Стил на обличане според възрастта

• 42 124
  • 938
  •   1
Отговори
# 840
  • Пловдив
"Набит" не значи просто човек с едър кокал, но и не го изключва, даже напротив. Естествено, трябва да има и нещо набито Wink между кокалите - едрококалест, но слаб човек не е набит. Според мен набит е човек както с достатъчно едър скелет, така и с мускули и умерена доза тлъстини - но не подчертано дебел. Може нисък или висок, макар че наистина обикновено думата се използва в съчетание с "нисък".

Цитат
Какво мислите за жена на възраст 45-50, години, облечена така?С уточнението, че въпреки слабата фигура, всички останали белези на възрастта й, "хълмистите" бедра, посивяващата кожа, поувисналите ръце, са си налице?
Нищо лошо не мисля - стига да е на подходящото място (свободно време) и да не се виждат цици и гъзове, защото става вулгарно. Но вече казах, определено не смятам, че подобни дрехи трябва да се носят само с идеална фигура, свежа кожа и каквото там. Няма изискване да бъдеш идеална или дори просто красива, за да не се обличаш с роби до земята. Wink

# 841
"Набит" е с къса подбедрица, и торс, чиято дължина е подходяща за по-дълги крака.

# 842
  • Mediterraneo
Стига де, едър кокал не е равно на набит. Аз съм с едър кокал, но съм почти 180 висока, остана и за набита да ме смятат. Набит си е баш с къси крака и ръце, без ясна талия, без врат, по- скоро мускулеста структура, отколкото тлъстинки.

# 843
  • Нидерландия
https://brando.bg/image/cache/catalog/factoryprice/data/gfx/pict … 28-3-550x550h.jpg

Какво мислите за жена на възраст 45-50, години, облечена така?С уточнението, че въпреки слабата фигура, всички останали белези на възрастта й, "хълмистите" бедра, посивяващата кожа, поувисналите ръце, са си налице?

Отстрани изглежда отчайващ опит да спре годините, но това я прави по-скоро жалка и смешна, отколкото секси...каквато предполагам е целта й.
На мен ми се отваря снимка на  жена, снимана във гръб, със къси дънкови панталони и потник. Никъде не виждам  хълмистите" бедра, посивяващата кожа, поувисналите ръце, . Може да бъде и девойка на 26 години. Това дали е секси трябва да питаме някой представител на мъжкия пол, защото критериите ни за секси с тези на мъжете  се различават коренно 🤗 аз ако бях мъж определено нямаше да я подмина 😉

# 844
Посивяла кожа съм виждала при тежки пушачки. Алкохолизмът също не прощава.
Франсоаз описва болни хора, не жени 40+.

# 845
  • София
Не успях да видя повечето снимки, много момичета са ги махнали. Но онези, които успях, са много хубави. Hug

Добре, че съм пропуснала панаира. Не мога да повярвам, че темата още е жива и естествено е прераснала в "абе вие си баете, ама аз съм много убава, нека ви покажа, нищо че не ме интересува мнението на околните, особено във форум" Joy

# 846
Не е имало панаир. Наистина вдички, които сложиха снимки, изглеждаха много добре. Някои и страхотно.

# 847
Доволна съм да видя и в двете теми снимки на хубави жени и към 50 г. Окуражително е, че и след десет години пак можем да изглеждаме привлекателни. В реала също познавам добри примери за това.

# 848
  • София
Не съм приравнила панаир на "грозни жени". Не съм ги видяла, че за твърдя такова нещо.
Реакцията е панаирджийска.

# 849
Реакцията е панаирджийска.
Какво точно имаш предвид?!?
До тук темата е приятна, и като дискусия, и като показани дами. Твоята реакция ми е неуместна, затова наистина обясни.
Посивяла кожа съм виждала при тежки пушачки. Алкохолизмът също не прощава.
Франсоаз описва болни хора, не жени 40+.
Абсолютно съгласна!

# 850
  • София/Севлиево
Хм,и аз мисля че едър кокал и набит са две различни неща.Примерно едната ми баба бе с едър кокал и висока над 1,80,а ММ е точно с т.нар.набита структура и е около 1,75... Изглеждат абсолютно различно...

# 851
  • Пловдив
Стига де, едър кокал не е равно на набит. Аз съм с едър кокал, но съм почти 180 висока, остана и за набита да ме смятат. Набит си е баш с къси крака и ръце, без ясна талия, без врат, по- скоро мускулеста структура, отколкото тлъстинки.
Не е равно, разбира се, но според мен е донякъде необходимо условие, без да е достатъчно - слаб човек с едър скелет очевидно не е набит, но и човек с грацилна структура ми се струва, че трудно може да стане набит (може дебел, но това е друго).
Аз поне набития не го схващам като непременно нисък.

# 852
Скрит текст:
https://brando.bg/image/cache/catalog/factoryprice/data/gfx/pict … 28-3-550x550h.jpg

Отстрани изглежда отчайващ опит да спре годините, но това я прави по-скоро жалка и смешна, отколкото секси...каквато предполагам е целта й.
На мен ми се отваря снимка на  жена, снимана във гръб, със къси дънкови панталони и потник. Никъде не виждам  хълмистите" бедра, посивяващата кожа, поувисналите ръце, .
Скрит текст:
Може да бъде и девойка на 26 години. Това дали е секси трябва да питаме някой представител на мъжкия пол, защото критериите ни за секси с тези на мъжете  се различават коренно 🤗 аз ако бях мъж определено нямаше да я подмина 😉
ЗАщото съм избрала произволна снимка от нета, илюстрираща описваното от мен облекло.
Нали не очаквате да сложа снимка на истинската жена?
Просто си представи в тези гащи "падналото" дупе на 50 годишна жена, конкурираща се с 24 годишната си снаха.
Дори не ми се мисли как се чувства сина й, гледайки майка си по-....от жена си.
Ама спирам по темата, че явно някои хора се припознават и се чувстват лично засегнати.
Всеки да се носи/облича, както иска.....
Тя приказката "Французойката облича това, което й отива, а българката това, което й харесва!" не е случайна....  Smiley

# 853
  • София
А защо дупето на 50-годишната трябва да е паднало?

# 854
А защо дупето на 50-годишната трябва да е паднало?
Защото на тази 50 годишна жена точно, е паднало/виснало от дънките.....т.е., и дънките са високо изрязани , и дупето е на светлинни години от това...
https://s.rozali.com/p/j/e/jena-stegnato-dupe-zadnik-sport-skeit … 03875-500x334.jpg

Общи условия

Активация на акаунт