Любители на кучета - 106

• 30 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря за отговора, значи е в реда на нещата.

# 451
Според мен, да.
Раничката на крака още си я има и продължава да се чеше и ближе въпреки всичко. В края на седмицата взимам заплата и ще я водя за годишнината ваксина.

# 452
  • sf
Нейо иска да ви запознае с новия си приятел 😁

# 453
Според мен, да.
Раничката на крака още си я има и продължава да се чеше и ближе въпреки всичко. В края на седмицата взимам заплата и ще я водя за годишнината ваксина.

Духче,огледа ли хубаво,да няма подуто някъде. Дано не е осил,че са ужасни. Стискаме палци всичко да мине бързо Heart

# 454
Духче на мен ми прилича на мокра екзема. Макс имаше миналата година. Сега наскоро пак му остригах дупето. Важно е мястото да се почиства и да не се мокри. Аз този път действах без вет. Пипиствах с разтвор на хлорхексидин и след това мажех с крем Бочко. Първо се увери, че не е осил само.
Рожденничките да те живи и здрави и само хубави емоции с дву- и четирикраки. 🤗
За мъника с парвовирозата стискам палци, дано се пребори.
При мен няма новости. Двете магарета са си все същите магарета.

# 455
  • под тепетата
Donsita, изтрепа рибата с тоя жираф-братчед на Нейо!
Maeve, ако някоя луда бабка ти се метне връз кучето, да знаеш, че съм аз! Дупредена си!
Преди два дена се бях зазяпала по едно, дето много приличаше на Саско и добре, че ме досрамя Flushed,  Установих после, че яко съм щяла да сгафя .
Sivi, магарета, ама като са  наши си ги обичаме! Прекрасни снимки!

# 456
Благодаря момичета, според мен не е осил, до колкото успях да видя. Имам спомен, че миналата година по същия начин пак там беше се получила раничка, но не помня с какво я третирах, мисля че кислородна вода слагах. За жалост не зная как да пазя мястото чисто, тук е строителна площадка. Днес тъкмо изкъртиха плочките в кухнята и мислех, че скоро грубата работа ще приключи, но уви, налага се смяна на вратите и пак ще се кърти. Дано всички преживеем ремонта, най-вече малката принцеса. Ще я закарам възможно най-скоро да й надупчат дупето и да кажат какво й е.
Допълвам, сега я разгледах има още една рана като кожно раздразнение на корема, май няма да чакам края на седмицата

# 457
  • Bарна, морето, сините вълни
Недялка, честит рожден ден на Луцифер! ❤️ Нека расте много здрав и обичан дълги години. Вече е голямо момче. Birthday
Сподели го и тук, да му се порадват всички.

# 458
По случай рождения ми ден вчера, ви черпя с един спящ Денис

И честит рожден ден на Луцифер и от мен.

# 459
Недялка, честит рожден ден на Луцифер! ❤ Нека расте много здрав и обичан дълги години. Вече е голямо момче. Birthday

Тъкмо идвах да почерпя виртуално кучовците Ви с торта./не мога да се похваля с най-красивата торта ма той си я хапна с удоволствие ,че даже и сестра си и брат си почерпи/

Е тоз звяр днеска става на цяла годинка,а помня как го взехме точно преди 10месеца  тежащ само 7килограма ,а сега вече на 1годинка почти 50килограма❤/

А ето това беше преди точно 10 месеца

# 460
Недялка, честит рожден ден на Луцифер! ❤ Нека расте много здрав и обичан дълги години. Вече е голямо момче. Birthday

Тъкмо идвах да почерпя виртуално кучовците Ви с торта./не мога да се похваля с най-красивата торта ма той си я хапна с удоволствие ,че даже и сестра си и брат си почерпи/

Е тоз звяр днеска става на цяла годинка,а помня как го взехме точно преди 10месеца  тежащ само 7килограма ,а сега вече на 1годинка почти 50килограма❤/

А ето това беше преди точно 10 месеца

Бъди Здрав и много щастлив Луцифер! Разкошен е,много хубави моментиии Ви желаем!! Heart

# 461
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Луци! Да бъде здрав, добричък и винаги доволен!

Мили другарчета, не мога да намеря къде да отседнем за къмпинг Градина - един склони за куче до 10 кг... ми моето 20 кг. гони.
Направо ми се реве.

# 462
  • София
Ех, този абаносов прекрасник Луци, да е здрав и щастлив дълги, дълги години! Birthday

Сий, честит рожден ден на патерица, желая ти здраве, късмет и сбъднати мечти!:rose:

# 463
  • о`майна лунна нощ е
Честито на черния диамант в темата!
Да е здрав и дълги години да е радост на семейството си!

# 464
  • Бургас
Минавам да ви оставя едно двуглаво куче с осем крака

Честит рожден ден на Луци! Да е хубав и послушен!

иланг, пробвай тук. Къщата е на мои познати, пускат с кучета - къща за гости "Николови", в с. Черноморец.

https://www.booking.com/hotel/bg/nikolovi-chernomorets.bg.html?a … t_room=#hotelTmpl

Общи условия

Активация на акаунт