Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 187 306
  • 1 704
  •   1
Отговори
# 1 020
1460 лв е базовия пакет без отстъпката. Прикачила съм грешния линк - https://nipt.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

Ето това са пакетите.
Странното е, че ми бяха казвали, че само Панорама хващат моларна бременност и в случая и двата се казват Панорама, и на двата пише, че изследват Триплоидия.
Не мога да разбера дали не става въпрос за един и същ тест и в единия сайт информацията да е стара.

Допълвам си съобщението, че и от двата сайта свалих примерни резултати и там се вижда, че са на една и съща компания. В сайта на Цибалаб това са си обявените цени. Странно, че има такава разлика.
Ако някой е правил този тест, ще се радвам да сподели къде.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 15:32 от Mel_

# 1 021
Един и същи тест е, прави се в Натера в САЩ. Аз него си правих (живея в САЩ) и той може да се прави още в 9 гс. Сега защо цените на посредниците са различни е трудно да се каже. Ама те Натера в САЩ имат някакви нереални цени със застраховките, различни всеки път за едно и също нещо, ама това е друга тема. Тестът иначе е добър. Вземете по-евтиния вариант, едно и също ще получите.

Ако не сте с наднормено тегло, няма проблем още в 9 гс да си направите теста, аз тогава го направих и си ми излязоха резултатите правилно.

# 1 022
Много благодаря! Чудех се между този и Nifty, но това, че Panorama хваща моларна бременност и че може да се прави още в 9 г.с. ме спечели. Виждам, че имат още една разлика, но ще коментирам днес с АГ.

# 1 023
Здравейте, интересувам се при Вас конкретно (за тези, които са правили тестовете VeraGene - Синево или Vision Basic в Афродита) до колко дни Ви излязоха резултатите. На първият пише до 10 дни, на вторият до 7. Важно ми е да е за по-малък срок, защото вече съм напреднала бременност 22 г.с.

Ще съм много благодарна, ако някой реши да сподели. 🙂

# 1 024
Здравейте, някой скоро правил ли си е пренатален тест в Cellsgenetics/Cells4life? Четох доста в темата и говорих с 2 момичета правили там и навсякъде се споменава,че пробите се изпращат в Щатите, но като си запазвах час ми казаха ,че работят с лаборатории в Испания и Естония, което ми се стори странно.

# 1 025
  • Пловдив
Лятото правих в Селдженетикс, изпратиха я в Калифорния.

# 1 026
Сега си извадих резултата от Cellgenetics и горе в десния ъгъл пише това:

# 1 027
  • София
Мен един аг ми обясни, че вече никой не изпраща в САЩ, заради някакви нови общоевропейски норми, че не може биологичен материал да излиза извън границите на съюза. За това са спрели да ги изпращат в щатите мисля, че през юли ми каза, но може и да греша. Но тази лаборатория с Испания е една от най-добрите в света и най-добрата в Европа.
Аз искам да пусна най-пълния пакет и те го изследват в Естония, което си ме притеснява. Нищо не знам за онази лаб там, но само този пакет има всичко, което искам да включва, така че ще се примирява. То Естония е като Норвегия, Швеция, едва ли ще прецакат нещо.

# 1 028
Мен един аг ми обясни, че вече никой не изпраща в САЩ, заради някакви нови общоевропейски норми, че не може биологичен материал да излиза извън границите на съюза. За това са спрели да ги изпращат в щатите мисля, че през юли ми каза, но може и да греша. Но тази лаборатория с Испания е една от най-добрите в света и най-добрата в Европа.
Аз искам да пусна най-пълния пакет и те го изследват в Естония, което си ме притеснява. Нищо не знам за онази лаб там, но само този пакет има всичко, което искам да включва, така че ще се примирява. То Естония е като Норвегия, Швеция, едва ли ще прецакат нещо.

Да  на мен ми предложигха 2 вариана като единия беше около 1300 лв и е най-минилания пакет , изпраща се в Испания, а другия беше пак около тази сума (може би 50 лв повече) и беше доста по-пълен, като се изпраща в Естоия. Най-пълният наистина беше само в Естония.

# 1 029
  • София
Аз четох, че общо взето те са 99,9 верни за първите 3 синдрома. Всичко допълнително не било с такава точност, но пък аз си реших, че след като така и така ще го правя и ще даваме такива пари, по-добре да се види всичко възможно.

# 1 030
Здравейте, някой скоро правил ли си е пренатален тест в Cellsgenetics/Cells4life? Четох доста в темата и говорих с 2 момичета правили там и навсякъде се споменава,че пробите се изпращат в Щатите, но като си запазвах час ми казаха ,че работят с лаборатории в Испания и Естония, което ми се стори странно.

Аз пуснах миналата сряда cellgenetics и пратката беше адресирана до Сан Диего, Калифорния. Също и представителката ми каза, че пробите се пращат в САЩ.
Чакам резултат тези дни...

# 1 031

Аз пуснах миналата сряда cellgenetics и пратката беше адресирана до Сан Диего, Калифорния. Също и представителката ми каза, че пробите се пращат в САЩ.
Чакам резултат тези дни...
Странно, а на този телефон, който са дали в сайта си ли звъняхте 070017578/ cellegenetics.bg

# 1 032
Labcorp си е в Щатите и това е техният тест, не знам другаде да го правят

# 1 033
Аз се свързах с представителя, който е за Варна.
Моя тест е от преди 3-4 седмици. Не са ми споменавали да изпращат проба в Испания или Естония, но резултата излиза много бързо. Аз също се усъмних как успяват да я пратят в САЩ и да извършат изследването толкова бързо, но не съм се съмнявала в резултата. Надявам се всичко да е наред.

# 1 034
  • София
Ами дори на сайта им са дадени 2 лаборатории - Испанската и Естонската.

Общи условия

Активация на акаунт