Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Plovdiv
Ходих на връчването на дипломите на големите, бяха прекрасни.

jd , поздравления за младежа! И аз бях, разминали сме се. Да, прекрасни деца!
Мнооого е .... хубаво. Kissing Heart Едно странно чувство те обвзема, смесица от носталгия, гордост, радост. Не само за твоето дете. Гледаш ги, млади, усмихнати, умни и ти олеква. Защото разбираш, че бъдещето е добро. Hug
Али 97, нормално е да не запомниш, но аз реагирах в началото първосигнално на 97 в ника ти. Хахах, и после вече си спомних. По повод еднаквата разлика на децата, 1997 и 2005, има още две момичета със същите набори по години, но не пишат сега тук. Мда, прекрасни дами, те си знаят.
Fair Lady, честит рожден ден на детенце.Heart Eyes Раче, много са милички и добрички рачетата. Харесвам ги.
Ооо, и аз хвърлям око в седмокласната. Да ви кажа, леко ме присвива, само като започна да ги чета.
И по този повод, успех на нашите седмокласници. За едно разбрах, но имаме и на приятелски семейства.
За баловете, не знам, може би залагам на нещо средно между 2018 и 2019. Иска ми се да са повече като 2018.Grinning

Наборът леко ме ядоса вчера. Оказа се, че последната седмица е бил отбой, да го кажа по-меко. Не изпращал домашните по МАТ. Защо само по МАТ, не получих смислен отговор. Но, днес цял ден решава и връща пропуснатото, по мое нареждане. Няма да ги приеме учителката, това го знаем и двамата, но много ме хвана яд на него и реших, че  "империята ще отвърне на удара". Обидно ми стана, голямо магаре, а ще трябва да го проверявам. Мислех, че сме се разбрали, но явно не.Joy

# 166
Пате, дори не искам да си спомням!
Може от вълнение и лудост да грешат в правописа горките, малко ли е напрежението?
 Само едно приятелско дете от този набор имаме, справило се е чудесно - 90 и 99 т.

# 167
Ния, заради неизпратени домашни моят хубавец си изтърва стипендията и го накарах да ги направи всичките и да ги изпрати на съответните преподаватели, въпреки че е оформен! Голяма разправия беше, но отстъпи - нали само мене си има, няма кой да се застъпи за него Joy

# 168
  • Там, където мечтите се сбъдват
Явно днес е бил ден за вкарване на магаретата в правия път....Наборът си разчистваше пощата днес - към 2000 мейла, едно сортиране и разчистване падна, ама като набрах, че ей преди малко ме отпусна...

# 169
  • София
Оооо, аз миналата седмица видях около 4-5 непредадени домашни по МАТ. Яхнах метлата и да видиш как ги направи още същата вечер и ги изпрати. Хич не ме интересува, че е със закъснение.

# 170
  • София
И моя младеж е оформен по всичко, даже с 5,64 се класира за стипендия.
Девойката си предвиди почти точно резултатите от НВО. БЕЛ 84 МАТ 68. Сега да се надяваме да не са космически баловете и да влезе в 35то с френски. Ще пишем и други училища с различни езици от английски и немски. Изборът се сведе до френски, испански, италиански и руски. Някой има ли впечатления от испанските паралелки в 22ро?

# 171
  • София
stanislavchen, стискам палци за успех. Май набора ще е най близо до 2017 година за високобаловите.
Да се похваля и аз БЕЛ 92.5, Мат.100. Стискайте палци за СМГ НЕ
А за набора - не ми се пише, до края на деня трябва да предаде няколко домашни от преди по мат, може би за 5 за срока и МОЖЕ БИ за 5 за годината. А той играеше почти цяла сутрин. Гледам да не влизам при него за да не си хабим взаимно нервите.

# 172
  • София
selena, успех желая, страхотни резултати!

# 173
stanislavchen, добра е паралелката с испански, даже много, след Испанската гимназия най-доброто място за испански, освен 35-то,133-то с френски също е чудесен избор. Стискам палци.
selena6, чудесни резултати! Да стигнат, за където иска. А 2017 какви са били баловете, по-високи или по-ниски от тези за миналата година?

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 17:26 от Rady

# 174
  • София
Ами миналата година бяха доста високи, но бяха само 40 деца с по 100 по мат, а 2017 - 120 деца. И тогава в СМГ се влизаше с БЕЛ.
Иначе
2017 първо НЕ - 485, второ - 483
2018 първо - 479, второ - 478
2019 първо - 490.5; второ - 488
Би трябвало да я приемат още на първо - 492.5, ама знае ли човек?

# 175
selena6, разбира се, че ще я приемат още на 1-во! Нямаш никакви основания за съмнения! Поздравления!

Браво и на всички останали седмокласници още веднъж!

# 176
  • София
Ами моята девойка е с 404
Второ класиране миналата година
35-то - 394,5 за френски девойки,
133-то 424,5,
22-ро с испански 381,5,
18-то с френски 362.
Дано няма значителни разлики.
На нас фаворит ни е 35то, резервен вариант 22ро.

# 177
  • Там, където мечтите се сбъдват
Ами миналата година бяха доста високи, но бяха само 40 деца с по 100 по мат, а 2017 - 120 деца. И тогава в СМГ се влизаше с БЕЛ.
Иначе
2017 първо НЕ - 485, второ - 483
2018 първо - 479, второ - 478
2019 първо - 490.5; второ - 488
Би трябвало да я приемат още на първо - 492.5, ама знае ли човек?

Ще я приемат! Не всяко дете с отличен резултат, ще избере СМГ НЕ.

# 178
  • София
От все сърце ви пожелавам да влезе девойката в желаното училище! Kissing Heart

# 179
  • София
Браво на всички седмокласници, независимо от броя на точките, че са преминали бариерата НВО.
Fair Lady само най-на- прекрасни моменти и емоции на рожденничката Heart
Моят синковец от сряда освен да напише домашно по арабски нищо не е пипнал и е по цял ден с колелото навън. Стискайте палци може и да закачи 5.50 с тази майка - терорист.
Прекрасно слънчево лято на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт