Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 764
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Здравейте, как стои въпросът с паркомястото? Заплаща ли се, има ли значение в кой хотел сме отседнали?
Навсякъде е 10лв, независимо от зоната, а на автогарата-5лв

# 181
  • Пловдив
Здравейте, как стои въпросът с паркомястото? Заплаща ли се, има ли значение в кой хотел сме отседнали?
Това за ден престой ли е?

# 182
да

# 183
Най-гадното е, че не е за ден престой, поне миналата година не беше, а сега покрай кризата не знам, ако са се смилили нещо. Да беше за ден престой, 10лв. се преглъщат.
Ама освен за престой, е и за всяко влизане! Т.е. решиш да мръднеш с колата извън Албена - на влизане цакаш пак 10 кинта. 3 пъти ако излезеш днес, 3 пъти плащаш. На всяко влизане през бариерата. И в централните зони е 20лв., тази година засега навсякъде било по 10, ама да видим докога ще е.
Пак казвам, тази година не знам как е - а и не ме интересува, честно казано - но може и да е 10лв. независимо от броя на влизанията и излизанията, но досега не беше така.

# 184
Здравейте искам да попитам виждам че доста от хотелите предлагат само стаи без храна та понеже никога не съм била в Албена да питам има ли къде да се яде в смисъл хубави ресторанти с прилични цени има ли? Страх ме е да се вра в час пик в ресторанта на хотела където гостите няма да спазват никаква дистанция.

# 185
Здравейте искам да попитам виждам че доста от хотелите предлагат само стаи без храна та понеже никога не съм била в Албена да питам има ли къде да се яде в смисъл хубави ресторанти с прилични цени има ли? Страх ме е да се вра в час пик в ресторанта на хотела където гостите няма да спазват никаква дистанция.
Седиш си вкъщи. Просто е. Колкото повече хора си стоят вкъщи, толкова по-добри цени за нас, които не вярваме на измамата,че този вирус е нещо повече от другите вируси.
А за яденето- има места, да, с космически цифри.

# 186
  • Германия
Не знам кои работят това лято, но бистро Наташа, между Калиопа и плажа има едно плажно ресторантче- там беше хем вкусно, хем изгодни цени, и имаше достатъчно място между масите. От заведението на плажа дори имаше опцията да си вземем храната в кутии.

# 187
Колкото повече хора си стоят вкъщи, толкова по-добри цени за нас, които не вярваме на измамата,че този вирус е нещо повече от другите вируси.
Ти си готова за асистентка на доцент Мангъров:) Не знам каква измама са стотиците хиляди жертви в Европа и по света. Нито пък ще ти смъкнат цените на кръчмите в Албена, задето не вярваш. Сигурно и ти мислиш, че е замисъл на Бил Гейтс, за да те чипира.

Има две по-евтини заведения в Албена, едното не е чак толкова евтино, но е по-евтино от другите, които са на космически цени - Кис-а, на центъра. Другото е съвсем в края на курорта и не е хубаво.

# 188
Хич не ми пука в какво вярваш  принцеске аз вируса го изкарах писала съм по темите и си влача последствия. Аман от прости и злобни хора

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 21:14 от Niss

# 189
  • Sofia
За 24часа

# 190
Никога не е късно да,се изложиш в някоя тема...

# 191
Тази година 10 лв такса на ден за престой на автомобил. Ако нямаш карта наистина на всяко влизане/излизане ще плащаш 10 лв. Мм си изкара карта, пластика, с която не плащаш на влизане и излизане, защото си отседнал в курорта. Цъкаш картата на бариерата и си преминаваш спокойно.Ние няколко пъти ходихме на разходка в Балчик. Зоните не работеха в Албена, поне ние докато бяхме там до 5.07.

# 192
"Чипирането" ми е равносилно на "яко ще се мре". Теории за слабоумни, а аз съм джедай, все пак.
Сложните и мили хора би трябвало да са една идея по-грамотни, ама нейсе.
Без ирония: @Niss, според мен вариант е да се храните в 7, 12, 18 в ресторанта на съответния хотел (не съм сигурна за точните начални часове). Тогава няма навалица.

# 193
  • Русе
Някой знае ли къде настаняват в момента резервациите направени за хотел Добруджа?

# 194
Здравейте!
 Всеки ли има право на карта Priority Club и на рецепция ли се получава, ако да?
Картата, с която се излиза и влиза в Албена без да се плаща такса всеки път същата ли е?

Общи условия

Активация на акаунт