Стил на обличане според възрастта

• 43 796
  • 938
  •   1
Отговори
# 525
  • някъде под слънцето...
Българката се облича, различно от италианката, тя пък няма нищо общо със стила на германката, която не може да бъде сравнявана с испанката, която е различна от французойката...
И това само в Европа.
Модата във всяка страна се пречупва през народопсихологията и традициите и.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 18:28 от sl

# 526
Пепси, средата в която съм изключително ми допада и нямам забележки за облеклото им.Wink
Имам няколко приятелки италианки и испанки които са млади жени без особено големи финансови възможности, но се обличат с изключителен вкус. Парите не винаги са предпоставка за добър вкус, макар че помагат до голяма степен.
В България магазините са пълни с китайски боклуци, а българските “дизайнери” пускат някакви “модни” дрехи, които меко казано нямат абсолютно нищо общо с модните тенденции. Така че много е трудно да докараш прилична визия с такива дрехи. Първата снимка е жив пример за това.
Харесва ми роклята на 3 снимка и 4 снимка, но тези маратонки ми идват в повече ...
6 снимка... някой който с мъчи да изглежда като инфлуенсърка ...
7 снимка....има нещо което ме дразни, роклята в комбинация с тези обувки и нйалоновите торбички ...определено не е тоалет за обикаляне по магазините.
8 снимка...какво трябва да ме впечатли?
9 снимка, възрастна жена с протъркана чанта и по всяка вероятност с лошо поддържана коса ...и дрехи които не ми изглеждат много чистоплътни.
10 снимка ми харесаха.
Добре облечени жени има, но си личи че не се се обличат от кварталното магазинче или от магазин а втора употреба дрехи.

П/с Факт е че различавам българката с чужбина и то не заради това, че има изключителен стил. По- скоро е облечена скучно и традиционно в дънки, тениска с ликра, или пък къса и тясна рокля.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 20:28 от G.Savova

# 527
  • София/Севлиево
На мен ми харесаха дамите от 7 и 10 снимка,стилът им доста се доближава до моя,като изключим че не мога да ходя на токчета по-високи от 3-4 см.

# 528
Аз съм 18 и нося предимно тениски и дънки. Майка ми е на 50+, също се облича така.

# 529
  • Най-красивата страна
Дънки и тениски с ликра или без ,носят не само българките.
И германките носят и испанките и англичанките...

Изцепки има навсякъде.
Точно в западни страни съм виждала 100кг.девойки с къси тесни роклички и обувки с токчета.Не бяха българки.
Както и дами с измачкани костюми.Това последното трудно може да се види у нас например...

И въобще хора с лош вкус има по цял свят.Не само у нас.

# 530
И какво има е на дънките с тениска? Аз не нося, защото не ми е удобно и предпочитам рокли, но не намирам нищо странно в това. На разходка, на кафе с приятелка, до магазина, как се очаква да се облечеш?

# 531
Източноевропейките си личат в повечето случаи, защото са много нагласени. Понякога неподходящо. Тениска с дънки е подходящо за всяка възраст, стига дънките да не са къси гащи, показващи дупето, което е не ок пак за всяка възраст.

# 532
  • София/Севлиево
Тениски не нося от 10-ти клас,някак си не ги харесвам, особено тези с надписите и картинките,ползвам ги само за спане.Дънки обичам,но трудно намирам такива,които хем да ми харесат,хем да ми стоят добре.

# 533
  • Най-красивата страна
Дънките и тениските са нормално ежедневно облекло.
Зависи и от модела разбира се .
Не всички модели са подходящи за дами над 40...
Зависи и къде ги носиш..

# 534
Кои модели дънки не са подходящи, освен споменатите от мен къси гащи?

# 535
  • София/Севлиево
За мен накъсаните обути от дама 50+ никак не са подходящи,пък ако ще да изглежда по-добре от всяка 20-годишна девойка...

# 536
Може, но и зависи от накъсаността. Аз нося скъсани и смятам, че не ми стоят зле, но аз съм субективна Simple Smile.

# 537
Аз съм от тия, дето се оливат с дънките. И се шегувам, че ще съм баба с дънки и така ще го карам до края на живота си. Удобни са ми, все едно съм се родила с тях. Като ме видят с рокля, направо цъкат. Ама малко са тия, имали щастието да ме видят ороклена. Simple Smile Ходя, гледам дрехи и все на гащЯ ме тегли - дънки и панталони. А скочих в тях от късите под дупето полички и роклички, дето баба ме питаше това блузите ми ли са. Joy Но пък нося и харесвам и костюми - сако с пола и панталон, та леко компенсирам. Майка, като ме види с пола, все ми казва, че най-после на жена съм заприличала. В повечето време не знам на какво ѝ приличам. Simple Smile
И заради скъсаните дънки, да ви покажа вече познатата дама с такива:

Аз лично не ги харесвам и не нося, но не ми пречи, че някой ги обува. Можеше една идея по-длъжка блузка да не се вижда поувиснало коремче, въпреки че има запазена фигура, но......личен избор е.

# 538
  • Пловдив
Аз също нося и ще продължавам да нося дънки и тениски (може и с ликра) до дълбоки старини, да сме живи и здрави. Летни рокли - също. И само по изключение - нещо друго. Wink Едва ли според някого дънките и тениските като явление са дрехи само за 20-годишни.

# 539
  • Mediterraneo
А с какво сте заменили тениските през лятото?! Топове/ потници?

Общи условия

Активация на акаунт