Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 347
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Империята отвръща на удара Joy
Софийска балконска... мъка...
Скрит текст:

# 496
  • София
Лоши хора, значи Joy

# 497
  • Plovdiv
Империята отвръща на удара Joy
Софийска балконска... мъка...
Скрит текст:
Да се присъединя: пловдивска такава.. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 498
  • София

Ей, лъвовете сме нумеро дуе. Трябват ни още 5 и ставаме уно. Колежки лъвици, моля ви, имаме връх за катерене.Joy

Уф, ей сега стана.., от това се опасявах. Дадоха ви цел.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ха-ха, сега да не тръгнете лъвовете да събирате "съотборници" по градинки и паркове Joy Искаме доказателства за членство с минимум 100 поста Sunglasses
Ааа, ама ако членството не е по набори, а според брой постове, веднага мога да вкарам Везните в челната тройка.

# 499
  • София
Аа, аз дадох едно рамо за рибите отдавна. Joy
Реших, че е за всички, пишещи в темата.

# 500
  • София
Своите хора набор нямат.😘
Но и това няма да ви помогне. Някои Близнаци все още не са се определили - гласуват - трият, гласуват - трият. А други все още не са решили дали им харесва цветовото оформление на анкетата.

# 501
  • София
Момичета аз съм от седмокласната тема, където сега е доста напрегнато и реших да намина при вас. С глас съм се смяла на историите ви, за което благодаря.
П.П. Гледам, че Санака и Слънчевата и вас ви наглеждат,  а съм сигурна, че и Дидева е наблизо😄

# 502
мама Мони, да се чуди човек, какво интересно има тук - я ги гледай какви противни снимки качват цял ден! Душа нямат! 🤢🤢🤢
Успех в класирането!

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 17:36 от silver pearl

# 503
  • Sofia
Своите хора набор нямат.😘
Но и това няма да ви помогне. Някои Близнаци все още не са се определили - гласуват - трият, гласуват - трият. А други все още не са решили дали им харесва цветовото оформление на анкетата.

Типично по близнашки - единият гласува, другият-трие Laughing При мен асцендентът е везни. Не ми е лесно да се разчетворявам, но категорично съм се отбелязала в анкетата само при близнаците.

# 504
  • София
Много завиждам на всички, които си знаят асцедента. Аз не го знам и не мога да го определя, щото съм родена със секцио и мама знае в колко часа са я вкарали в родилна зала, и в колко се е събудила от упойка. Въпреки всичко, имам някакви убеждения, че отново е риби, овен в краен случай. Joy
Мама Мони, Дидева е пазителят на информацията, а ние със Санака сме кошмарът на модераторите, предполагам. Joy Ходим и си спамим. Joy

# 505
... не го знам и не мога да го определя...
Не го знаеш, ама има как да го научиш Wink

Всеки човек е информация на лист хартия в едни дебели тетрадки в служба ЕСГРАОН на общината/района си *, и там И тази ценна информация е записана.
* по месторождение! Важно!

Проверено.
Преди време проверката даже беше безплатна, стига да изтърпиш киселеенето на горките работнички там. Сега може да са се компютризирали и очовечили, без едното да е следствие на другото, както и да е поникнала такса.

И после да се поФалиш!

# 506
Аз пък бях на планина. Въобще не ми хрумна да снимам и още по-малко да дразня след това. Много ми е зареждащо на свежа трева и дръвчета наоколо. Преди малко видях, че съм с красиви розовеещо-червени ръце.

# 507
Ето и от моя уикенд 😎 с ММ младоженци без деца 😁
Романтика и спокойствие на 1600м...

# 508
  • София
Здравейте всички Kissing Smiling Eyes

Бях изчезнала на тихо и спокойно море без компютър и телефон и си починах страхотно Nature Sunny

Поздравления за приключването на 8 клас и прекрасно лято на всички пожелавам, въпреки ограниченията в пътуването!

# 509
  • Там, където мечтите се сбъдват
Здравейте всички Kissing Smiling Eyes

Бях изчезнала на тихо и спокойно море без компютър и телефон и си починах страхотно Nature Sunny

Поздравления за приключването на 8 клас и прекрасно лято на всички пожелавам, въпреки ограниченията в пътуването!

Благородно завиждам за морето! Нашето пътуване към Гърция по всяка вероятност върви към анулиране....

Аз съм се заровила в едни теми за чугунени тигани, не е истина...хората с виното по морета и балкани, а аз - в тигани:)))

Общи условия

Активация на акаунт