Стил на обличане според възрастта

• 42 125
  • 938
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Боти не нося, защото има място за още един глезен. ...
Това ме учуди, защото в моите представи никога не е имало изискване ботите да са по мярка на глезена. Стига да не са по-малки от него, разбира се. Обикновено са видимо по-широки от средния глезен, така са направени. Поне аз така мисля, де.

# 826
Зависи от ботите. И има дрехи които не седят добре с боти с широк глезен.

# 827
Модели боти има всякакви на пазара, но разбирам Змията. Определени боти, които иначе супер ми харесват, са ми страшно широки и седят не особено добре.

Има ластични, които обаче не ми харесват.

Искам хубави старомодни прави тесни дънки, нямам идея как се казва модела, но не мога да си намеря от години в магазините.

# 828
  • София
Ластичните боти и ботуши също са ми широки и то доста.

# 829
Аз намерих едни като чорапи, ама доста грозни ми се струват. Добре че не ми се налага да нося ботуши или боти често. Имам няколко за цвят.

# 830
  • Пловдив
Може, не споря.
Скрит текст:
Аз ботуши не нося, но боти нося, от най-"стандартните", с цип, с връзки или с ластик, или дори без нищо, просто пъхаш крака, и никога не ми е хрумвало, че човек може да има такъв проблем. Моят глезен е около 20-20,5 см. (зависи как се мери), което е около средното, има наистина жени с по-тънки, както и с по-дебели глезени от средното, но никога не ми е хрумвало, че при ботите някой сантиметър в ширината около глезена има значение. Не споря, както казах. Може и от модела да зависи.

# 831
Аз пък като млад бях страшна консерва 😐 чак ме е яд на мене си,гонех до дупка някаква супер  елегантност пффффф,цветове черно,сиво,бежаво,кафяво.....пълна скука!Бях и 55-57 на 172 -супер слаба,ама аз си мислех,че може и още 😂
Днес съм така

# 832
  • София /Абсурдистан

Искам хубави старомодни прави тесни дънки, нямам идея как се казва модела, но не мога да си намеря от години в магазините.
Класически?
Аз си намирам по сайтовете. Последно си купих такива от сайта на Ганг.

# 833
Отдавна не бях поглеждала тук. Добре, че отидох малко на море, че да поразголя и аз баджак. Simple Smile)
С удивление разбирам, че "набит" се използва като синомим на човек с "едър кокал". За мен няма как едър човек да е набит и няма как набитият да е висок.
Ето как си представям набитата структура: нисък до среден ръст, мускулеста структура, къси крайници и къс врат. Нещо таквоз.
Колкото до снимките - според мен е малко трудно да се определи стил от 1 снимка. Нали точно затова е стил, защото по някакъв начин човекът става разпознаваем по него?
Ще погледна и в другата тема какво се случва.

# 834
Не успях да видя повечето снимки, много момичета са ги махнали. Но онези, които успях, са много хубави. Hug
И аз започнах да се замислям дали не трябва да огранича някои дрехи. Едно, че дали няма да изглежда пошло с възрастта, макар че съм все още млада Grinning , друго заради това, че вече не са ми много комфортни за носене.

# 835
  • София /Абсурдистан
Ако фигурата позволява, защо не.

# 836
https://brando.bg/image/cache/catalog/factoryprice/data/gfx/pict … 28-3-550x550h.jpg

Какво мислите за жена на възраст 45-50, години, облечена така?С уточнението, че въпреки слабата фигура, всички останали белези на възрастта й, "хълмистите" бедра, посивяващата кожа, поувисналите ръце, са си налице?

Отстрани изглежда отчайващ опит да спре годините, но това я прави по-скоро жалка и смешна, отколкото секси...каквато предполагам е целта й.

# 837
  • София
Ето това е много важно и го оценяваме повече с възрастта - да ни е комфортно. Сега никога не бих се напъхала в нещо твърдо и тясно, само и само да "изглеждам добре".

# 838
  • София/Севлиево
Аз не си падам по потници и сега на 37, камо ли на 45-50 да нося нещо такова.По-скоро не ми харесва като идея...

# 839
https://brando.bg/image/cache/catalog/factoryprice/data/gfx/pict … 28-3-550x550h.jpg

Какво мислите за жена на възраст 45-50, години, облечена така?С уточнението, че въпреки слабата фигура, всички останали белези на възрастта й, "хълмистите" бедра, посивяващата кожа, поувисналите ръце, са си налице?

Отстрани изглежда отчайващ опит да спре годините, но това я прави по-скоро жалка и смешна, отколкото секси...каквато предполагам е целта й.

Смей се до насита, кой те спира? Търсиш си другарки да мятате камъни заедно ли?
Моята кожа не е нито посивяла, нито ръцете ми са отпуснати....Нито чувам смях от някъде когато ходя по улиците.

Важното е да сме щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт