Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 732
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Харесвам Албена.
Обаче 7 дни AI, август 2018, х-л Санди бийч ни струваше 1780 лв. Тази година, същият период струва 1640 лв само нощувки или 2514 лв AI. Ми не ме мотивира да избера пак Албена при толкова много избор тази година.

# 241
  • София
Някой може ли да обобщи в резюме кои са най-изгодните хотели, които може да се резервират в момента в Албена.
Оптимално съотношение качество-цена.
Търся опция за трима възрастни от средата на м. август.

# 242
Ние имаме резервация за Нона от 18.07. , но до тогава със сигурност няма да отвори. Да чакам обаждане от кол- центъра ли, за да разбера къде ще ни преместят?

# 243
  • София
Ние имаме резервация за Нона от 18.07. , но до тогава със сигурност няма да отвори. Да чакам обаждане от кол- центъра ли, за да разбера къде ще ни преместят?
Обадете се вие, за да разберете навреме:)

# 244
  • Северо=Западналия край
Някой успява ли да се свърже на 0700 12110? От минала седмица звъня по няколко пъти на ден и не мога да се свържа.

# 245

Здравейте!
 Всеки ли има право на карта Priority Club и на рецепция ли се получава, ако да?
Картата, с която се излиза и влиза в Албена без да се плаща такса всеки път същата ли е?
Карта Priority Club получават само резервациите направени и платени до 15.06.2020

Тоест и ние имаме право с резервация от февруари през сайта албена.бг? Правилно ли разбирам?

# 246
Някой успява ли да се свърже на 0700 12110? От минала седмица звъня по няколко пъти на ден и не мога да се свържа.
Да, три пъти говорихме с тях.

# 247
  • София

Здравейте!
 Всеки ли има право на карта Priority Club и на рецепция ли се получава, ако да?
Картата, с която се излиза и влиза в Албена без да се плаща такса всеки път същата ли е?
Карта Priority Club получават само резервациите направени и платени до 15.06.2020

Тоест и ние имаме право с резервация от февруари през сайта албена.бг? Правилно ли разбирам?
Да, правилно.

# 248
  • Русе
Кажете моля Ви, когато разберете в кой хотел ще бъдете пренасочени!

# 249
  • Северо=Западналия край
Най после се свързах по телефона.
Оазис има дата за отваряне 27 юли. А моята резервация е от 26 юли, какво ще ме правят една вечер незнам, а и те към момента не знаят.......дано ни пренасочат в друг хотел.

# 250
  • Русе
Оазис има дата за отваряне 27 юли. А моята резервация е от 26 юли, какво ще ме правят една вечер незнам, а и те към момента не знаят.......дано ни пренасочат в друг хотел.
За кой хотел Ви е резервацията?

# 251
Искат да ни преместят в Гергана, но ако настоявам - можело и в Боряна ( тъй като едната стая ни е за инвалид). само че се зачудих- кой от двата хотела да избера ? Гергана е твърде далече за разходки, но ще е по-спокойно на плажа, защото там никой не ходи почти , ако не е настанен в комплекса. Той си  е и по-висок клас като цяло, но знам ли...

# 252
  • Северо=Западналия край
За кой хотел Ви е резервацията?
Оазис

# 253
  • София
Направих отказ от резервация, но докато разбера къде да я изпратя беше ходене по мъките. На посоченият телефон 0700 12110 никой не вдига, оставям съобщения не връщат обаждане ... Условията за резервация са променени, свързах се с посочената на бланката за отказ дама и беше любезна .... но това ми отне 3 дни и повече от 20 позвънявания на посочените телефони.
Очаквах да получа обратен мейл, с който да потвърдят че е получен отказа .... но няма .....

Моля да ориентация, колко време да очаквам, за да ми възстановят платените суми?

След като съм била коректна и съм спазила всички техни изисквания при резервацията и заплащането на сумите, защо да няма същото отношение и към тези,  които няма да могат да посетят Албена .... Simple Smile

# 254
  • София
Искат да ни преместят в Гергана, но ако настоявам - можело и в Боряна ( тъй като едната стая ни е за инвалид). само че се зачудих- кой от двата хотела да избера ? Гергана е твърде далече за разходки, но ще е по-спокойно на плажа, защото там никой не ходи почти , ако не е настанен в комплекса. Той си  е и по-висок клас като цяло, но знам ли...
Гергана е по-добър от Боряна. А тези няколкостотин метра в повече до центъра, едва ли ще са ви проблем Simple Smile
Поискайте стая гледка море.

Общи условия

Активация на акаунт