„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 480
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте на всички в новата тема .
Благодаря за линковете ,засега нищо не съм изгледала ,но ще го направя.
Рейта е нисък ,кО продължи така лошо...Smirk
На турците им дай рев и сополи и тормоз тогава се вдига.
А ,това за забраната на МГ за психиката  е пълна глупост ,как да го коментирам...
Хубав ден от мен Hug
Грозде ,на трезва глава може и втори път да изгледа грешния похотлив Йози.

# 31
Angry

Не ги е срам Confused, така да се голят / ужасТ/, прегръщат / каква свободия/, целуват / е, м***кини/ , пък и спят заедно полуоблечени / не с обувките и пет ката дерхи/, така да развращават комшийската младеж  / то защото децата идват от цветята, а по интимната целувка е да се разбере кой е ял чесън/... Пфу, безобразие...Възмутена съм ...

Отивам да се възмущавам с едно розе с лед в градината Stuck Out Tongue Winking Eye

Имам молба към имащите регистрации в туитър и инстаграм. Поровете и кажете какви са споделяните настроения сред феновете, горещо моля! - цитат от профи

Аз също съм любопитна какви са коментарите там.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 13:56 от Slawena

# 32
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Prinx, винаги съм си мислела, че по цял свят сериалната аудитория е предимно от женски пол. Нали е възникнало нарицателното сапунки.
Качените в руски сайтове техни си преводи не съм видяла да ги свалят, така че споко.
Аз вече съм изгледала Грешния Wink два пъти - с озвучка снощи и тази сутрин със субки. Blush

Злати, снощи не съм видяла, че си слагала вече линка. А тази сутрин не съм се връщала да чета назад.

Имам молба към имащите регистрации в туитър и инстаграм. Поровете и кажете какви са споделяните настроения сред феновете, горещо моля!

# 33
Порових малко в инсталирам при рускините и испанките. Ами негативен коментар не видях...всички са с положително мнение за серията. Разбира се, и оплакват очите с голият до кръста Джан, но да като цяло са добре настроени.
Взех и една класация от днес качена не знам за интернет излъчване ли е, някой разбиращ да сподели.

# 34
  • Варна
Добър да е денят ви, грешни момичета! 
    Снощи се класирах за късната прожекция  и да си призная много ми хареса! 
 Точно хубав, летен сериал! Даже гледайки го си мислех, че Аслъ не си е губила времето и добре е проучила  социалните мрежи. 
- Знае точно какво искат горещите фенки на Джан и им го даде! Че Джан беше повечето време полугол, или под душа?! Ами това тяло си е за показване! 
Да си дойдем на думата : "Ако имаш ферари, ще го покриваш ли?"
Мисля, че ние няма да протестираме, ако изкара цялото дизи така! 
Колкото до псевдоморалистите - Помня началото на "Великолепия век" и какъв вой нададоха, че показвали султана, като пияница и женкар! Но сериалът направи 5 сезона.

Успех на Мистър Грешен!

Това е добро начало и оттук нататък образите ще се развиват и ще се променят. И Джан и Езги са много по-добри. Джан влезе идеално в образа! 
 Много динамично развитие. Имам чувството, че само в този епизод ни показаха повече, отколкото за цялото излъчване на някои сериали, където седят и се гледат по 10 минути?! Много хубави комични ситуации и диалози с добро чувство за хумор!  
Аз обичам такива филми и сериали! 

Благодаря на Дъга за новата красива къщичка!

Благодаря и на всички, които се грижат да сме добре информирани!
  Трябва да се върна да прочета, но ми се иска да го гледам отново! 
  Снощи, общо взето го разбрах, но ми липсват детайлите!   

Lili Di 

Привет от още един скорпион! Аз съм на 30 октомври.

# 35
От това се притеснявах, от моралистите, дето ще проглушат вселената колко развратен е тоя сериал. Ще си спестя мнението, че наистина ще стане грозно.

Имаше един сериал с Кадир Доулу и Елчин Сангу, спряха го на 3 или 4 серия. Без край, без нищо. Та не е сигурно, че ако има нисък рейтинг и ще го спират, ще се пробват да има някакъв завършек...
Ех, значи, ядосах се. Ами да си го снимат сериалчето и да го продават навън. Бая желаещи ще има да гледат, а комшиите нека гледат 1262883 епизод на Истанбулска несвеста и Опасни улици, дето за пореден път убиват като куче някоя девойка, щото си е сложила червило...

# 36
Нямам спомен това да съм го срещала в старата тема. Канал Д  е дал под съд продуцента Фарук Тургут и компанлия " Gold Film ".  Това е първо дело от такова естество, канала има претенции към сериала МГ.

# 37
След  това "одобрение  " ще има "завой "  и в Сц и режисурата на сериала /нали всички работят за заплати /ако не го бутнат нацяло .

# 38
  • Варна
Нямам спомен това да съм го срещала в старата тема. Канал Д  е дал под съд продуцента Фарук Тургут и компанлия " Gold Film ".  Това е първо дело от такова естество, канала има претенции към сериала МГ.

Славе, върти ми се из главата информация от преди известно време, че Тургут бей първо е имал уговорка с канал D  за МГ, но после се е ориентирал към FOXtv. Вероятно затова е съдебното дело?!
    И интересно, какво ще стане, ако вземат, че спечелят?

Ама аз мисля, че чичко паричко не може да не се е допитал до адвокати и да не си е вързал гащите?! 

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 15:33 от Planet

# 39

Планет, напълно възможно е. Попадна ми в една от темите при мамашите за сериала и ми стана интересно. Каквото, такова- както филосоства наследника. Ще ми се да е стегнат, летен сериал МГ, заедно със всичките си лафове, красоти и т.н. И без това май само него ще следя. Не гледам тв и снощи бях неприятно изненадана, че кабелния ни оператор е спрял излъчването точно на ФОКС . Но затова пък има нет.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 15:36 от Slawena

# 40
Здравейте,следобедно! Hug Coffee Icecream

Аз все още не съм изгледала епизода със субтитри!Имах друго за вършене,но се надявам по-късно да успея!

Цитат
Взех и една класация от днес качена не знам за интернет излъчване ли е, някой разбиращ да сподели.
Нина Hugза рейтинга,който си пуснала е за обсъждане на сериала в социалните медии!

За МГ ще изчакаме да завърши Сървайвър,защото е на 1-во място всеки ден! Тогава ще видим!Снощи имаше и мач на Бешикташ,така че има някои фактори,които са повлияли!

Ето рейтинга и така,ако искате да го видите.
Тотал

АВ

този е за туитите

=====

Очакваме Демет като рекламно лице на Pantene Turkiye на 5 юли ....

Видео Демет Pantene
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video323016835_4562 … l_wall_-116464248

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 16:00 от Zlatina3

# 41
Привет, благодаря за информацията. Изгледах серийката. Малко съм зашеметена от събирането на едно място на герои от последните турски летни комедии, но ако се задържи може и да свикна . Намирам, че малко са прекалили с Джан под душа- отива към филм за възрастни, ама нейсе. Много е буквално продаването на продукта” тяло на Джан.” Но всички са много красиви, както обикновено.

# 42
  • Варна
Намирам, че малко са прекалили с Джан под душа- отива към филм за възрастни, ама нейсе. Много е буквално продаването на продукта” тяло на Джан.” Но всички са много красиви, както обикновено.

Що бе?
     - Много е полезно даже! Учат хората на хигиена! 
    В условията на коронавирус, хигиената е много важна!

Грозде, да е светъл и лек пътят на твоите госпожици!
    И да срещнат по един Мистър Грешен!

Злате, много ти благодаря за цялата информация, с която ни обгрижваш!

# 43
Намирам, че малко са прекалили с Джан под душа- отива към филм за възрастни, ама нейсе. Много е буквално продаването на продукта” тяло на Джан.”

Сакън, Гроздето, Ели и Магия да не четат. За тях това е забранено четиво. Smiling Imp

Първи епизод, # голЕмото къпане

# 44
Славена, чета аз, ама не съм приключила с епизода, днес го започнах с английски субтитри. Скоро ще се включа с експертно мнение 😂

Общи условия

Активация на акаунт