Любители на кучета - 106

• 30 442
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Туиг Heart бъди честита Kissing Heart

# 421
  • София
Туиг, честит рожден ден, бъди здрава и все така неповторимо забавна! Flowers Rose

Иланг, честито и на теб и не спирай уникалната хронология от домашната менажерия Joy
Birthday

# 422
  • под тепетата
Момичета-рачета, честити да сте! Здрави, обичани и обгрижвани! Пожелавам ви много светулки Cocktail
Скрит текст:
Какво е животът? Това е светлината на светулката в нощта. Това е дъхът на бизона през зимата. Това е сянката, лежаща в тревата и топяща се на залеза.

Аделка, стискаме за мъника!

# 423
  • о`майна лунна нощ е
Много красиво! Благодаря ви, момичета!

# 424
  • под тепетата
Няма да си приписвам чужди заслуги, индианците са го измислили преди мен Simple Smile Поздрави и гуш за Оли ! Пу за мен панделката!

# 425
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile Писала съм в предишните теми, записвам се и тук - имам 4-годишен дакел, който бива отглеждан от цялата фамилия. Сега предстои лятна отпуска и ми се иска да го вземем на море с нас. Не сме го водили преди на плаж и не съм сигурна дали ще му хареса, но ако не му хареса, просто няма да го водим (няма да отсядаме в хотел и не е проблем кучето да остава само по няколко часа). Знаете ли от къде мога да намеря списък на плажовете в и около Варна, разрешени за домашни любимци? Предни години съм виждала кучета на плажа, но мисля, че не е съвсем разрешено; а и понеже не съм убедена, че на кучето ще му хареса, ми се иска първите пъти да го заведа на място, от което бързо можем да се изнесем (т.е. да не е прекалено далеч от Варна). Благодаря предварително!

# 426
Честит празник Туиг, жива и здрава Hug
Ние ходим на Паша дере, след Ракитника, там е пълно с кучета Simple Smile разбрах и някъде на Галата ходели, но не знам къде точно.

# 427
  • Пловдив
Нелика, видях Хари в групата на мама Еми. Страхотна е, като навита на пружина. Heart Какъв глас само вади, а!
Саското с мъка яде гранули, купих някакъв пълнен кокал от зооплюс - игнор. Игнор и за кожени кокали, барко стикчета, млечни кокали, дента стикове. До сега само телешки уши е харесал.
Такъв префърцунен принц е - де го намерих не знам. Cold Sweat
Сега съм поръчала нова порция наградки - дано ги хареса, че вече в чудо съм се видяла.
Има затишие и с Дон Томазо - боят е по-нарядко.

# 428
Момичета, имате ли представа какво е това и какво да направя? Доста се ближе

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 17:30 от Анонимен

# 429
Благодаря момичета!

Елислава, съжалявам за загубата. Колко време продължи лечението? Имаше ли подобрение и след това влошаване?
Дезинфекция с доместос започнах още вчера, след като го оставихме при доктора. Днес ще взема и дезинфектант. Знам, че е ужасно упорит вируса и лесно не се мори.
Радвам се ,че всичко е наред с новата животинка. Да ви е здравичка и палава!!!

Adelka, колкото съм чела за вируса - не повтаря. Демек, ако се оправи кученцето (дано се оправи), повече няма да се разболее от нея и може би не е нужно да дезинфекцираш апартамента толкова стриктно. При Елислава се налагаше, понеже тя си взе ново кученце бързо след първото, и то щеше да е в опасност. Не мога да разбера, защо ветеринарите не правят тестове преди да ваксинират. Явно си е било болно като сте го взели и с ваксината само са му отслабили още повече имунитета.

Иланг, преди ден ме одобриха в групата и се опитах да намеря някакви нови обучения. Нещо не се ориентирам, понеже има клипчета на вече научени команди, но не и как се учат от самото начало, и импровизирах с това водене за носа Simple Smile Всичко останало, което прави Хари съм го научила от Doggo Friend. А тя за храна е готова на всичко. Адски е лакома. Пълна противоположност на Саске явно. Тези кожените кокали са ѝ много любими, но последния го беше изяла на половина и останалото на два пъти ѝ се залепи за небцето, и го изхвърлихме. Май повече няма да купуваме от тях, че се оказаха опасни.

# 430
  • под тепетата
Духче, веднъж  се беше получило на Макс така от задържане на влага между пръстчетата. Оттогава много старателно бърша там. Сърбеше го и се ближеше. Не помня какво му изписаха, но бързо мина.

# 431
Билянка, аз се отказах да мия лапичките... освен ако не е адски кално навън. У дома е просто кошмар. В момента къртят кухнята. Единственото относително чисто и спокойно място е моята стая и в частност леглото ми, щото другото е склад за всичко останало. И някак си как да му миеш на животното лапичките, като то на всякъде е прахоляк и мъростия.
Тия дни пак трябва да я карам на лекар. И май ще правим гурминг. Мисля, че само така ще спрем падането на косми.

# 432
  • София
Момичета, имате ли представа какво е това и какво да направя? Доста се ближе

Скрит текст:

Дух, и при моят дакел има този проблем - водих го на ветеринар, който каза, че не е нищо притеснително (съмняваше се за да няма трънче в лапата, но няма нищо, при моят куч не е чувствително мястото). Каза, че ако не мине само, да го заведа пак...

# 433
  • Пловдив
Дух, аз фъшкам със сребърна вода всякакви такива появи - и върху котката и върху кучето. Ако има някаква буба - гъба или бактерия - ще я убие. Не е вредно.
Nelika, не съм имала време да чета файловете в тази група. По скоро чета постове и гледам клипчета. И аз основно от Дого френдс се водя, както и от Уроците на Дино. Понякога гледам и англоезични клипчета в ю туб, от такива се ориентирах какво да правя с отношенията котка/куче. Има и много руски там, ама аз не съм учила руски и ми е трудно да разбирам.
Трудно ми е да науча Саске на команда Тихо, защото той не лае по принцип. Дори когато подам команда Лай - се мъчи да излае, все едно е ням. Много е смешен.

# 434
Благодаря ви, момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт