Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 186 113
  • 1 683
  •   1
Отговори
# 210
Аз мисля да се доверя на визион тест италиански били.

# 211
Извинявам се за невежеството, но все пак тези микроделици важно ли е да се пуснат и да присъстват в теста?
това открих:
Микроделеция:  генетично състояние, причинено от загуба на определен участък от хромозома. Микроделециите се проявяват чрез вродени аномалии и умствени увреждания.

Аз след колебания, ще пускам. Възрастта не е порок, но е рисков фактор.

# 212
  • София
Ми при мен не е рисков фактор възрастта Simple Smile И в нашия пакет ги имаше така, че са пуснати и да не искам вече.

# 213
Здравейте 🙂 аз днес успях да пусна Invitae при др Брадинова в Майчин дом. Горе-долу последния влак хванах, каза че до към 20 май със сигурност приключват с пускането на този тест заради лицензи и тн. Имаше останали няколко кита само. Аз се бях разбрала с нея по имейл, стана много бързо и нямам търпение да видя резултата.

# 214
Браво! Аз си го пуснах във вторник и днес излезе - много съм доволна! Супер бързо стана.
[/i][/b][/b]
Здравейте 🙂 аз днес успях да пусна Invitae при др Брадинова в Майчин дом. Горе-долу последния влак хванах, каза че до към 20 май със сигурност приключват с пускането на този тест заради лицензи и тн. Имаше останали няколко кита само. Аз се бях разбрала с нея по имейл, стана много бързо и нямам търпение да видя резултата.

# 215
Здравейте Blush Интересувам се от теста Invitae, въпреки че едва ли ще се доредя, все пак да пробвам. Дали някой има телефон на д-р  Ибрям или д-р Брадинова? Благодаря предварително!

# 216
Здравейте Blush Интересувам се от теста Invitae, въпреки че едва ли ще се доредя, все пак да пробвам. Дали някой има телефон на д-р  Ибрям или д-р Брадинова? Благодаря предварително!

Ако се върнеш няколко странички назад или в търсачката, има имейл на др Брадинова, аз го взех тук от темата и й писах и така се разбрахме кога да отида. Успех! 🙂

# 217
Чудесно, благодаря!

Ако се върнеш няколко странички назад или в търсачката, има имейл на др Брадинова, аз го взех тук от темата и й писах и така се разбрахме кога да отида. Успех! 🙂

# 218
Здравейте, минавам да се похваля. Направих си тест Invitae при д-р Брадинова. Страхотно отношение, бързо и лесно се получиха нещата. Тя оформи цялостната регистрация и попълването на документи. След това ме изпрати в лабораторията в съседната стая за вземане на кръв. Пробите си ги изпращат те. Съдейства ми с абсолютно всичко. Очаквам сега резултатите. Ориентира ме, че до към 10 дни трябва да ги получа. Бъдещите мами, които се колебаят още, да имат предвид, че както писаха и преди мен, общо взето хващаме последния влак, тъй като от 25-ти спират лицензите за България на този тест. Успех на всички!

# 219
Здравейте! Интересувам се за Invitae теста, за Варна. Да разбирам,че повече няма да има възможност да се прави,или просто ще вдигнат цената? Някой може ли да ме насочи към друг такъв тест с подобна цена или поне по-ниска от vision, nifty  и тн?

# 220
Официално тестът няма да се предлага в България изобщо мисля, че след 25ти май. Според мен имаш шанс да се опиташ и да си го пуснеш. За друг тест на такава цена досега не сме открили. Simple Smile

# 221
Здравей, доколкото разбрах, повече няма да се прави за България от 25-ти Май. Лицензът им приключва. Това до момента е най-ниската цена за подобен тип тест. Друг такъв бюджетен не ми е известен, а се интересувам доста. Мога да ти помогна за София, ако не успееш за Варна. Пак доста по-изгодно ще ти излезе. В коя г.с. си?

# 222
Разбрах. Но аз съм в начална бременност и няма да съм стигнала необходимите седмици за теста до 25.05.
Благодаря!

# 223
  • Варна
Това е телефона на генетичната лаборатория във Варна, която работи с Invitae - 052/978 649. Може да звъннеш и да питаш, там ще имат най-точна информация. Жената е много учтива! Simple Smile

# 224
  • София
Здравейте, днес си получих резултата от теста. Всичко е наред с госпожицата и няма място за притеснение вече. Пожелавам успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт