Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 187 007
  • 1 702
  •   1
Отговори
# 990
Моят гинеколог ми беше препоръчал cellgenetics и Geneplanet.
Аз се спрях на Geneplanet, пакет pro. Представителката е също от Варна. Във всичките им пакети беше включен пола, като ми предложиха да дам алтернативен имейл на друг човек, ако не искам да го науча и в случай, че ще правя някакво парти, но аз казах, че искам да си го разбера лично. Вчера направихме теста и очаквам резултатите до седмица, най-много 10 дни.

# 991
Включен е пола да. Когато резултата е готов, преди да ми го изпратят на пощата, ми се обадиха и ме попитаха дали искам да знам пола. Аз потвърдих и ми го казаха по телефона дори, а след това беше като ред в документа с другите изследвани показатели. На мен вече лекаря ми ми беше казал пола, така че не тръпнех чак толкова в очакване, а и като цяло никога пола не ми е бил от някакво съществено значение. Предполагам, че ще се съобразят с желанието на клиента си при всички положения.

# 992
Споделям същото - наблюдаващата ми лекарка ме насочи към тях /Cells Genetics/ Cells4life/.
Аз съм на 37г. и имам мисед аборт в 10 г.с. с близнаци, заченати по естествен път. Направих го за свое успокоение и заради напредналата си възраст, защото качеството на яйцеклетките се изменя след определена възраст им исках да съм спокойна. Иначе дадох кръв в края на 9 г.с. - резултатите бяха готови много бързо.
Уж била преференциална цената заради препоръката от лекарката ми - за Genome платих 1.900лв., което си е и редовната цена, споделяна тук.

Nel_iv, ползвате ли.някаква отстъпка от цената? Аз гледах по интернет че е около 1500лв и затова питам да не съм в грешка.
Аз се чудя vision, cell genetics или този напГеника да правя. Благодаря!
Към Cell genetics ме насочи следящият ме лекар, в кабинета ми дадоха брошура. След като се обадих, за да си запиша час ми обясниха, че в този случай цената от 1300 лв е преференциална. Други момичета също споделят за същата сума, така че не знам до колко е преференциална 😆

# 993
Здравейте, някоя от вас да е правила теста на Geneplanet NIPT PRO.

# 994
Здравейте!
Пускам малко информация, която може да е от полза на някого. Тъй като Варна ми беше далеч, писах на лабораторията и попитах дали другаде в България може да се извърши НИПТ към тяхната лаборатория. Оказа се, че имат партньор в Пловдив - д-р Христо Иванов (Doctorhristoivanov@yahoo.com,   https://superdoc.bg/lekar/hristo-ivanov-dm , https://neuropedgene.com/nashiqt-ekip/dr-hristo-ivanov/ ).
Много е отзивчив и обяснява каквото ви интересува. Ето тук има информация за пакетите: https://www.eurofins-biomnis.com/en/blog/healthcare-provider-biomnis-and-nipt/#

Също днес ми обясни, че извършват и изследвания, които се правят на двамата партньори преди самата бременност, мисля ги нарече за “носителство”. Е, те извършват страшно много изследвания, но такава беше темата на разговора, та ако това може да е от помощ на някого.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 10:23 от ~Mockingbird~

# 995

Аз го направих миналия четвъртък.
Все още чакам резултати и утре ще пиша на представителката, за да ме провери в системата /такава ни е уговорката с нея/.

# 996

Аз го направих миналия четвъртък.
Все още чакам резултати и утре ще пиша на представителката, за да ме провери в системата /такава ни е уговорката с нея/.

Писах ти на лично, аз го направих вчера.

# 997
  • България

Здравейте, правих GENEPLANET пълен пакет в Марковс на 11ти септември и в началото на следващата седмица ми звъняха за резултати.

# 998
Момичета каква е цената на Geneplanet NIPT PRO?

Чета в момента за тестовете, тъй като мисля да правим пренатален  тест, но още не съм се ориентирала какъв.

Според сайта на Geneplanet, техният е с 99,02% познаваемост. Лекарката, която ме следи ми препоръча The vision, които твърдят, че тяхната познаваемост е 99,98%. На 40г съм и тази седмица влизам в 12та седмица и в петък ще ходя на БХС и ФМ.

# 999
  • Пловдив
Относно лекарките, аз съм на мнение, че препоръчват тези тестове, от които получават после хонорар за изпратен пациент. Това е и причината всички да те питат кой лекар те изпраща.

# 1 000

Здравейте, аз правих NIPT Pro вчера цената е 1500лв.

Чета в момента за тестовете, тъй като мисля да правим пренатален  тест, но още не съм се ориентирала какъв.

Според сайта на Geneplanet, техният е с 99,02% познаваемост. Лекарката, която ме следи ми препоръча The vision, които твърдят, че тяхната познаваемост е 99,98%. На 40г съм и тази седмица влизам в 12та седмица и в петък ще ходя на БХС и ФМ.

# 1 001

1500 лв.

# 1 002
  • България

Цените в Марковс.

# 1 003
Благодаря Ви момичета. Ще помисля към кой да се насоча.

# 1 004
Здравейте, има ли някой който е правил Genesafe.
Бихте ли споделили как изглежда резултата от този тест - като риск 1: ......, или с негативно/позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт