Стил на обличане според възрастта

• 43 787
  • 938
  •   1
Отговори
# 555
Така е, аз без токчета на работа не ходя, освен ако не съм на мисия Simple Smile. бичам си ги и си ги колекционирам.
В което няма нищо лошо! Това си е органична част на вашия личен стил!

И аз бях така едно време. Вече не за мое съжаление, макар, че открих удоволствието и от друг вид обувки и други стилове на обличане. Но често, (когато е адекватно) слагам ток/платформа и ми е и удобно и приятно!

# 556
Ооо, аз в свободното си време съм много хипи или спортно облечена, но понеже съм смо 1.67 съм свикнала на делови прояви да се правя на по-висока.

# 557
  • Варна
Какъв лен, каква коприна, като в БГ цените на една такава риза е над 120 лв?!
Колко от тези 40+ годишни могат да си ги позволят, имайки предвид, че имат семейства?
И не ми казвайте, че по добре по малко дрехи, но по качествени.
Предвид нивото за заплатите, 40+ годишните масово имат малко дрехи, с ниско качество.
Някой беше качил линк към клипове на жени в Париж по улиците. Всичките бяха в лен, коприна и памук!

# 558
  • някъде под слънцето...
Направо ги погребахте 40+.
Явно за българката няма личен живот след 40.Горката жена,  няма пари за памучна риза....
Звучи много тъжно

# 559
Качествени материи могат да се открият на много места, на съвсем прилични цени, далеч от споменатите. Въпрос на разбиране е, а и темата не е за това, как да се обличат хората без доходи. Имам приятелка с много труден живот, самотна майка, с ниски доходи - има страхотен стил, пазарува рядко, от аутлети, секънд хенд, сама шие, дори бижута си майстори и винаги изглежда страхотно. Българката може да бъде много креативна, ако има желание.

# 560
Ти повдигна въпроса. И не, няма достъпни качествени дрехи, освен от втора употреба. Масово хората пазаруват от сергии и магазинчета.

Кажи ми от къде се купуват достъпни копринени и ленени дрехи.

# 561
С лен сигурно винаги ще ходя измачкана. Grinning Не се замислям изобщо каква е материята - кройката, цветовете, да ми отива, това е. А че било някаква неясна материя - ок.

# 562
Аз мразя изкуствени материи, но това ми излиза доста скъпо.

# 563
  • някъде под слънцето...
Разбира се че има достъпни ленени и памучни дрехи с прилично качество.
Мassimo Dutti рабоят с естествени материи и ризите им на намаление се продават за под 20 евро.
Очаквам сега хейт, че са некачествен мен стрийм Simple Smile.

# 564
Което на българския пазар е 40 лв., което не е достъпно за голяма част от хората.

Не ми казвай, че Масимо Дутти е достъпн марка за 90% от българките, защото е нагло.

За хора със заплата между 650 и 1000 си е лукс.

# 565
В повечето магазини има разпродажби в края на сезона, аутлети бол, също и такива онлайн. Нормално у жената над 40 вече да знае, откъде да пазарува според джоба си. Кое е нагло?

# 566
С лен сигурно винаги ще ходя измачкана. Grinning Не се замислям изобщо каква е материята - кройката, цветовете, да ми отива, това е. А че било някаква неясна материя - ок.
Има голямо значение материята. Един и същи модел, ушит от различни платове, "пада" по различен начин.
Чист лен не бих си причинила, особено за панталон.

# 567
Нагло е това, че голяма част от жените на 45-50-60 години живечт с минимален доход и за тях 40 лв си е луксозна стока и надали, дори веднъж годишно си я позволяват.

# 568
  • някъде под слънцето...
Вече станах и нагла Simple Smile
Хайде малко.по спокойно.
Вярно, че над 20 години не живея в България и вероятно нямам точна предства стандарта на българката на 40+.
Но не мисля, че не може да отдели  240 лв на година(20 лв на месец) по 120 на колекция, за да си купи дрехи от естествени материали базов гардероб.
В този форум пишат доста дами 40+..Лично аз пиша в него 16+ години
.По голямата част от тях живеят в България.
Погледнете темите за нови придобивки в гардероба, нови козметични придобивки .....Прочетете какви парфюми и козметика и в какви количества  се обсъждат.

Не Ви прави чест да говорите толкова снизходително за българката над 40+.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 09:46 от sl

# 569
Какъв лен, каква коприна, като в БГ цените на една такава риза е над 120 лв?!
Колко от тези 40+ годишни могат да си ги позволят, имайки предвид, че имат семейства?
И не ми казвайте, че по добре по малко дрехи, но по качествени.
Предвид нивото за заплатите, 40+ годишните масово имат малко дрехи, с ниско качество.
Някой беше качил линк към клипове на жени в Париж по улиците. Всичките бяха в лен, коприна и памук!
На скоро писахме по темата за коприната, но не помня в коя тема. Та ако прочетеш постовете всички са облечени в коприна и никой не се поти Stuck Out Tongue Closed Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт