Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 398

• 38 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

Даахан и Керим - четвъртък е.

# 631
  Красиви усмивки в края на деня..

# 632
  • Пловдив

Даахан под прикритие - да открие Санджар или Енгин.

# 633

Многото лица на Даахан, пресъздадени по великолепен начин от Енгин.

# 634
  • Пловдив

Гуш с Керем и Йешим.

# 635
# 636
   Хайде, да спите спокойно.. Лека нощ

# 637

Лека и спокойна.

# 638
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/CTelevizyoncu/status/1286410463643930624

Всички сериали започват след празника. Пожелавам удобство на работните ми братя.
#hercai # sefirinkızı # birzamanlarçukurova #edho #babil #mucizedoktor #YasakElma # Hekimoğlu # estabosman Новият сезон започва на 7 септември, това е общият календар, планиран за сега...

Бюлент/Кахраман и Ерхан/Акън каквото и да значи - снимат.
И видео: https://twitter.com/wo_sza/status/1286396463971553281

Испанските фенове вече ни показват.

# 639
Добро утро,

Източник: https://twitter.com/CTelevizyoncu/status/1286410463643930624

Всички сериали започват след празника. Пожелавам удобство на работните ми братя.
#hercai # sefirinkızı # birzamanlarçukurova #edho #babil #mucizedoktor #YasakElma # Hekimoğlu # estabosman Новият сезон започва на 7 септември, това е общият календар, планиран за сега...

Бюлент/Кахраман и Ерхан/Акън каквото и да значи - снимат.
И видео: https://twitter.com/wo_sza/status/1286396463971553281

Испанските фенове вече ни показват.
Flowers Bouquet

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 640
Добро утро . Този дългоочакван понеделник е след 6 седмици.  Деня започва с добри новини за  началото на новия сезон.. Movie Camera         
Нека утрото ви бъде свежо, обяда прекрасен, а вечерта релаксираща. Cake Flowers Sunflower Coffee

# 641
  • Варна

Да ви е прекрасен петъчния ден, момичета!

Благодаря ви за новините и хубавия анализ на Шахзад !

# 642
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да видим какво ще ни донесе ден петък.
Успешен да е.

# 643

Добро утро момичета Two Hearts
Бързо ли дойде този петък или на мен така ми се стори?
Знаете ли, че когато се работи по изготвен предварителен  график и времето е "разпределено" за месец напред - септември не ми е толкова далече.
Просто ще трябва добре да си организираме лятото, за да не се окаже после, че е минало и заминало без да се усетим дори.

Сега се замислих за нещо друго, след като прочетох още вчера анализа на Навид. Много точно и супер прецизно дава разяснения, базирайки се на своята богата културна основа за поведението на жените в сериала.
Обаче прави ли ви впечатление, че почти няма сериал /говоря за турски/ където тези взаимоотношения да не са показани по един или друг начин.
Според мен идеята би могла да бъде ненатрапчиво превъзпитание, но в повечето случаи цял един дълъг сериал гледаме  лошото и накрая в последната серия доброто идва като фалшив и не на мястото си елемент.
Цял един сезон  гледам  Халисе и негодувам за нейното поведение - кога тази жена ще прогледне и види, какво всъщност направи с живота и на двамата си сина?
Нали цял един живот хората се учат от грешките си, признават ги и търсят опрощение за тях. При нея няма такова нещо -  дори се чудя дали да не я "наредя" до  Акън. Обаче Акън наранява относително чужди за него хора /изключая Наре/, докато тя премазва своите.
Моите очаквания за втори сезон са свързани с трансформацията първо на Наре /поставяйки се на мястото на Санджар и разбирайки историята им през неговите очи, сърце и душа/, второ на Халисе /да стане тази майка, която за децата си и тяхното щастие е готова да се бори с всичко и всички/ трето...  всъщност тук бих поставила едно предчувствие, което има според мен  някакви наченки още от първи сезон с едни на пръв поглед незначителни малки знаци, които ей-така  се показаха от нищото, но събрани заедно дават сериозна заявка за промяна. Няма да споделя за кого се отнася всичко това, но мисля, че ще се досетите и сами.

Спирам със сутрешните размишления, петък е и нека започнем да се настройваме по-лежерно за идващите почивни дни.

# 644

Марта_49 Hug, не се досещам.....

Общи условия

Активация на акаунт