Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 800
  • 1 683
  •   2
Отговори
# 450
Не знам с точност , но като се прави поръчка онлайн избираш и Дата за теста

А дали може да се заяви сега и да се направи юли Thinking

# 451
  • Бургас
Не знам с точност , но като се прави поръчка онлайн избираш и Дата за теста

А дали може да се заяви сега и да се направи юли Thinking

Може да се заяви сега и да се избере дата юли примерно. Може и да се плати онлайн, за да сте сигурни, че ще е на промо цената.
А другото, което също е като вариант е когато си пуснеш първоначалните изследвания при регистрация за бременни при тях и ти дават карта с 20% отстъпка за следващите 9 месеца, което отново прави цената на теста същата.

# 452
Привет, въпрос към тези, които са избрали Vision като вариант - какво представлява самият резултат, чисто като стойности, описание, информация? Днес сутринта ми взеха кръв, разбрах, че ще бъде изследвана в Италия, разбрах, че до 7 дни ще се обадят и ще пратят мейл, но не разбрах какво точно ще пише в документацията на изследването… бременски мозък, какво да го правиш Confused

# 453
Ето така изглежда нормален резултат с пол.

# 454
Ето така изглежда нормален резултат с пол.

Много благодаря!

# 455
Здравейте! Има ли близнашки мами, които са правили наскоро някой тест? Засега намирам по-разширени опции за близнаци при Панорама и Пренатест, ако имате опит или наблюдения за други, ще се радвам да споделите Simple Smile

# 456
Здравейте! Прочетох част от темата, но в мен се породиха няколко въпроса и бих искала да ви попитам следните неща:
1. Има ли някоя от тези клиники, които правят тестовете, да работят уикенда? Не съм от София и ще пътуваме с ММ до там.
2. Кога се взима кръв? На гладно ли е? Или може да закусвам?
3. Коя седмица се прави този тест спрямо първата фетална морфология? Трябва ли едното да е преди другото? Реалистично ли е в един ден да се направят и двете. Към момента съм се насочила към болница "Св.София" за морфологиите. За БХС все още се чудим.

Много Ви благодаря! Надявам се тези въпроси да не са ви смешни, но ми е първа бременност и съм леко притеснена чисто организационно как ще се случват нещата. Благодаря още веднъж! ❤️

# 457
Моят тест Вижън го направих в 10 гс + 3 дни. Първата фетална морф ми беше в 12 г с + 5 дни. Вижън имат офиси в по- големите градове. Обадете им се и питайте, много са услужливи и любезни. Резултатът ми излезе за 5 дни. За другите тестове не знам. АГ ми каза този и аз го послушах.

# 458
И ние към Vision сме се спрели след всичко, което прочетох. Ще им звънна следващите седмици! Благодаря за отговора!

# 459
Аз за петък сутринта имам час на cell genetics. Не мисля, че трябва да е на гладно, поне момичето което е техен представител не спомена нищо, пита само дали пия хапчета за разреждане на кръвта защото е препоръчително да се спрат два три дни преди теста.
Повечето тестове доколкото четох могат да се правят след 10 седмица, но АГ ме посъветва поне 11+ да е за да е сигурно, че има достатъчно генетичен материал на бебчето и да не се налага второ вземане на кръв.

# 460
О да. Може да не е на гладно теста. Обаче аз бях на терапия с клексан и докторът ми каза изрично в деня на теста, да не си го слагам. Чак след като дам кръв. Но това ще ви го кажат и от Вижън

# 461
Благодаря Ви много, момичета! Непознати жени помагат на непозната жена... прекрасни сте! Бъдете здрави! ❤️🍀

# 462
Излезе моят резултат от veragene, за точно седмица. Доволна съм (че влизах по 100 пъти на ден да проверявам) 😆

# 463
Моят тест Вижън го направих в 10 гс + 3 дни. Първата фетална морф ми беше в 12 г с + 5 дни. Вижън имат офиси в по- големите градове. Обадете им се и питайте, много са услужливи и любезни. Резултатът ми излезе за 5 дни. За другите тестове не знам. АГ ми каза този и аз го послушах.
Въпрос - ако сте правила пренатален тест, кое наложи ранна морфология (ако имате предвид БХС) в 12та седмица?

# 464
Не е наложило нищо. Пренаталният тест не изключва  феталната морфология. За мен тя  е задължителна. БХС ми казаха, че няма нужда да правя, но и БХС пуснах. БХС и фетална морф за съвсем различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт