Любители на кучета - 106

• 30 466
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, Иланг Flowers Hibiscus
Видеото ми беше много интересно, ще опитам дадените съвети.
Ето една снимка и от мен

Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes леле, каква прелест Heart само за мачкотене! нашата още подхапва понякога, макар да е дърта магарица.
малко от моята розичка, най-послушното куче-социопат на море ...
Скрит текст:

# 361
Леле, как сладко се гушкат!!!Като хора са тези животинки-дивотинки!

# 362
  • София/Севлиево
Ето един дремуцащ Рекс,който вече не се побира в леглото си и затова се изляга на кърпа(бях му взела и голямо легло,ама беше изядено една нощ,докато го приучавах да спи на терасата)

# 363
Иланг, много полезно видео, благодаря ти! Изгледала съм всичките клипчета на това момче, но не бях попадала на това за хапането. И нашата хапе доста силно, а като ѝ хвана муцуната да не хапе, ме драска със страничните нокти на предните лапи, което е по-болезнено и от зъбите ѝ.
Тези дни бяхме на язовир с преспиване на палатка, където си намери приятел. По-скоро той я намери - един як териер на 1 година, който не спря да ѝ досажда, докато тя не се престраши и започна да си играе с него. Най-накрая прогрес някакъв. Пи вода от язовира, изяде каквото намери, че и малко захранка за риби, но съм доволна, че поне не се улови на някоя кукичка, въпреки опитите ѝ. В крайна сметка повърна преди да си тръгнем вчера. Тези дни ще я черпя с един Дронтал. И без това ѝ е време.

# 364
Снощи обявих на домочадието, че ако искат и майка ми и мъжът ми са свободни да си ходят, като се роди бебето, но Джина остава. Нещо се лигавих с нея как ще я гушка бебето и майка ми каза "ама как ще я гушка тя тоооолкова косми пуска". Включих тежката артилерия, че "това е моето бебе и то ще гушка кучето и изобщо ако трябва да избирам между някого от вас и кучето, то остава, вие ако искате отивайте на двора" и с драматично ставане и походка на 200 килограмова куц лебед се изнесох да си лягам.

# 365
  • sofia
Добро утро, Страхотни снимки и истории!!!
Леон е добре. Реших да му сменям храната. На N  & D e, започнах плавно да добавям Hills. От първата има ужасни газове. Уж е хубава, ама по цял ден пръцка...Четах, гледах и се спрях на Hills, като достъпна и разпространена. С дакела не съм имала подобни проблеми, ама ей на...

# 366
  • София
Дух Blue Heart,хич  да не ти пука.Аз колко тиради изслушах да махна кучетата,че почнах директно да ги режа . В момента ми  е доста жал за кучетата,че не мога да им обръщам достатъчно внимание,но те разбират и са толкова щастливи като се случи.Верни сенки са ми навсякъде,особено навън са толкова приятни разходките,независимо вързани или не, застават от двете страни на количката и вървят до мен или крачка зад мен.

# 367
  • Варна
Това е най-приятната гледка навън за мен. 😘

# 368
  • Bарна, морето, сините вълни
Оо, Слънчогледче, представих си го... Heart Eyes Пускай ни по някоя снимчица.

И аз преди да родя какво ли не слушах, ама вече им е ясно колко го обичаме. С ММ винаги сме били единодушни, че Ерос ни е първото детенце и мястото му е до нас и Монка.

А тя вчера, да ви разправям, как игра с един джак. Малеее, първи дружки станаха. Кученцето си носеше топка, нашата отиде, взе я от устата и почна да я хвърля. И то я носи, пуска я в краката ѝ и чака. В такива случаи, определено предпочитам детето ми да играе с животни, отколкото с някое невъзпитано и грубо дете.

# 369
правете сметка аз като бях бременна с първото, а имах 2  котки и 4 кучета, на какво се наслушах....

# 370
Des, нещо подобно е била играта нали? Hug
И нашата дъщеря много играе с Бейли. Ама той нали е още малък, не знае същинската част на играта с пръчката. Носи я, но не я пуска. Иска ти да го гониш Joy

# 371
Елислава, късмет ти желая утре на теста! Flowers Four Leaf Clover

Естела, благодаря за специалната снимка на твоята вярна дружина! Heart

Ние в неделя се прибрахме от морето. Нелепата катастрофа стана на 2-3 км. преди нас. Джонката  едвам дишаше в жегата и от стоенето на едно място на колата. Не можеш и да отвориш и да проветриш, че всички коли бълваха газове. Разхлаждах го като ву мокрех главата и муцуната с вода, че не искаше да пие вода. Но важното е, че се прибрахме живи и здрави. Една снимка от последния плажен ден

# 372
  • Варна
Лелееее, оттървали сте се. Душички.😘

# 373
  • Пловдив
Миличкият Джони. Heart
Ама как седи и наблюдава света - голям сладур. ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿, къде бяхте?

Саско пръчки вече не носи. По пътя към мен ги чупи и яде. Направо вече не знам навън с какво да му предизвикам игре - топките не иска да ги носи, въжето даже не го и гони. Вкъщи всичко носи - топки, играчки, възглавницчки...
Три дни бойкот на гранулите отново - хапва колкото да не умре. Ама сега и аз съм на протест - отказвам да мешам с човешка манджа.
 Ето го и дървото от зооплюс - много уважавано, и мечето Конг, също и то е много уважавано. Прапоръчвам.

# 374
Моля ви, дайте съвети как да приучавам йоркито да не ходи навсякъде из апартамента до тоалетна. Скоро ще навърши 3 месеца и ще мога да го извеждам след 2 седмици. Опитвам се да го уча да пишка и ака на пелена. Уж имаме успех, но понякога прави каквото си иска. Имам чувството, че ми кара на инат. Тази вечер кръжах около него 1 час и то отказа да пишка. Обърнах се точно за 1 минута и той се изпишка на средата на хола. През нощта спи в кошарката му и там слагам леглото и пелена. Усеща се да я използва, но постигнах ефекта дори през деня да ходи там да ака. Чудех се дали да не го приучавам да излизаме на терасата да се изхожда, но отказва и там. И той, и аз сме вече тотално объркани. Никога до сега не съм гледала куче в апартамент и тотално не знам какво да правим с хигиенните навици. Опитвам се да съм търпелива, давам лакомства, когато използва пелената, но понякога много се отчайвам, че греша в дресировката.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 00:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт