Топло лято идва вече, расте ДЕКЕМВРИйското човече ! {тема 4/2020}

• 27 574
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Уау, доста смело на палатка. Браво на вас.
Намерих един кратък примерен списък за покупки. Смятам да го преработя малко и по него живот и здраве.
https://bremennost.bg/nai-neobhodimoto-za-novorodeno-bebe.html

# 706
Момичета , с мъка и огромна тъга ви напускам. Всичко мина, но беше ужасно продължително и болезнено. Ще се опитам някакси да лекувам психиката си и да се опитаме в бъдеще пак да имаме детенце. Болно ми е , мъчно ми е , че не останах тук до края. Това , което ми се случи не съм си го и помисляла,  че е възможно.
Желая ви всичко най-хубаво! Целувки и прегръдки и прекрасни бебчета на финала. ❤

# 707
За двете ни смели момичета прегръдки и да си повтарят,  че тази болка се лекува само с друго бебе.
Рейв,  бодито с късо ръкавче/ без ръкавче е супер за под гащеризонче с дълъг ръкав за януари /февруари.

# 708
Инфинити голяма прегръдка.
Дръжте се момичета. С времето минава болката, а спомена се забравя с бебе. Пожелаваме ви го и на двете когато сте готови.
Много тежки дни за нашата темичка,дано няма повече подобни неща. Боже.

# 709
Инфинити , Милита , съжалявам , че преминахте през всичко това ! Бъдете здрави и силни !

# 710
  • София
инфинити, кураж !
Дай си време да оздравее тялото и душата и после смело напред към твоето бебче.

скруби, утре сме в Лидл, то се е видяло. Grinning

# 711
Момичета, кураж и на двете! Бързо възстановяване пожелавам и вярвайте, че най хубавото предстои!

Ще погледна и аз Лидл тези дни.

Как сте с хормоните? Close

# 712
Милита, Инфинити, и на двете ви от все сърце пожелавам много скоро отново да забременеете и да имате едни прекрасни бременности и здрави и гушливи бебчета Heart

# 713
Здравейте! Включвам се малко късно в темата, но исках да ми мине първата ФМ, за да съм спокойна, че всичко се развива добре. Имам момиченче на 4г. след това един мисед аборт и една биохимична бр. Сега живот и здраве очакваме момче на 07.12.

Съчувствам на момичетата, претърпели загуба. Желая им да са много силни  Heart

Имам и въпрос, опитах се да се присъединя към фб-групата, но от няколко дни чакам одобрение?

# 714
  • София
Мими, добре дошла. Flowers Blossom

Момичета, ако има промени по списъка, пишете ми ЛС. Доста мами са без щъркелчета. Утре пускам
новата тема. Sunglasses

Как са ви тумбачетата ?
Моето започна да расте с всеки изминал ден ахаха, освен това видимо се вдига нагоре. Flushed
Преполових приключението. Blush
Все едно вчера видях
положителния тест... Open Mouth

Скрит текст:

# 715
инфинити и милита, много съжалявам, бъдете силни и ще чакаме хубави новини от вас след време Heart
Супер коремче, Рейв. Моето също вече расте по малко, не се забелязва много, но всичките ми панталони са с висока талия и вече не мога да ги закопчавам, така разбрах, че е пораснало Grinning Останаха ми само 2 чифта, които ми бяха огромни на талията и сега са ми точни. В сряда с таткото сме на ФМ, надявам се да имам щъркелче и аз в новата тема, нямаме търпение да видим бебечето вече. Вълнувам се, че най-после и ММ ще го види, интересно ми е как ще реагира.

# 716
  • София
Дженна, а дано се покаже вече това срамежливче ! Heart
Аз на 27ми съм на ФМ, но при нас пак забраниха влизането на татковците... Струва ми се, че първата ФМ му беше срещата на ММ с бебка до края. Sad
Май повече няма да може да я види. Sad

# 717
Милита, Инфинити, желая ви бързо възстановяване и на двете и много скоро отново да ни се похвалите че сте бременни.
Рейв, много ми харесва как се снимаш всеки път на едно и също място и с едни и същи дрехи. Трябваше и аз така, накрая ще стане много хубаво като ги сложиш една след друга Blush

# 718
  • София
алекс, мерси. Relaxed
А ти как си ?
Кога ти е следващия преглед ?

Между другото, преди няколко дни установих, че имам косъмчета по корема и се сетих за теб. Grinning

# 719
Чета ви всеки ден, обаче при мен нещата са малко по-различни и затова се включвам рядко  Grinning
На преглед съм на 31ви, не знам дали е ФМ, тук му казват anomaly scan, сигурно е същото, та тогава очаквам да разбера пола. На мен косъмчетата са ми на линия по средата на корема и ги свързвам с мъжки хормони и затова мисля, че ще имам момче Grinning
Рейв, не знам как помниш на всички историйте, аз като прочета две страници, и поне половината неща забравям кой ги е писал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт