Любители на кучета - 106

• 29 487
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Обикновено е вързана. Още не ни слуша достатъчно и не е за пускане. Първия ден направихме тази грешка и като драсна по плажа - викаме край, нямаме вече куче. Но спря, дупи се срещу морето и беж обратно. Но дивее и хвърля пясък. Днес бяхме на края на един плаж, само ние и едни гърци и беше пусната през повечето време. Но те гърците много й се кефят. Иначе е толкова скапана, че спи през повечето време. Абе весело е Simple Smile

# 76
Благодаря за новата тема Blush
Малко данъци

# 77
  • Bарна, морето, сините вълни
Вики, стискам палци всичко да е наред с кученцето и бързо да се възстанови милата душичка!

# 78
Аз нещо хич не плащам в последно време... Джина: Ядеш! Виждам те!

# 79
Здравейте отново! Кучето ми - Арчи вече е по-добре. Още вчера след системата и инжекциите имаше коренна разлика от първоначалното му състояние. В началото не искаше да пишка, а трябваше да изпишка течността от системата и за това отново ходихме до клиниката за да го изпишка с катетър, но на вечерната разходка започна да пишка по съвсем малко. Вероятно му е странно, защото е свикнал да вдига крачето като пишка, а сега не може. Днес е още по-добре, пишка повече и дори се опитва да тича, но неуспешно. Преди малко се прибрахме от клиниката, където пак му сложиха система и четири инжекции и утре отново трябва да отидем. Всичко се подобрява и аз най-накрая мога да си поема въздух спокойно. Вчера толкова се бях притеснила, че вечерта границите ми на кръвното се доближиха и ми се виеше свят Head Band Днес и двамата с Арчи сме по-добре и много ви благодарим за подкрепата и отзивите, които получихме! Heart Ще прикача и някоя снимка за да го видите Арчи Heart

# 80
Супер,много се радваме за Арчиии!! Heart Eyes Дано бързо да минава и да тича щастлиив Yellow Heart
Напълно те разбирам за кръвното,аз така когато оперираха Арес,едва не припаднах...Събрах границите,два дни повръщах от притеснение..знам колко е гадно! Успех,всичко ще е наред! Те са толкова големи герои!!! Heart

# 81
  • тук-там
Стискам силно палци на Арчи! Страхотен е!
Нашата агентка в движение:

# 82
Каква готина, усмихната, слънчева, заредена с положителна енергия, снимка! Grinning За рамка е!

# 83
Стискам силно палци на Арчи! Страхотен е!
Нашата агентка в движение:

Страшно симпатично кученце Simple Smile много ми напомня на едно куче, казва се Рила, същата е. Винаги като я видя и ми става хубаво

# 84
  • тук-там
Ако е същата Рила, за която си мисля (също австралийска овчарка), определено си приличат. Една и съща разцветка на породата са.

# 85
Ако е същата Рила, за която си мисля (също австралийска овчарка), определено си приличат. Една и съща разцветка на породата са.
Може и да е Simple Smile познавам я, защото момичето от двойката, която е собственик на Рила тичаше на същите състезания както моят мъж Simple Smile

# 86
Привет, момичета!
Радвам се, че повечето сте си платили данъка, та да оплакне око човек 🤪

Радвам се, че новодошлия Арчи е добре и се възстабовява. Пинчерите са крехки кучета, дано повече нямате подобни каскади.

Аз ше водя Макс ба екскурзия. Малко водопади, повечко пещери. Каквото дойде. После ще споделям туристическите му подвизи.
В тая жега е голяма мъка разходката. Сутрините някак си бива, ама ей го сега сме на вън и двете магарета лежат на сянка и не помръдват.

# 87
Здравейте! Пиша рядко, но сега, ако може за малко помощ! Бяхме на море, а Арчи остана на бабиндом и там са го изкъпали заедно с каишката за бълхи. Та от това ли.... Прибрах го пълен с бълхи. И вече 4ти ден няма изчистване. Сложих му веднага пудра като видях градовете. Купих нова каишка байер килттекс(може да бъркам името), изкъпах го с шампоан против бълхи, пак го напудрих - това предния ден. Вчера пак видях бълха- напудрих го. Сега пак го изкъпах с шампоан, намерих пак 3-4 бълхи и умрели, полу и живи. Утре пак ще го напудря, но май нищо не помага. Какво друго да направя? Изпрах му леглото да няма и там. Мога ли да му сложа и една пипера? Дори си мисля да взема Айкън или друго подобно, но ме е страх да не му направя нещо. Стая въпрос за йорки на 8 месеца. Сега даже веднага след баня пак се чеше. ОЛЕЕЕ, сега прочетох, че не става за пръска е върху домашни любимци

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 20:53 от DiK85

# 88
  • о`майна лунна нощ е
Радвам се, че акробатът се възстановя. Следващият път нека номерът му да не е толкова страшен и болезнен.
Ние днес направихме импровизирана спирка на Бяла река под надслов "Да изкъпем кучето' Wink

# 89
  • под тепетата
Блазе му на Швепса! В тая жега и аз не отказвам изпиране, особено ако има и пъстърва бонус Yum

Общи условия

Активация на акаунт