Стил на обличане според възрастта

• 42 108
  • 938
  •   1
Отговори
# 855
А защо дупето на 50-годишната трябва да е паднало?
Може ли да предположа?
За да се начукват канчетата на дамите 40/50 +.
Ама, че "паднали дупета" има във всяка възраст, няма значение.
Нито се припознавам, нито се чувствам засегната. Само излъгана, че от новия отговор в темата мога да науча нещо ... А то пак "модна полиция"

# 856
  • София
"Ммм, да, има логика." цитирам Рачков. 🤣

# 857
Тази тема с изрязаните дънки, не се ли "дъвка" достатъчно вече?
Не мисля, че някой се припознава, просто описвате жените на тази възраст с ужасни епитети, по - скоро като почти умрели или тежко болни.

# 858
# 859
  • Пловдив
Ааа, не, потребителката с падналите дупета не е Франсоаз!
Франсоаз не спира да повтаря, че 50-годишните в нейно лице имат по-хубаво тяло от повечето 20-30-годишни. За чиито дупета не знам дали са паднали, но били дебели. Grinning

Иначе имат ясно изразена склонност към падане дупетата и другите неща с годините - факт. Просто това не е причина да не се обличаш "като 20-годишна", демек не като лелка или монахиня.

# 860
  • София
Кой потребител е Франсоаз?
Ако е A.Qwertyui, защо е с толкова малко постове?

# 861
  • Пловдив
Дез я нарече Франсоаз, ако правилно съм разбрала. Иначе не знам дали е тя.

# 862
Май трябва да си вдигна падналото дупе от тая тема... 😂 Че не ми се оставят още късите гащи.

# 863
Франсоаз е, познавам стила на писане, и видях снимките.

Не желая да злословя, отказвам да коментирам чужд избор, който в крайна сметка е хипотетичен.

# 864
Ахахахахха ма това Франсоаз ли е ? 😂
Яснооооо....тя влиза в темите за шофиране само за да каже ,че жените не могат да карат,мозъкът им не бил устроен за тази ф-я,сега пък 50годишните не можели да носят къси панталони и конкуренция със снахите....лелееее мъка и комплекси 😢

# 865
Аз пък не знам коя е Франсоаз, но като чета коментари, оставам с впечатление, че говори за конкретен човек от обкръжението си с цел да го уязви, ако вземе да чете тук. Грубият език и авторитарното поведение са много по - пагубни за излъчването на една жена от чифт къси гащи и потниче, независимо на каква възраст е.

# 866
  • София
Франсоаз е фен на всичко, повлияно от гравитацията, да се слага в дрешКИ, така че не е тя. Не

# 867
Голяма конспирация се заформи Joy
Грубият език и авторитарното поведение са много по - пагубни за излъчването на една жена от чифт къси гащи и потниче, независимо на каква възраст е.
Както се казва: Анджък!
Дано повече потребителки го прочетат.

# 868
Е, ай ся, аз по принцип къси гащи-дупе (ги наричам аз, дето се вижда чак гънката под дупето) не харесвам, макар да имам нелош задник. Това не значи, че ми пречи жени на 20-30-40-50 години без оглед на физическата им кондиция да ги носят. Нека. Даже и да не ми харесва на мен, слагам в графа лош вкус, усмихвам се и продължавам. Всеки е свободен да вее дупе по собствените си стандарти за вкус и стил. Simple Smile

# 869
  • Нидерландия
А бе не знам, но аз за един месец България, малко на море и повече в София видях толкова много дами във ужасно къси панталони колкото не бях виждала през целият си живот до сега. Явно в България са много модерни, не знам. И млади момичета както и по малко млади. 😁

Общи условия

Активация на акаунт