Любители на кучета - 106

• 30 459
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • sofia
Добро утро!

# 391
  • София/Севлиево
Добро утро.Вчера бях рожденичка-почерпете се ,макар и виртуално

Много благодаря за всички стиснати палци и лапички,но моята бременност се оказа биохимична...

# 392
Ели,ЧРД! Бъди здрава,щастлива и много обичана!! Heart Не се отчайвай,всичко ще се подреди Worried

# 393
Здравейте,кучито ни е на 5 месеца има всички ваксини.От 1 седмица нищо не яде,от 2рия ден е на инжекции и системи.Но продължава да повръща и диария- която намаля.Тест за парвовироза е отрицателен но всички симптоми сочат болестта.Моля ви кажете надежден ветеринар за Велико Търново,много е отпаднал...Мъчно ми е да го гледам така.
Направете тест за гиардия, ако вече не сте. При нея май е по-характерна само диарията, но никога не се знае.

# 394
  • Пловдив
Елислава, да си много здрава! Раче, а? И аз вчера пораснах, но станах на 38. Кака съм ти.

# 395
Елислава, да си много здрава! Раче, а? И аз вчера пораснах, но станах на 38. Кака съм ти.

ЧРД и на теб,Иланг! Много здраве и щастие,усмивки и красиви спомени! Heart

# 396
  • о`майна лунна нощ е
Ех, честити да сте момичета! Да са ви пълни къщите, да бършете следи от лапички по пода дълги години, а космите да са ваш верен спътник навсякъде.

# 397
  • Bарна, морето, сините вълни
Елислава, иланг, бъдете много здрави, момичета! ❤️ Нека всяка мечта е реалност и ви желая да сте обградени само от приятни и положителни хора...и животни! Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

Измъчих го тази сутрин с няколко снимки. Хич не иска даа се снимаме заедно. Joy

И да го похваля милото ми момче.запознаха се в парка с много приятни хора с бебе алабай на 3 месеца. Говрихме си от разстояние, обясних им как Ерос не обича себеподобни и т.н.
Решихме даа прекараме следващите 2 часа заедно. В началото Ерос се опита да се прави на мъж, но и малкия не остана длъжен. Поръмжаха се, но с много наградки, похвали и говорене, успяха да се подушат, като Ерос беше без намордник. Накрая свикна с присъствието на малкия и се разхождаме напълно нормално. Значи наистина това е правилния път, ежедневни разходки с друго куче. Лошото е, че те го разхождат в други часове, които пък на мен не са ми удобни заради малката, но все ще се засечем пак в парка. И с хората долу-горе се споряели Еро, черпиха го и продажничето завъртя опашка.

# 398
честит празник, момичета! да са ви пълни къщите и сърцата!елислава, продължаваме да ти стискаме палци, ще стане!

# 399
Бъдете здрави и честити , момичета!Каквото трябва да стане,ще стане,когато трябва!Това повтарям на щерката непрекъснато,защото и тя изпада в едни дупки......
    Спи си момата на терасата,докато аз си пия кафето.

# 400
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, имайте много късмет и щастливи дни!

Елислава, ако имаш сили и възможност, не се отказвай! Познавам момиче с повече опити от теб, което накрая успя и сега си има прекрасна дъщеричка. От сърце ти го пожелавам и на теб!

# 401
Честит празник момичета, живи и здрави бъдете Hug
Искаш ли чоорап ?

И след това...вече доволна от полученото Grinning

Кари нито обича да се снима, нито други кучета...не знам защо стана такава, преди не беше, сега все се кара с почти всяко срещнато куче ..Sadголям зор докато открием място за малка почивка наоколо (Варна), където да пускат с куче и да е подходящо за малко дете, та запазихме за Шерба. Ще видим как ще е и ще пиша отзиви. Тя все е на каишка ( освен гора и море, и някоя безлюдна поляна), защото гони коли, мотори, тротинетки, бягащи хора ...и общо взето всичко, та ще е голям купон Simple Smile там има и еко пътека, та се надявам да се налудуват и двете Simple Smile

# 402
Здравейте, това е Арес на 5 месеца и половина
Иначе у дома сме цяла глутница Grinning

# 403
Прекрасни снимки!Сладурски ,нови кученца в темата!И честити рожденици! С питане и търсене на съвет.За малък килим.Лори вече година ще стане и не може да свикне с паркета.Горещи,подвижни и ужасяващи "пясъци". Стои на дивана или на балкона ,а вървенето из дома е сведено до странни притичвания...в спасителната кухня/"твърда почва" е там!То килимче-лесно...,ама да ми препоръчате някакво,от което да изчиствам косми,без епохални битки. Вълшебно килимче... Поздрави! 

# 404
Момичета напоследък Джина постоянно се ближе. Като някоя котка е. Имате ли идеи защо може да го прави? Ако не се чеше се ближе. Действието на пипета от миналия месец трябва още да е активно, а и още е с каишка

Общи условия

Активация на акаунт