Топло лято идва вече, расте ДЕКЕМВРИйското човече ! {тема 4/2020}

• 27 592
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Милита, и от мен кураж и ти пожелавам всичко да мине бързо!
Използвам иначе олиото на Мустела, но не мога да преценя дали ми харесва. Като свърши ще опитам и някакво друго за сравнение.
Елина, пу-пу на този красавец Heart Eyes
Снощи мисля, че на два пъти като си легнах усетих бебка, едно такова съвсем леко отвътре нещо потрепна под пъпа. Дали е била тя Thinking

# 661

Това е моят арсенал Blush
Нали знаете мажете освен коремчетата и кръста отзад.
При мен се оказа, че проблемни зони са гърдите и дупето, така че мажа и там на богато.
Да похваля и женската консултация в Шейново. Взеха ми микробиология без спекулум - много хуманно премина Joy

# 662

Това е моят арсенал Blush
Нали знаете мажете освен коремчетата и кръста отзад.
При мен се оказа, че проблемни зони са гърдите и дупето, така че мажа и там на богато.
Да похваля и женската консултация в Шейново. Взеха ми микробиология без спекулум - много хуманно премина Joy
Мале колко много мазила , а аз още нищо не мажа . Почнах в началото с едно кокосово мляко но не ми харесва как седи мазно,ще взема вече и аз нещо от аптеката

# 663
Хахаха Изгубен аз от 2018 насам все се мажа Joy
Въпреки че корема с дъщеря ми беше като с близнаци, не ми се появиха стрии и съм си въобразила, че е до отдадеността ми и постоянното овлажняване Joy

# 664
И аз мажа сравнително редовно. След две бременности нямам нито една стрия по корема. Дано и след тази да е пак така.  Иначе по бедрата и гърдите се намират, но те нямат нищо общо с бременеенето .

# 665
Аз съм на кокосово масло.Мажа всичко наред,корем,цици,дупе,бедра,гръб.Simple Smile

# 666
Здравейте! Да се запиша и аз, малко късничко, но честно казано не знаех в коя група да се зачисля, бременна съм с близнаци, в 15 седмица, надявам се, че ще успея да стискам до декември, на 32 години съм, това ми е 3та бременност. Имам две момиченца- на 6 и на 3 години. Сега от пренатеста, резултата е едно момче, със сигурност и другото е на 80% .😅

# 667
Добре дошла Jaska!
След мъничко ще ви пусна с какво се забавлявам тези дни. Едни сладки тризнаци. Много ми харесва начина на възпитанието им ...
А какво мислите за ароматерапия? Чак сложно не,по- скоро да запаля свещ и да капна капки етерично масло. Знам , че някои се мажат и тнт... Се лекуват с ароматни масла. Мисля си ,понеже имам един сет за ароматерапия от Лидъл с някакви масла и свещи ама са все някакви сладникави,ако си взема от аптеката лавандулово да речем, ментово или евкалипт ,дали няма да ми се отпуши най- накрая този нос? От два дни положението е ад. Пръскам Назик,но той е с ксилометазолин и гледам да е само вечер за да спя,обаче съм все едно с тапа запушен нос. И ринитал пак почнах,Та си мисля днес да взема едно масло за хем релаксация хем да ми е отпушен носа. Какво ще кажете?
Сега съм запалила с портокалово от Лидълските, но мирише сладко.

Милита как си? Сигурно до понеделник ще те държат? Кой ти е лекарят?

Ето ги маслата от Лидъл.

А това е клипчето на тризнаците сладури.
https://youtu.be/NNIdyby38ps

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 11:05 от изгубен

# 668
Тонет и аз съм с кокосово масло. Направо ми е някакъв невероятен кеф като се мажа. Като го правя много ми се дояждат кокосови бисквити.  И аз се мажа от врата до стъпалата. 
Вчера времето мина бързо. Съпругът ми ми е дал бойна задача ......работя от лаптопа и това запълни деня. Днес продължавам.

# 669
изгубен купи си narivent-спрей за нос, скъп е, ама е подходящ за бременни и няма да имаш проблеми повече, поне при мен много помога и при децата го използвам, като не е нещо бактериално, разбира се

# 670
Имам го,не ми помага. 25 лв и седи. Не ми отпушва носа.

# 671
  • Sofia
Имам го,не ми помага. 25 лв и седи. Не ми отпушва носа.
Аз съм си слагала съвсем малко виброцил, не мисля, че е проблем. С първата ми бременност изкарах три месеца със запушен нос и тогава ми го изписаха

# 672
Изгубен, не се издухвай.......това е правило номер едно. Капваш там каквото капеш и само попиваш  това, което изтича от носа. Всяко издухване кара носната лигавица да набъбне. Към всичко се привиква,  така че може десетина дни виброцилче,  после да мажеш около носа с виетнамското чудо или друг мехлем с етерични масла, после да си капеш витамин Ц ( отворената ампула обаче се окислява за 30 мин така, че малко скъпо излиза), низита мас ( като е мас и си го сложиш в носа ще се задържи за по-дълго в него, а няма да изтече като капките; това е солеви разтвор, така че за да не ти изсуши лигавицата прекалено си го слагай само 2-3 пъти на ден).

# 673
Jaska, добре дошла, това май са ни първите близнаци в темата, колко хубаво.
скруби и тонет, може ли да качите по една снимка на кокосовото ви масло, че моето стои в хладилника само за готвене Grinning

# 674
Джена и моето е купено от рафта за  био храни във фантастико и е за готвене. Какаовото ми масло също е за готвене.  На стайна температура си държа и двете и тогава кокосовото става течно.....с месеци не гранясва.  Какаовото си е твърдо и него преди да вляза да се къпя си го слагам в купа с гореща вода и после се мажа с разтопената част.

Общи условия

Активация на акаунт