Любители на кучета - 106

• 30 435
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • под тепетата
Иланг, ще заформим с теб бартер! Значи, аз като древна от миналия век поназнайвам руски ( тук labrex ме бие отвсякъде ), ти ще превеждаш от английски. Ози пък ще лае вместо Саскето, ма лошото е, че не можеш да го спреш после Rage Кой е тоя Дино, че такива безфейзбучни баби като мен не го знаят?
 Духче, какво миене в таз ситуация?! То добре, че има къде да си легнеш!

Поправих се, намерих го тоз сладур Дино Simple Smile Отивам да се обучавам!

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 19:31 от bilqna_69

# 436
  • Пловдив
https://www.youtube.com/channel/UCeRrRvevvO7Z9nhLpG0kFzw
Ето го Дино. Страхотен е, а и неговият човек също е готин.
Много харесвам и Мефчо от Дого Френдс - колкото Саско е, ама вижте го как слуша. Магарето отново не иска да ме поглежда.Трябва да давам от кашкавал нагоре за да се реши да ми фърли по едно оЧо.

# 437
  • под тепетата
Благодаря, иланг-иланг! Намерих гоооо

# 438
Дух, аз фъшкам със сребърна вода всякакви такива появи - и върху котката и върху кучето. Ако има някаква буба - гъба или бактерия - ще я убие. Не е вредно.
Nelika, не съм имала време да чета файловете в тази група. По скоро чета постове и гледам клипчета. И аз основно от Дого френдс се водя, както и от Уроците на Дино. Понякога гледам и англоезични клипчета в ю туб, от такива се ориентирах какво да правя с отношенията котка/куче. Има и много руски там, ама аз не съм учила руски и ми е трудно да разбирам.
Трудно ми е да науча Саске на команда Тихо, защото той не лае по принцип. Дори когато подам команда Лай - се мъчи да излае, все едно е ням. Много е смешен.

Еййй Иланг, "Лай" ми беше най-измъчената команда. Докато се изнерви до толкова, че да ме излае направи целия репертоар по три пъти. Но след като разбра че действа, почна да ме лае много често Simple Smile Много го харесвам този Дого Френд аз. Обяснява и показва нагледно едно по едно нещата, и винаги е готов да помогне. Ще проверя и Дино, не бях чувала за него. В Мама Еми нещо не ми допада силно назидателния тон. Не към мен, понеже имам само една публикация от днес, но като цяло.

# 439
  • Пловдив
Nelika, и на мен това ми е неприятно в тази група. За това само гледам, нищо не питам. Питам си тук. Joy
 Ние всяка сутрин със Саско се дебнем кой ще стигне първи до тоалетната на Томиту. В първия момент не мога да помириша деликатесите, които ака дон Томазо, ама Саско успява и е преди мен строен. Добре, че чувам как котката рови (Саске не доближава Том и чака да напусне местоположението), че да се вредя и аз и добре, че Томазо ака сутрин преди да тръгна на работа.
Как да го отуча туй магаре да яде котешки творения?
От тазсутрешната 1 ч. разходка

После в клетката игра с неговата приятелка - бигал, навъргаля се целия, хапаха се, гониха се и сега доволно спи.

# 440
Nelika, и на мен това ми е неприятно в тази група. За това само гледам, нищо не питам. Питам си тук. Joy
 Ние всяка сутрин със Саско се дебнем кой ще стигне първи до тоалетната на Томиту. В първия момент не мога да помириша деликатесите, които ака дон Томазо, ама Саско успява и е преди мен строен. Добре, че чувам как котката рови (Саске не доближава Том и чака да напусне местоположението), че да се вредя и аз и добре, че Томазо ака сутрин преди да тръгна на работа.
Как да го отуча туй магаре да яде котешки творения?
От тазсутрешната 1 ч. разходка

После в клетката игра с неговата приятелка - бигал, навъргаля се целия, хапаха се, гониха се и сега доволно спи.

Иланг, Том не си ли заравя творенията? Grinning А, Саско, пресни ли ги яде?? Joy
Сещам се, да смениш тоалетната на Томиту със затворена. Така Саске няма да може да си пъха муцуната. Simple Smile

# 441
  • sofia
Аз качих тоалетната на Маккуин на високо. Това, че е затворена, изобщо ни възпрепятства провиранито на муцуна.
Един мил и благ Леон от снощи:

Чака батко си да лягат.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 13:33 от Кришка

# 442
Мама Еми на живо не е това, което звучи в групата. Доста топъл и свестен човек е.  Както и модераторите

# 443
  • под тепетата
Котето нещо се загуби...

# 444
Духче,как е лапичката на Джина днес? Слънчева неделя,момичета Nature Sunny

# 445
  • sf
Какво ти слънце, тук пак вали. Ей така сме от сутринта 😄

# 446
Мама мартина, благодаря че попита. Не зная, аз се евакуирах от нас, за да спи майка на леглото ми, че то няма къде... като дойдохме сутринта я пуснах да играе на двора. Но тя не само там се ближе, притеснявам се да не й докарам някоя егзема или алергия с цялата мърсотия и прахоляк у дома.

# 447
Честито на всички, които имаха поводи последните дни Balloon Желаем усмивки и много радостни моменти.
На имащите нужда от стиснати палчета - успех и най - добро развитие на ситуациите.
Аз да не казвам голяма дума, но май има подобрение срещу дрането и хапането. Освен трикчетата от интернет, бебето го водих и на нокторезач Grinning
При нас е жега, не се трае, та бързо се прибрахме от разходката, обратно на климатик.

# 448
  • София
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които имат женски кучета, дали са забелязали по- често пишкане по време на разгонване?
Нашата се разгони за първи път сега, точно като навърши една година. По принцип много стиска, но сега я пускам в банята, защото й е трудно да задържа и иска навън през един час. 23 ден й е от разгонването, кръв вече не тече, но половите органи са още уголемени.
Ходих и при ветеринаря, но нищо не ми каза, затова се обръщам към вас.

# 449
Да, аз съм забелязала, когато Джина серазгонва пишка по-често.

Общи условия

Активация на акаунт