Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 598
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Русалка, не се притеснявай, не вярвам да затворят Боряна. Но и да го затворят ще ви преместят в някоя от Калиакрите. Даже ще е по-добре.

# 586
Моли се да го затворят Боряна.В Калиакрите ще е по добре.И забравих да ти пиша че си права за Гергана.Отдалечен е ,за разходки вечер.

# 587
  • София
На нас Гергана и затова ни е любим хотел, заради дългите разходки вечер.

# 588
  • София
Ние с 2 деца, малки, ги правим разходките вечер, и разстоянието е съвсем поносимо, а особено след вкусна и питателна вечеря-то е и препоръчително.

# 589
Oт Гергана до централната част на Албене е точно 1 1/2 км, т.е. 20-25 мин. приятна разходка Simple Smile

# 590
Здравейте! Има ли някой с анулирана резервация за това лято на който да са му върнали парите! Защото аз  съм анулирала още март месец, но още не сме получили парите!

# 591
  • В.Търново
Не, и двойката с нас не искат в Гергана.Не ни се иска такава разходка от километър и половина до централната част, а и от Боряна до паркинга на автогарата е още километър. Най-вероятно до края на август съвсем ще опостее курорта, така че може би ще ходим на разходки с колата в околностите извън Албена и няма да ни се губи излишно време, ако сме в Гергана, от хотела до автогарата, което прави към разстояние от 2км.
И аз много се надявам, че ако ни затворят ще ни преместят в Калиакра, не ми се иска в Калиакра Маре, защото резервацията ми е двойна стая море, а гледката от Калиакра Маре не е много окей. Хотела е зад алеята, и доста от стаите гледат към ресторанта или въобще нямат директна гледка море.

# 592
  • София
Когато ние бяхме преди три седмици, паркирахме до бариерата на Мура. Но тогава в курорта имаше доста по-малко отворени хотели. Може като затворят част от хотелите през август пак да разрешат паркирането по-навътре в курорта.

# 593
Здравейте! Има ли някой с анулирана резервация за това лято на който да са му върнали парите! Защото аз  съм анулирала още март месец, но още не сме получили парите!
Ние чакаме. Анулирахме окончателно юли.

# 594
То е разрешено паркирването,ама е 10 лв на ден.

# 595
Днес пристигнахме в Албена- Боряна. За първи път идваме в Албена и освен плажа нищо друго не ме впечатли. Малко разочароващо дори, или просто дойдохме с големи очаквания.
За паркинга-паркирахме си пред хотела и ни казаха-където искате-10 лв на ден е навсякъде.
Курорта ми се струва доста празен и замемарен. Нона до нас е затворен и супер призрачен. Елиза направо е потресаващ отвън-не знам как е вътре-мнооого стара база.
За Боряна- стаята прилична, не блести от чистота,но не е и мизерно,просто прилично.
На обяд бях ПОТРЕСЕНА- в ресторанта беше лудница,много мръсно,попаднах ма развален бял ориз, пуснаха една тумба външни хора без маски и тн. На нас на рецепция и температури ни мериха,маски вчресторанта-страшни мерки. Влизаш в ресторанта-каубойска среща. От басена,голи,боси, разхождат се.....
Оплаках се много сериозно на рецепция, мисля утре да звънна и в Съни турс ако е така.
Като цяло няма да останем гладни, днес ме впечатли на вечеря прясна риба на барбекю през ресторанта, та малко се успокойх.
В крайна сметка- няма да дойдем повече в Албена и цените определено не отговарят на качеството!

# 596
За паркинга-паркирахме си пред хотела и ни казаха-където искате-10 лв на ден е навсякъде.

Тази година за екополитиката забравиха. Предишни години агитираха паркинга на Автогарата за по 5 лв. на ден, сега на рецепцията ти казват 10 лв. на ден и не обясняват за другата възможност. Ние бяхме в Ралица, не одобрявам паркирането на колите отстрани на хотела под боровете. Паркингът е на 5 мин и изобщо не става въпрос за парите. Ако ще е паркинг пред акваклуба пространството с боровете, да го асфалтират....

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 00:16 от Radost

# 597
От толкова дълъг пост не разбрах какво точно Ви е потресло, освен белият ориз. Неработещият Нона,това.че Елица не е реновиран или че няма хора (в което силно се съмнявам да е така, защото знам какво беше точно преди 7 дни; май не работят само Магнолия, Орхидея, Компас, Панорама, Алтея, Нона и Славуна)

# 598
  • София

Тази година за екополитиката забравиха. Предишни години агитираха паркинга на Автогарата за по 5 лв. на ден, сега на рецепцията ти казват 10 лв. на ден и не обясняват за другата възможност. Ние бяхме в Ралица, не одобрявам паркирането на колите отстрани на хотела под боровете. Паркингът е на 5 мин и изобщо не става въпрос за парите. Ако ще е паркинг пред акваклуба пространството с боровете, да го асфалтират....

И на мен това ми направи неприятно впечатление, 10 лева и всеки паркира където свари - един върху друг в зелените площи, особено уикенда, коли непрекъснато бръмчат нанякъде, жалко за еко-приказките и зеления Оскар...

# 599
От толкова дълъг пост не разбрах какво точно Ви е потресло, освен белият ориз....
Ами, не точно, белият ориз даже идва почти накрая.
...На обяд бях ПОТРЕСЕНА- в ресторанта беше лудница,много мръсно,попаднах ма развален бял ориз, пуснаха една тумба външни хора без маски и тн...
А есенцията всъщност е ето това:
... и цените определено не отговарят на качеството!
Всеки вижда и чете каквото му харесва Wink

Общи условия

Активация на акаунт