Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 814
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Вчера в хотел Ралица пристихнаха групи от деца ,и познайте какво се случи на блок масата която плюс това беше малка. Бавно обслужване ,неорганизиране и опашки. Иначе в аквапарка беше добре ,защото няма много хора и бутане. По заведенията около плажа няма никакви хора. Забавления за децата има батути ,влакчета ,колички и други. Не работят другите разни магазинчета.
Какво значи, че блок масата е била "малка"? А има ли некви прегради и други подобни антивирусни тъпотии?
Би трябвало от вчера да е започнала анимацията, нали така? Екипът голям ли е?
Всеки ден храната е почти същата, десертите са 3 или 4 вида. Супи днес имаше 2 вида. Сладоледа го има пред ден. Има прегради да, вчера нямаше ,днес вече има и на десертите. На основните ти слагат те. На салатите и плодовете ти си слагаш. Незнам за анимация не съм питала. Има персонал ,но честно казано не им стига и става бутане особенно с тези хиляди деца. Предполагам ,че сега събита и неделя ще е трагично положението. На плажа неможеш да намериш място на оървите 2или3 реда ,освен ако не отидеш по-рано. Има адски много комари ,но пък започват да отварят повече забавления по главната уличка.

# 76
Всеки ден храната е почти същата, десертите са 3 или 4 вида. Супи днес имаше 2 вида. Сладоледа го има пред ден. Има прегради да, вчера нямаше ,днес вече има и на десертите. На основните ти слагат те. На салатите и плодовете ти си слагаш. Незнам за анимация не съм питала. Има персонал ,но честно казано не им стига и става бутане особенно с тези хиляди деца. Предполагам ,че сега събита и неделя ще е трагично положението. На плажа неможеш да намериш място на оървите 2или3 реда ,освен ако не отидеш по-рано. Има адски много комари ,но пък започват да отварят повече забавления по главната уличка.
Привет! Сравняваш с предишни години или просто мнение? Сладолед и на бара ли има през ден? Външната скара работи ли? Плажът ми е последна грижа. Но пък живо ме интересува колко нагъсто са шезлонгите на анимационния басейн....

# 77
  • София
Моля  за съдействие, как се анулира резервация?
В сайта няма посочени координати: ел. поща или факс, на които да бъдат изпращани формулярите за отказа от резервация.
Благодаря предварително.

# 78
Обаждате се на кол центъра. От там всичко става много лесно. Анулирали са ми резервация, после пък веднага са ми правили нова( за нови дати или пък с по- добри условия). Връщали са ни пари по с- ка(наша близка не можа да дойде)въобще за всичко съм разчитала на тях. Само ранни съм си резервирала винаги през сайта на Албена.

# 79
Обаждате се на кол центъра. От там всичко става много лесно. Анулирали са ми резервация, после пък веднага са ми правили нова( за нови дати или пък с по- добри условия). Връщали са ни пари по с- ка(наша близка не можа да дойде)въобще за всичко съм разчитала на тях. Само ранни съм си резервирала винаги през сайта на Албена.

Кога е било това? Преди години беше по-лесно, защото имаше голяма посещаемост и лесно си намираха нови клиенти за тези дати. Но нещо са променили условията за анулиране последно време. Аз също се интересувам от анулиране, защото ни промениха датата на полета и изобщо не знам с какво можем да стигнем до Албена.

# 80
Аз днес цял не мога да се свържа с кол центъра-поне 6-7 пъти опитах, но ми се струва мисия невъзможна. Вие как успявате? И дали има някакъв начин дасе намерят телефоните на хотелите-рецепция?

# 81
  • Варна
Аз днес цял не мога да се свържа с кол центъра-поне 6-7 пъти опитах, но ми се струва мисия невъзможна. Вие как успявате? И дали има някакъв начин дасе намерят телефоните на хотелите-рецепция?

Аз днес се свързах от втория път. Бяха много отзивчиви.

Изпиши рецепция хотел ...... в гугъл и може да ти излезе телефона. На мен така ми излезе телефона на Ралица.

# 82
  • София
В стария сайт имаше телефони на рецепция и управител на хотелите, в настоящия освен телефон на кол център друг телефон няма. На поредното 5-то  обаждане на кол центъра, на което  оператор ми съобщи, отново, че всички сътрудници са заети, оставих съобщение. Очаквам да ми върнат обаждане.

# 83
  • Русе
На сайта на Албена под презентацията на всеки хотел има и мобилен телефон на управителите

# 84
Здравейте, има ли някой с резервация за Малибу? Знае ли се дали ще отваря? Утре ще прибвам да се свържа с кол центъра.

# 85
  • Северо=Западналия край
Два дни подред не мога и аз да се свържа с кол центъра......въобще не дава възможност и да изчакаш свързване.

Ето и поредната новина за Албена....
https://nova.bg/news/view/2020/07/02/292690/%D0%B7%D0%B0%D1%82%D … 0%B5%D0%BD%D0%B0/

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 18:43 от ateto

# 86
  • София
Привет! Сравняваш с предишни години или просто мнение? Сладолед и на бара ли има през ден? Външната скара работи ли? Плажът ми е последна грижа. Но пък живо ме интересува колко нагъсто са шезлонгите на анимационния басейн....
Сравнявам с местата на които съм била преди.Неможе 2020година сме ,да се бутаме и да ми изкарват 3 палачинки и да трябва да си взема една за да остане и за тези назад по опашката,както и на вечеря за едно кебапче. Сладолед незнам на кой бар има. Това е мов мнение , и тук някой се чудеше защо бягат българите и не подкрепяме българския бизнес ,амии вече със сигурност няма да идвам тук . Басейна срещу хотела работи от днес май ,нямам представа ,ще ви снимам.

# 87
  • София
Забравих да пиша ,че скарата не работи и не съм видяла да работи вече 4 дни.

# 88
  • Sofia
Някой знае ли, дали цените за паркиране остават същите тази година. Някъде четох, че навсякъде плащаш 10лв с изключение на автогарата Така ли е?

# 89
  • София
Някой знае ли, дали цените за паркиране остават същите тази година. Някъде четох, че навсякъде плащаш 10лв с изключение на автогарата Така ли е?
Засега е така, да. От вчера барнекюто в Гергана работи, количествата, засега, са скромни, чакането-дългичко.

Общи условия

Активация на акаунт