пациенти на д-р Емре Тургут

• 58 575
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
Защо предварително не ги казвате тези срещи? Въпрос за тези, които са знаели

# 91
Тя принципно срещата беше за март месец, но поради изненадите с ковид и затваряне на границите, преминаване само с пср тест, се отлагаше многократно. Предполагам че, са се чули със записаните пациенти. Юли месец ми предложиха wats up среща, аз се съгласих и август отидох при тях за стимулация. Правихме тестове. Сега за тези дати го обявиха 10-тина дни преди консултациите на страничката във фейсбук Exclusive Health Services.

# 92
След колко време правят трансфер?

# 93
Аз също бях на консултация в събота с д-р Тургут. Била съм и в Мемориал на преглед, но някакси усетих него като "моя" лекар.

# 94
Gegina, аз познавам др Емре Тургут от Мемориал още. Той беше на първата ни среща и преглед в болницата. После го видях чак на трансфера ми. По време на стимулацията, бях на преглед при различни лекари, но в Мемориал се разглеждат пациентите и изследванията от екип от лекари. Съответно, не бих казала, че съм била пациентка на др Емре или някой друг конкретно, а на болница Мемориал.
На вас какво впечатление ви направи др Емре?

Chory, аз разбрах за срещите от ФБ, след като вече бяха приключили. Имаше снимки.

Др Емре е бил в София този уикенд. Със Севда са провеждали безплатни консултации с потенциални пациенти. Някой успял ли е да отиде?
Да, аз бях.  А някой, който е бил пациент на  д-р Тургут може ли да даде инфо дали е доволен или не?

# 95
Аз отидох 2018г в Мемориал и от тогава имам направени 3 трансфера,  от които 2-та са неуспешни,  а единия завърши със загуба и отделно имам една загуба по естествен път. Това всичко за две години. И доста лекари, от Мемориал, София и Стара Загора, ми казваха, че ще се получи. В момента съм много отчаяна, затова нищо не мога да кажа за д-р Тургут. А вие Sienna sun от кой път ви се получи бременността при д-р Тургут?

Gegina, аз познавам др Емре Тургут от Мемориал още. Той беше на първата ни среща и преглед в болницата. После го видях чак на трансфера ми. По време на стимулацията, бях на преглед при различни лекари, но в Мемориал се разглеждат пациентите и изследванията от екип от лекари. Съответно, не бих казала, че съм била пациентка на др Емре или някой друг конкретно, а на болница Мемориал.
На вас какво впечатление ви направи др Умре?

# 96
В Мемориал забременях от първия път 2017, след лапароскопия, хистероскопия, стимулация и ЗЕТ с ПИД. Др Емре ми направи само трансфера. Другите операции и процедури бяха направени от други лекари в болницата. Преди това имам три загуби - две бременности по естествен път и едно ин витро в Надежда.
Gegina, правихте ли ПИД? Мисля, че за нас това се оказа ключово.

Аз отидох 2018г в Мемориал и от тогава имам направени 3 трансфера,  от които 2-та са неуспешни,  а единия завърши със загуба и отделно имам една загуба по естествен път. Това всичко за две години. И доста лекари, от Мемориал, София и Стара Загора, ми казваха, че ще се получи. В момента съм много отчаяна, затова нищо не мога да кажа за д-р Тургут. А вие Sienna sun от кой път ви се получи бременността при д-р Тургут?

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 17:56 от Sienna sun

# 97
Един ембрион ли ви сложиха с ПИД?

# 98
Аз също съм доволна от д-р Тургут, характерното при него е, че е с голям опит при трансферирането на ембрионите. Казват му " златните ръце", именно поради тази причина. Сега дали даден лекар е добър или не, зависи от много неща, но нека не ви бъде показател дали опитът е успешен или не. След трансфера, именно вашият организъм трябва да е достатъчно подготвен за евентуална имплантация. Там вече докторите не може нищо да направят, освен да  ви стискат палци.

# 99
Как минава подготовката за ЗЕТ

# 100
момичета, някоя от вас правила/ обсъждала ли е надраскване на лигавицата преди трансфер с д-р Тургут? Знаете ли какво му е мнението за тази процедура, препоръчва ли я?

# 101
Здравейте. И ние сме се насочили към д-р Тургут. Борим се за второ дете. Първото заченато по естествен път. Бяхме в София на консултация и останахме с приятни впечатления. Доколкото разбрах прегледите ги прави в Момарт. А в коя болница прави трансфера?

# 102
Трансфера и пункцията се правят в Аджибадем, там е и ембриологията.

# 103
Благодаря за отговора! Simple Smile Вие имате ли впечатления от тази болница?

# 104
Да, една от най добрите в Турция

Общи условия

Активация на акаунт