Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 676
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Русалке, това изобщо не е добра новина.Днес ще анулирам.
Добричката болница не смогвала вече с Covid болните, във Варна 50 нови случая само за вчера.
Зор да се тъпчем сред хората и да сме на място с ниски хигиенни и противоепидемични мерки нямаме
Да, за съжаление е вярно. Имам роднини в Добрич. Мъжът работеше в Албена, в момента е в болница с Ковид и с бронхит. В Албена целият персонал е от Добрич. А ние пътуваме в събота за Албена.

# 346
  • София
Добричката болница не смогвала вече с Covid болните, във Варна 50 нови случая само за вчера.
Зор да се тъпчем сред хората и да сме на място с ниски хигиенни и противоепидемични мерки нямаме
Да, за съжаление е вярно. Имам роднини в Добрич. Мъжът работеше в Албена, в момента е в болница с Ковид и с бронхит. В Албена целият персонал е от Добрич. А ние пътуваме в събота за Албена.
Мислите ли, че в Албена се е заразил?

# 347
Знаете ли в кой хотел е работил...
Звучи ужасно!

# 348
  • София
Поне 18 от новозаразените в Добрич са абитуриенти. Говори се, че са ходили на дискотека във Варна. Другото общо събитие на което са били, е връчването на дипломите в съответната гимназия. Въобще не е ясно кой къде е заразен вече.

# 349
Персоналът в Албена е от Добрич, Каварна и Шабла.. рядко от Варна
Жалко, че се бяхме настроили. Традиционно стартираме ваканцията с няколко дни  на Албена, но не и тази година

# 350
  • Северо=Западналия край
Вируса може да се хване навсякъде.......
Аз мисля да си изкарам една хубава почивка, без да се впрягам толкова. Достатъчно е да се наблегне на собствената хигиена, един дезинфектант, по често миене на ръце и спазване на дистанция са достатъчни за да се предпазим.

# 351
Той е бил спасител на Албена. Не съм ги питала в кой хотел е нощувал, но ще ги питам. Иначе така мислят, че от Албена се е заразил.

# 352
  • София
Той е бил спасител на Албена. Не съм ги питала в кой хотел е нощувал, но ще ги питам. Иначе така мислят, че от Албена се е заразил.
Спасителите не нощуват в Албена.

# 353
  • София
Това са чисти спекулации и според мен само внася ненужна паника. Лично мнение. Всеки може да се зарази на много места и докато не се докаже контакт с друг болен служител или турист там, то само паника се постига. Човек сам може да се пази, да спазва дистанция и да се дезинфикцира. И това важи за всяка област на живота ни, не само когато сме на почивка.

# 354
  • Sofia
Това са чисти спекулации и според мен само внася ненужна паника. Лично мнение. Всеки може да се зарази на много места и докато не се докаже контакт с друг болен служител или турист там, то само паника се постига. Човек сам може да се пази, да спазва дистанция и да се дезинфикцира. И това важи за всяка област на живота ни, не само когато сме на почивка.
Интересно е и как се доказва локацията на заразяване...на бариерата е бил здрав, но в комплекса вече се е заразил. Може би и часът може да се установи..Глупости . Истината е, че вече навсякъде може да си контактен с преносител или болен.

# 355
  • София
Интересно е и как се доказва локацията на заразяване...на бариерата е бил здрав, но в комплекса вече се е запазил. Може би и часът може да се установи..Глупости . Истината е, че вече навсякъде може да си контактен с преносител или болен.
Именно, и аз това имам предвид. Трудно доказуемо е, затова такива предположения са чисти спекулации за мен.

# 356
Какво стана с Банско в началото на епидемията?! Само много шум за нищо. Много спекулации. Добра хигиена, спазване на мерките и положителна настройка за почивката, това трябва Simple Smile

# 357
За съжаление продължавам с негативната информация. Хотелът бил Калиакра. Жена му каза, че са затворили хотела заради Ковид. Той се влошава, не може да диша добре. Лекари няма в инфекциозната в Добрич. Днес лекар не е минавал. Майка му също е приета и е на кислород и се влошава. Той последно се е виждал с нея на 4 юли. Той е в болница от 10 дни. На 43 години е, без заболявания, спортист. Наистина не е майтап този вирус. Все си мислех, че е силно преувеличено. Тук, в София имам поне 10 приятели, които го изкараха в домашна обстановка. Но човек никога не знае как ще реагира организмът. Пиша този пост, за да се пазите. Не е за подценяване.

# 358
  • София
Миналата седмица Калиакра беше отворен. Лично го видях, когато се разхождахме. Кога са го затворили?

# 359
  • Русе
За съжаление продължавам с негативната информация. Хотелът бил Калиакра. Жена му каза, че са затворили хотела заради Ковид. Той се влошава, не може да диша добре. Лекари няма в инфекциозната в Добрич. Днес лекар не е минавал. Майка му също е приета и е на кислород и се влошава. Той последно се е виждал с нея на 4 юли. Той е в болница от 10 дни. На 43 години е, без заболявания, спортист. Наистина не е майтап този вирус. Все си мислех, че е силно преувеличено. Тук, в София имам поне 10 приятели, които го изкараха в домашна обстановка. Но човек никога не знае как ще реагира организмът. Пиша този пост, за да се пазите. Не е за подценяване.
Искате да кажете, че в момента хотел Калиакра е затворен!?!

Общи условия

Активация на акаунт