Изтъркаля се и ОСМИ клас, за ваканция настъпи час

• 29 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 465

И още една история, една роднина ми я а разказа - още по соца, в Пампорово, зимен сезон. Една женица отишла со се ските до тоалетна в гората, обаче докато си вършела работата и тръгнала със ските, изскочила на пистата, попребила се, счупила си крака.

На това съм свидетел, ако е същата  случка. Карам си ски и изведнъж от гората на пистата изскача на заден един гол г*з и се пльосва на пистата. Как не се пребих и аз не знам.

ПП. Не съм писала в темата отдавна, но последните страници ги изчетох задълбочено и с кеф.

Аз съм четвъртия скорпион в анкетата.

# 466
  • София
Явно след като се е погрижил за дрождите, е излетял със ските. Г*зът имам предвид.

# 467
  • Plovdiv
Просто не мога да спра да се хилотя.JoyJoyHug
Да се чуди човек, що ми е толкова весело.Grinning

А, и да питам, ние сега спам-а-G ли сме?Sunglasses

# 468
  • София
В 10 клас само българска литература се изучава.

Много ви е яка темата!

# 469
  • В средата на времето
Ти пък! Никога! Joy

Ей, лъвовете сме нумеро дуе. Трябват ни още 5 и ставаме уно. Колежки лъвици, моля ви, имаме връх за катерене.Joy

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 10:19 от Izida

# 470
Ти пък! Никога! Joy

Ей, лъвовете сме нумеро дуо. Трябват ни още 5 и ставаме уно. Колежки лъвици, моля ви, имаме връх за катерене.Joy
Ами, хайде де! Разкрийте си лъвските осанки.Само да не ни настъпите, че лошо става. 😉

# 471
  • Plovdiv

Ей, лъвовете сме нумеро дуе. Трябват ни още 5 и ставаме уно. Колежки лъвици, моля ви, имаме връх за катерене.Joy

Уф, ей сега стана.., от това се опасявах. Дадоха ви цел.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
  • някъде ... тук ...
А бре, докато се мотаем из Пелион, вие тук голям купон сте си спретнали Laughing
Голяма забава и много материал за четене Simple Smile
Смешни мунски случки и у нас има, ама от телефона ми е зор.

# 473
  • София

Уф, ей сега стана.., от това се опасявах. Дадоха ви цел.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ха-ха, сега да не тръгнете лъвовете да събирате "съотборници" по градинки и паркове Joy Искаме доказателства за членство с минимум 100 поста Sunglasses

# 474
  • Sofia
В 10 клас само българска литература се изучава.

Много ви е яка темата!

И НВО-то е само върху материла от 10-ти клас? Видях в програмата История славянобългарска (, която нали е в 9-ти) и Майце си... Обаче пък то може да има разлика в програмите на сегашните десетокласници и нашите бъдещи... Thinking
Абе, ако иска да чете, ако не иска - да не чете. По принцип е с извратени вкусове и може да си хареса нещо от задължителната чуждестранна литераура Laughing

Ей, аз ви бутам към сериозни теми, вие не, та не Grin

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 11:22 от aniK

# 475
  • В средата на времето
Сиренце, призивът е по-скоро към балкона.Wink От всичките 11 преброили се, не знам дали повече от 4 пишат тук.Simple Smile

NSt, рак, скорпион или козирог..заради върха?Simple Smile

И за да не е съвсем спам - моят син ми обяви, че щял да чете произведенията от христоматията. Като миналото лято. Защо му показах, че съществува такова нещо, защо?!?...

# 476
  • Plovdiv
Абе, ако иска да чете, ако не иска - да не чете. По принцип е с извратени вкусове и може да си хареса нещо от задължителната чуждестранна литераура Laughing

Ей, аз ви бутам към сериозни теми, вие не та не Grin

О, веднага ставам сериозна и по темата със задължителната.
Разговор от завчера: Лазаре, стани Grinning и виж какво има в библиотеката ни от книгите в списъка за задължителна литература. Отговор: Ние нямаме задължителна, само препоръчителна. Rolling Eyes
Еми,... препоръчах му я.., много задължително.Joy

# 477
Сиренце, призивът е по-скоро към балкона.Wink От всичките 11 преброили се, не знам дали повече от 4 пишат тук.Simple Smile

NSt, рак, скорпион или козирог..заради върха?Simple Smile

И за да не е съвсем спам - моят син ми обяви, че щял да чете произведенията от христоматията. Като миналото лято. Защо му показах, че съществува такова нещо, защо?!?...
И при нас ще се чете христоматията. А, като видя, че имат и Робинзон Крузо, коментара беше.. "колко пъти ще го учим". В някаква заблуда е май.
А, иначе в началото на август, ще ви пиша кой е номер едно и виртуално ще ви почерпя. 😉

# 478
  • София
Чета ви и се смея с глас. И ние имаме смешни случки, но през телефона ми е гадно писането.
Вчера подадох желанията на госпожицата за гимназии - с много зор написахме 7 паралелки от 3 гимназии и сега се моля да се закрепи някъде.
Купих вчера на набора христоматия, никакъв интерес. Не е ставал от компютъра или телевизора последните дни. Имаше едно излизане с "групата по рисуване" от класа във вторник и после само по задължение за разходка на кучето. И двамата жестоко се съпротивляват на всяка помощ в домакинството. Днес е без компютър и не мога да го вдигна от леглото, а трябва да извадим летните дрехи, че утре ги карам при баба им на село.
Все още не сме решили къде ще почиваме това лято. Ходи ми се на планина и любима дестинация ми е Родопите. Ще го мислим.
Има списък по немски за четене, разчитам баба му да се намеси, на мен всички сили ми се изчерпаха.

# 479
  • София
НВО то май ще включва българските автори, изучавани 8-10 клас. Но то май няма някаква стойност за учениците.

Общи условия

Активация на акаунт