Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 187 171
  • 1 703
  •   2
Отговори
# 900
Качвам няколко скрийншота, не цялото изследване.

Здравейте,
Дамите правили Veragene, може ли да споделите снимка как излизат резултатите? В сайта им има доста оскъдна информация и както повечето от вас се притеснявам за ниската цена, но от друга страна това е единственият тест, който предлага освен хромозомния анализ и анализ на гените за моногенни заболявания в един тест с взимане на материал и от бащата.Другия, който ми вдъхва доста доверие е MaternIT на CellGenetics - така, че ще се радвам ако може да споделите резултати и от него Simple Smile
Стратиева, изрази мнение, че и двата теста са много добри, но не си заслужавало да се инвестира в разширените пакети, тъй като точността не е толкова голяма като при основния.

# 901
  • Пловдив
Здравейте, разглеждам различни пренатални тестове. Този в Геника основен пакет е само 250 лв. Същия пакет в Vision e 1150 лв. Имате ли престава откъде идва разликата в цената ?

# 902
Едните ги правят в Китай, другите в Италия

# 903
  • Пловдив
Гледате в Геника изследване на абортивен материал. 1300 лв мисля беше пакета+делеции и дубликации.
Здравейте, разглеждам различни пренатални тестове. Този в Геника основен пакет е само 250 лв. Същия пакет в Vision e 1150 лв. Имате ли престава откъде идва разликата в цената ?

# 904
  • Sofia
Защо "изследване на абортивен материал"? Това няма общо с пренаталните.

# 905
  • Пловдив
Ето този пакет гледах. Мислех, че е пренативен
https://www.genica.bg/test/nay-chesti-aneuploidii-osnoven-panel

# 906
Под това, което гледате е това, което не гледате.
Пише “кръв/абортативен материал”

# 907
Здравейте, изчетох няколко страници назад и разбрах за НИПТ в Св. Марина във Варна. Цената наистина е доста ниска. Моля някой който е правил скоро да сподели мнение.
Обмислям пътуване от Пловдив.

# 908
Здравейте, изчетох няколко страници назад и разбрах за НИПТ в Св. Марина във Варна. Цената наистина е доста ниска. Моля някой който е правил скоро да сподели мнение.

Ние правихме теста в Света Марина януари месец. Миналата седмица се роди нашето бебе.

# 909
Здравейте,

В момента има промоция на един от пакетите в Синево до края на септ е. Но не знам доколко е обхватен спрямо останалите.

# 910
  • Варна
Аз съм правила тест там. Зададох им въпроса директно от къде идва разликата в цената. Комисионната, която те вземат беше нещо от порадъка на 150 лева самия тест си го плащате Вие директно към лабораторията, т.е. трябва да отидете до банка и да направите превод. Частните лаборатории си начисляват по-висока комисионна. Все пак, за да ги препоръча едно АГ трябва да има някаква изгода (най-често под формата на семинари, където всичко им е безплатно).

# 911
Аз съм правила тест там. Зададох им въпроса директно от къде идва разликата в цената. Комисионната, която те вземат беше нещо от порадъка на 150 лева самия тест си го плащате Вие директно към лабораторията, т.е. трябва да отидете до банка и да направите превод. Частните лаборатории си начисляват по-висока комисионна. Все пак, за да ги препоръча едно АГ трябва да има някаква изгода (най-често под формата на семинари, където всичко им е безплатно).

А имате ли информация дали е възможно да изпратят кит-а за изследване и в друг град да се вземе кръвта, след като им се преведат пари по банка, нали така или иначе сами го носим до куриерската фирма? Струва ми се рискован пътя от София до Варна и обратно, но следя темата и аз.

И също да питам някоя дама, ако е правила  VERACITY, може ли да покаже как изглеждат резултатите? Назад в темата има старо мнение от преди 2-3 год, че изобщо не изглеждало като пренатален тест и си е направо прецакване да се прави, но ми се иска да видя какво представлява, заради доброто намаление в Синево.

# 912
Вижън тест и за 2те бременности, като за 2рата ми направиха доста голяма отстъпка заради това, че пак се тествам при тях

# 913
Аз правих Вижън и съм много доволна. Дамата, която е представителката за региона, дойде от Варна до Русе. След това пробата се транспортира пак до Варна или до София (не съм сигурна) и след това отпътува за Италия. Имаше си специална транспортна кутия.

# 914
Здравейте, може ли да споделите мнение за cellgenetics и актуални цени.

Общи условия

Активация на акаунт