero, отделете поне 3 часа за пътя от границата до болницата. В Истанбул има доста трафик, особено в началото. Внимавайте, че са много непредсказуеми шофьори, засичат и мигачи не използват. Нас ни удариха веднъж отзад. Купете си интернет пакет от оператора ви и с гугъл  мапс лесно ще стигнете до кабинета. Има паркинг под сградата, кажете че сте пациенти на доктор Тургут и би трябвало да ви пуснат. Ние предпочитаме да отидем на предишния ден, за да си починем. Отсядаме в Semsan hotel. Успех!

# 678

Най-сигурно е от предната вечер да сте там. Не се знае на границата колко ще чакате, а и трафика в Истанбул въобще не е за подценяване. Миналата година едва успяхме да стигнем за часа ни в 14ч, като тръгнахме от Бургас в 6ч.

# 679
Момичета, може ли някоя дама, която е пътувала с автобус от София до кабинета на доктора да ми пише.
Имам въпрос коя фирма сте използвали?
После след слизането от автобуса с такси удобно ли е да се стигне до кабинета?

# 680
Здравейте! Ние пътувахме с фирма Арда Тур, автобусът стигна по разписание и сме доволни. На автогарата има спирка на метрото, с което се придвижихме до спирка Йени Капъ (Yeni Kapı), а след това прикачване на линията за спирка Османбей (Osmanbey). Като слезете рам и питате за Фуля Терас всеки ще Ви насочи. Ако не знаят, може да питате за болница Аджъбадем къде се намира, понеже тя е точно срещу Фуля Терас.
Надявам се да съм била полезна. Успех!

# 681
Искам да ви попитам първичният преглед при доктор Тургут на първите чисти дни от цикъла ли е добре да се направи?

Благодаря ви!

# 682
Искам да ви попитам първичният преглед при доктор Тургут на първите чисти дни от цикъла ли е добре да се направи?

Благодаря ви!

На мен Хафизе ми каза, че е най-добре в дните от първата чиста седмица, за да може да се направи и цветна снимка ако се наложи (за нея гледат да са сигурни, че няма да уцелят овулацията).

# 683
Здравейте, вчера мина моята първа среща с доктор Тургут. Признавам си, бях много притеснена преди да се видим, но...всичко това отмина след като влязохме в кабинета.
Обля  ме едно такова спокойствие и надежда,  че предстоящият ми опит ще е последен.
Разгледаха ми обстойно всички епикризи, бяха доста очудени от това, което се е процедирало с тялото ми в Адела клиник,предвид поликистозата ми, но това е дълга и болезнена тема...
Това, което ми вдъхна надежда, беше точно това, че не беше толкова настъпателен да те задържи, а ми каза, че нещото към което  единствено ще се стреми на този етап е ембрионите ми да стигнат до пети ден.
Наистина, само от един час разговори, ми олекна някак си. Живот и здраве септември започваме.

# 684
Успех Zuchero, ще стискаме палчета 🍀🤞🏼

Здравейте, вчера мина моята първа среща с доктор Тургут. Признавам си, бях много притеснена преди да се видим, но...всичко това отмина след като влязохме в кабинета.
Обля  ме едно такова спокойствие и надежда,  че предстоящият ми опит ще е последен.
Разгледаха ми обстойно всички епикризи, бяха доста очудени от това, което се е процедирало с тялото ми в Адела клиник,предвид поликистозата ми, но това е дълга и болезнена тема...
Това, което ми вдъхна надежда, беше точно това, че не беше толкова настъпателен да те задържи, а ми каза, че нещото към което  единствено ще се стреми на този етап е ембрионите ми да стигнат до пети ден.
Наистина, само от един час разговори, ми олекна някак си. Живот и здраве септември започваме.

# 685
  • София
Абсолютно сходна ситуация като моята Relaxed Пожелавам ти и резултатът да е същия!!! Wink

# 686
Reni а ти как си, какво се случва с теб 😊🤗

# 687
  • София

Добре съм (сме) Relaxed Още 2 дни и излизам отпуска и след това болничен до края, че вече доста взе да ми тежи в работата да съм по цял ден свита на стола, а и по жегите ще ми е и по-трудно... Трябва си по-сериозно пазене вече... В 6-ти месец съм, а девойките са по половин килограм вече. Relaxed Добре са, вървят почти еднакво и се надявам да се задържат така до края Hands Pray Каката вече няма търпение и всеки ден ме пита кога ще идват бебетата Sweat Smile
Ти как си? Как се чувстваш?

# 688
Много е вълнуващо, Reni 😊 Стискаме ти палци до края и ще чакаме да се похвалиш.

Аз съм едва в началото на 4ти месец и за съжаление с няколко проблема, та ме следят по-изкъсо, но ще търпя и стискам зъби до край!

А с другите дами какво се случва ? kotarana при вас има ли някакво развитие след неуспешния опит ? Kremi  също не е писала одавна. Надявам се всичко да върви по мед и масло дами 🍀❤🤞🏼

Добре съм (сме) Relaxed Още 2 дни и излизам отпуска и след това болничен до края, че вече доста взе да ми тежи в работата да съм по цял ден свита на стола, а и по жегите ще ми е и по-трудно... Трябва си по-сериозно пазене вече... В 6-ти месец съм, а девойките са по половин килограм вече. Relaxed Добре са, вървят почти еднакво и се надявам да се задържат така до края Hands Pray Каката вече няма търпение и всеки ден ме пита кога ще идват бебетата Sweat Smile

# 689
Много е вълнуващо, Reni 😊 Стискаме ти палци до края и ще чакаме да се похвалиш.

Аз съм едва в началото на 4ти месец и за съжаление с няколко проблема, та ме следят по-изкъсо, но ще търпя и стискам зъби до край!

А с другите дами какво се случва ? kotarana при вас има ли някакво развитие след неуспешния опит ? Kremi  също не е писала одавна. Надявам се всичко да върви по мед и масло дами 🍀❤🤞🏼

Butterfly_Lilly, надявам се не са сериозни проблеми?
Ние имаме 3 чудесни пиднати ембриончета, които планирахме да върнем в началото на юли, но овулацията ми много избърза този път и затова трансферът се отложи за началото на август Simple Smile Поне ще мога да направя едно моренце преди това Flowers Watermelon Flowers Palm Tree Nature Sunny

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 13:37 от kotarana

Общи условия

Активация на акаунт