Любители на кучета - 106

• 29 478
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Сий, надявам се да си добре.

# 61
  • sofia

Къде е пръчката?!? Simple Smile
Да се похваля, че махнаха конците от операцията на Леон! Официално, това вече мина! Simple Smile
Малко да се оплача. Кучкарите наоколо, предимно мъже, подхождат доста...скептично към кастрацията. И...просто ми омръзна да отговарям на въпроса: Вече по-спокоен ли е?!?
Ами, не. Същото куче е!!!

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 20:49 от Кришка

# 62
  • под тепетата
Кришка, да не ти пука! Важното е, че  Леон няма да препуска след някоя разгонена дама, а след него и ти. Аз се ядосвам на моя мъж , че по тоя въпрос е като магаре на мост
  Гадината си е направил пътека през лавандулата ( не мъж ми, за Озю говоря Wink)

Спомен

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 09:19 от bilqna_69

# 63
Здравейте! Следя темата от известно време, но никога до сега не съм писала тук.. Но тази сутрин се случи нещо ужасно с моето куче и искам да ви помоля за съвет ако сте преживяли подобно нещо Disappointed Кучето ми е мъжко, порода кралски пинчер на 6 години. Тъкмо си бяхме пристигнали на село и той обикаляше из двора, когато съседските деца дойдоха на портата за да го погледат. Кучето е доста зло към непознати и не обича особено малките деца и разбира се започна да лае по тях и понеже е малък, започна да скача. Много пъти е подскачал така на портата, но този път не знам какво се случи. По време на един от подскоците се преобърна назад, нещо като задно салто и си падна на гърба. При това кучето ми започна да вие и пищи от болка, след което не можеше да стъпи на задните си крака и ги държеше опънати. След като спря да вие, продължи с опитите си да стъпи на краката си, но неуспешно. Веднага отидохме в града на ветеринар. В клиниката казаха, че е засегнат гръбначния стълб и му поставиха абокат, някаква система, която трябва да го накара да пишка за да изкара водата около засегнато место за да може да освободи нервите или нещо такова бях под голям стрес и паника. Биха му три инжекции и утре отново трябва да отидех до клиниката.. За сега не се знае каква ще бъде прогнозата.. Докторката каза, че може и да се възстанови, а може и да не се.. Не знам какво да правя. Моля ви, ако ви се е случвало нещо подобно или можете да ме посъветвате нещо ще съм ви много благодарна да го направите! Pensive

# 64
Ох Викии...ужас,горката душичка Cry На моята свекърва пинчерчето беше паднало от стълбите на втория етаж и пак беше така-не можеше да стъпва на задното дясно краче. Заведоха го на ветеринар и им казаха,че и гръбнака е заседнат. Оперираха го и му сложиха пластина на крачето,стоя с яка около 1 месец,за да заздравее хубаво операцията. Сега си накуцва,но е добре! Дано се оправи бързоо Heart

# 65
  • о`майна лунна нощ е
Няма как да дадем каквото и да било като съвет или прогноза. Всеки случай е индивидуален, както по отношение на кучето като общо състояние, така и за степента на уврежданията. Но можем да стиснем силно лапи да се възстанови бързо и пак да е същият щурчо.
Късмет и дано всичко се оправи!

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 20:22 от `ТуиГ

# 66
  • под тепетата
И от нас лапостискане! Не сме попадали в такава ситуация. Дано се възстанови малчо!

# 67
  • тук-там
Ох, много нелепо! Съжалявам много! Ако сте в София, закарайте го в ЦВК, за да му направят ЯМР. Сериозно е това нещо и не бива да оставяте на квартален вет!
Момичета, я кажете - ако аз се водя спбственик на Мокка в паспорта, а иска да я изведе извън България мъжът ми например, това проблем ли ще е на границата?

# 68
Толкова са крехки тези пинчерчета... Мале...! Дано се възстанови милото! Ако е само възпаление, би трябвало да се възстанови с обездвижване и противовъзпалителни. Има ли счупено нещо? Нещо за операция, казаха ли ти?

# 69
  • под тепетата
mtz, никой не е гледал за собственика досега в паспорта. Само веднъж се заяде един грък що била комбинирана имунизацията, а не само за бяс. Минахме , разбира се.

# 70
Лелеее колко сте изписали! Ние сме по гръцко и нета ми е кът. На границата дори не видяха че има куче в колата. Тя беше легнала в краката на децата отзад и си гризеше кокала. От вирус очевидно не се притесняваме Simple Smile Добре дошъл и отишъл. За падането нямам никакъв опит. Хари често си пада на гърба като играе. Без и инциденти за щастие. Ето и един песъчлив нос.

# 71
  • под тепетата
И при нас така се получи, ама на връщане викат отде се взе туй куче Laughing

# 72
  • Пловдив
vikito ivanova 122, моля се да се оправи кученце.

Nelika, страхотна е Хари. Как я задържате до вас на плажа?

Ето го сигането Саску днес на двора

ето го и дон Томазо - спи върху компютъра
Скрит текст:

# 73
  • под тепетата
Всеки път като го видя Саско и се ухилвам до уши! Дон Томазо живна ли?

# 74
  • Пловдив
Да, живна. Томиту яде, разхожда се по терасата, спи по столовете, бие Саско от време на време. Не си личи, че са махнати зъбите. Постоянно го опипапвам по челюстта - следя за образувания.
Днес постояхме бая на двора с комшии. Саске си изпълнява научените команди навън, което е голям напредък за него.
Най-трудно му е с  Погледни - хич не му се ще да ме гледа. Завиждам благородно на всички, на които кучетата ги гледат в очите и с желание изпълняват команди. Нашето го пуснахме на двора и той избяга към улицата - малкият син търча да го прибира. Голямо магаре е Сиганету Саску. После цял ден на дълъг повод.

Общи условия

Активация на акаунт