Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 692
  • 1 683
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, насочили сме се към Veragene, поради големия брой заболявания, които покрива. В сайта на Синево обаче пише, че трябва да се даде материал при лекар - вие самостоятелно ли си го пускахте (през лабораторията) или през свързан АГ?

В момента има доста добра цена на сайта (около 1000 лв) и ми е малко странно спрямо цените на другите пренатални тестове, но мисля да се доверя.

# 421
Аз мисля, че всички са на един принцип. Иначе се обадете и попитайте как да процедирате. Те ще се погрижат за всичко и ще организират да ви е възможно най- лесно. Аз правих Вижън  по препоръка на моя лекар.

# 422
  • Бургас
Здравейте, насочили сме се към Veragene, поради големия брой заболявания, които покрива. В сайта на Синево обаче пише, че трябва да се даде материал при лекар - вие самостоятелно ли си го пускахте (през лабораторията) или през свързан АГ?

В момента има доста добра цена на сайта (около 1000 лв) и ми е малко странно спрямо цените на другите пренатални тестове, но мисля да се доверя.

и аз за този се чудя заради цената, другите са 2 пъти по-скъпи....

# 423
Момичета, след като от май миналата година Св Марина във Варна спря работа с Инвите, някоя избрала ли ги е за пренаталния тест?
Гледам, че цените пак са в пъти по-евтини от другите места:
Скрит текст:
630 лв. - тризомии 21, 18 и 13 + определяне на пола + отклонение по половите хромозоми
810 лв. - бройни нарушения по всички хромозоми + структурни дисбаланси по-големи от 7Mb + определяне на пола + отклонение по половите хромозоми

Ще се радвам на някаква информация Simple Smile

# 424
Момичета, след като от май миналата година Св Марина във Варна спря работа с Инвите, някоя избрала ли ги е за пренаталния тест?
Скрит текст:
630 лв. - тризомии 21, 18 и 13 + определяне на пола + отклонение по половите хромозоми
810 лв. - бройни нарушения по всички хромозоми + структурни дисбаланси по-големи от 7Mb + определяне на пола + отклонение по половите хромозоми

Къде гледате тези цени?

# 425
Скрит текст:

Здравейте ,
И аз ще се радвам за повечко информация. Питах вчера на прегледа доктора, но ми отговори с половин уста. Иначе ми предложи на Vision и ми обясни, че при него има 4%фратална фракция,а за другите негарантирала(надявам се, че правилно съм разбрала, за да не объркам някой).
Благодаря.

# 426
Скрит текст:

Къде гледате тези цени?

Видях ги на сайта им:

А след това се обадих по телефона, оказа се, че са само тези 2-та - за 630/640 и най-скъпия вариант 840 Simple Smile

# 427
  • Бургас
Скрит текст:

Къде гледате тези цени?

Видях ги на сайта им:

А след това се обадих по телефона, оказа се, че са само тези 2-та - за 630/640 и най-скъпия вариант 840 Simple Smile

Говорих с тях. Вече не работят с Инвите, а с друга лаборатория. Това са вариантите:
590 лв. - тризомии 21, 18 и 13

780 лв. - бройни нарушения по всички хромозоми + структурни дисбаланси по- големи от 7Mb

# 428
А случайно да знаете какво означава 'структурни дисбаланси по- големи от 7Mb' - само за това не намерих информация в интернет Blush

Въпреки че няма такова значение, тази цена е в пъти по-офертна от всички други Grinning

# 429
На 33 си млада,може най-базовият пакет от която фирма си харесаш.По принцип се препоръчват за дами след 35,с по няколко аборта или след инвитро.Аз отговарях и на трите неща и си направих Вижън вторият пакет.
Показа ли ви пола на бебето и ако да оказа ли се вярно?

# 430
За 33 годишна лелка кой се препоръчва?
Аз на 34г направих базов пакет (3-те синдрома Даун, Едуардс и Патау).
На 41г вече избрах 2 доста по-обширни пакета (PrenaTest "Премиум Плюс" - пълен хромозомен анализ за тризомии и монизомии; GeneSafe "Възрастов риск").
Показа ли ви пола на бебето?

# 431
  • Sofia
За 33 годишна лелка кой се препоръчва?
Аз на 34г направих базов пакет (3-те синдрома Даун, Едуардс и Патау).
На 41г вече избрах 2 доста по-обширни пакета (PrenaTest "Премиум Плюс" - пълен хромозомен анализ за тризомии и монизомии; GeneSafe "Възрастов риск").
Показа ли ви пола на бебето?
Разбира се!
Но си вижте вашият пакет дали го включва.

# 432
  • Варна
Възможно ли е някой да има проблем с пола изобщо? Ние правихме на Invitae като работиха със Св.Марина миналата година - всичко си беше наред и с резултатите и с пола

# 433
Възможно ли е някой да има проблем с пола изобщо?
Да, възможно е, но в 1-0.5% от случаите.
Четох за един такъв случай в reddit.

# 434
  • София, България
Здравейте! Някой дали е правил Trisomy тест в Кандиларов? Simple Smile Имате ли някакви наблюдения? Виждам , че се изследва в Словакия…
https://trisomytest.bg/

Общи условия

Активация на акаунт