Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 800
  • 1 683
  •   2
Отговори
# 435
  • Бургас
Здравейте! Някой дали е правил Trisomy тест в Кандиларов? Simple Smile Имате ли някакви наблюдения? Виждам , че се изследва в Словакия…
https://trisomytest.bg/
И аз се интересувам, че му хвърлих око заради цената.

# 436
*Таничка* МГ 2/5 С кой тест работят щом не е на Инвите?

# 437
  • Бургас
*Таничка* МГ 2/5 С кой тест работят щом не е на Инвите?
Писаха ми, че работят с друга лаборатория, която е във Франция - Eurofins Biomnis

# 438
Момичета, да споделя за пренатеста в терапията във Варна, защото няма почти никаква информация в интернет и доста разнопосочни мнения. Правят ги само понеделник, резултатите излязоха за около седмица. Доктора в терапията беше много мила и отговаряше на всички въпроси. Резултатите ги изпращат на имейл + заключение на генетик на български.

Много съм доволна - 840 лв за пълен пакет изследвания.

# 439
  • Бургас
Момичета, да споделя за пренатеста в терапията във Варна, защото няма почти никаква информация в интернет и доста разнопосочни мнения. Правят ги само понеделник, резултатите излязоха за около седмица. Доктора в терапията беше много мила и отговаряше на всички въпроси. Резултатите ги изпращат на имейл + заключение на генетик на български.

Може ли линк към теста?

# 440

Може ли линк към теста?

https://www.svetamarina.com/index.php?go=content&id=146

# 441
  • Sofia
Само да вмъкна едно уточнение.
ПренаТест е марка неинвазивен пренатален тест (всъщност първият, който излезе на пазара), като всички други НИПТ.
https://prenatest.bg/?gclid=EAIaIQobChMI26WA79yD_wIVtAYGAB0RJQ3y … AYAyAAEgJKdvD_BwE

Това във Варна не е Пренатест, а пренатален тест от друга марка/компания.

Не, че има значение, но виждам, че често се казва "пренатест", а се има предвид "пренатален тест".

# 442
някой правил ли е пренатален тест NATIVA и какво ви е мнението за него ?

# 443
  • Варна
Здравейте,
И аз си направих неинвазивен пренатален тест във Варна "Света Марина". Бях почти в 12 седмица. Първия път не изолираха ДНК. Отидох втори и сега чакам резултати. Притеснявам се дали ще успеят да го изолират този път. Дали на някой му се е случвало?
Благодаря!

# 444

Може ли да споделите как излизат резултатите? Ако е удобно може ли да ми изпратите на лично?

# 445
Момичета, има ли пресни мнения за veragene, че са го пуснали на промоция и му се чудя 🧐

# 446
  • София
А знае ли се докога е намален?

# 447
До края на юни

# 448
  • София
А дали може да се заяви сега и да се направи юли Thinking

# 449
Здравейте , идвам с питане някоя правила ли е Nifty Pro в Пловдив ? Предстои ми пренатален тест и ме насочиха към него в клиника Геника

Общи условия

Активация на акаунт