Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 5 203
"Bay Yanlış/"Мистър Грешен"


                               

Компания: Gold Film
Продуцент: Фарук Тургут
Сценаристи: Аслъ Зенгин и Бану Зенгин
Режисьор: Дениз Йорулмазер
Канал: FOX
Премиера: 26 юни 2020 г. /петък/

                       

В главните роли: Джан Яман и Йозге Гюрел

           

                       

                                     
 
                                                     

Сюжет:
Главният герой – Йозгюр е собственик на бар, който води богат и безгрижен живот и не вярва в любовта.
Езги вярва в любовта като повечето млади момичета и мечтае да се омъжи, но така и не може да намери правилния. Тя е уморена от фалшиви отношения и иска истински да се влюби.
По стечение на обстоятелствата Йозгюр и Езги стават съседи и след запознанството им, той предлага да й помогне в търсенето на любовта. Йозгюр обаче има своя тактика, която Езги трябва да стриктно да следва.
Какво ще се случи по-нататък и кое ще победи – любовта или логиката, предстои да видим.
     

                         


Герои:

Йозгюр Атасой/Джан Яман

                                               

Йозгюр е богат, добре образован и красив млад мъж, който на своите 30 години вече е изгубил вяра в любовта и няма доверие на жените. Обича да се забавлява, но предпочита свободата и залага на краткотрайни и случайни връзки. Той е собственик на популярен бар-ресторант в Истанбул, а зодията му е водолей. При вземането на решения се доверява преди всичко на разума си.

Езги Юнал/Йозге Гюрел
   
                                               

Езги е израснала в малко градче.  Дошла е в Истанбул, за да учи в колеж и повече не се е върнала в родното място. Завършила е факултета по връзки с обществеността. По природа е алтруист, винаги се застъпва за другите и се опитва да им помогне. се доверява повече на емоциите, а не разума си. Нейната зодия е телец.

Джансу Акман/Фатма Топташ 

                                                 

Джансу е братовчедка  на Езги. Тя е красива 35 годишна жена с добре поддържана външност. Отговаря за връзките с обществеността в една болница. Успешна е в работата си и е много добра в общуването. Има връзка с д-р Левент, който е от един от собствениците на болницата, в която работи. Зодията на Джансу е овен.

Дениз Копаран /Джемре Гюмели

                                                 

Дениз е приятелка от детството на Езги. Работи като адвокат в една от най-известните юридически кантори в Турция. Целта й е да се издигне в кариерата и усърдно работи над това. Преживяла е разочарование от неуспешен брак в миналото, заради което е затворила сърцето си за любовта. Зодията й е скорпион. Амбициозна е, но е и студена и отдалечена към хора, извън близкото си обкръжение. Особено затворена е по отношение на мъжете.

Озан Динчер/Серкай Тютюнджу

                                                 

Озан е красив, дружелюбен и позитивен човек. Той е успешен главен готвач в ресторанта на Йозгюр, а също така и неговия най-близък приятел. Въпреки неудачните си любовни отношения досега, той не е изгубил вяра в любовта. Надежден, весел, общителен и емоционален е. Зодията му е рак. 
 
Сердар Йозтюрк/Сарп Джан Кьороолу

                                                 

Сердар е красив и успешен гинеколог. Има успешна кариера, но също така е син на богато семейство. Той е амбициозен и конкурентноспособен и винаги прави това, което си науми. Перфекционист е и винаги обръща внимание на детайлите и иска да е най-добър във всичко. В същото време може да бъде и високомерен и да излъже, ако се наложи. Въпреки всичко, той вярва в любовта и винаги се доверява най-вече на разума си, когато взема решения. Зодията му е козирог. 

Левент Азман/Гюрген Оз

                                                   

Левент е приятелят на Джансу. Той е 40 годишен успешен пластичен хирург и един от собствениците на болницата. Добре поддържан, педантичен и перфекционист. Има дъщеря от първия си брак, която се казва Зейнеп и е на 9 г. Негативният опит, който е натрупал в брака си и любовта към дъщеря му му пречат да се реши да опита да се обвърже отново. Зодията му е лъв.
 


Сонер Сечкин/Тайгун Сюнган

                                                 

Сонер е бившият приятел на Езги и работи във фармацевтична компания. Той е нарцис, който обича винаги да е на преден план. В същото време е лицемерен, и обича да се прави на какъвто не е и да променя поведението си според изгодата. Зодията му е дева. 

Невин Йълмаз/Фери Байку Гюлер

                                               

Невин е майката на Езги. След множество несполучливи връзки, които е имала след развода си, тя намира  щастието си при Юнал и се омъжва за него. Тя е жена, пълна с любов, несела и съвременна. Управлява заведението си в Бурса заедно с мъжа си. Обича да се забавлява и да пътешества.
 Юнал Йълмаз/Суат Сюнгюр

                                             

  Юнал е съпругът на Невин. Няма собствени деца, но обича Езги като своя дъщеря. Дълги години е работил като готвач на круизни кораби. Когато се влюбва в Невин и двамата избират по-спокоен живот и заедно откриват заведение в Бурса. Той е остроумен, романтичен и позитивен човек, който се наслаждава на всеки един момент от живота. Зодията му е близнаци.

Севим Атасой/Лале Башар

                                               

Севим е майка на Йозгюр и Ебру. След смъртта на съпруга си Невзат, тя посвещава живота си на децата. Собственик е на недвижими имоти, но притежава и лозови масиви, които са й останали от съпруга й. Тя е жена, която уважава традициите, позитивна е и обръща внимание на детайлите, но понякога е и обсебваща. Зодията й е дева.

Емре Ерен/Анъл Челик

                                               

Емре работи като барман в заведението на Йозгюр. Той е весел, мил и забавен. Не се притеснява да флиртува с момичетата, дори когато е във връзка. Общителен и жизнен. Зодията му е близнаци.

Гизем Сезер/Едже Иртем

                                               

Гизем работи в заведението на Йозгюр, където се занимава с резервациите и посрещането на клиентите. Изключително амбициозна и способна да използва другите хора. Коварно и хитро момиче, което обича интригите. Освен това, отдавна е влюбена в Йозгюр, но крие това от всички. Зодията й е козирог.

Ирем Доган /Кимия Гьокче Айтач

                                             
 
Ирем работи като адвокат в юридическата фирма на Дениз.Тя е красива, умна и амбициозна, но когато се наложи, може да бъде и лоша. Между нея и Дениз има жестока конкуренция. Гледа на мъжете преди всичко като средство за по-добро съществуване и няма намерение за сериозна връзка. Неин приоритет е работата. Зодията й е риби.

Еркюмент Шенгезер/ (?)

Той е шеф на юридическата фирма, в която работи Дениз. Висок, със спортна фигура, симпатичен мъж на около 40-45 г. За кратко време е преуспял в професията и се е наредил сред най-добрите юристи в страната. Неотдавна се е развел със съпругата си, за която се е оженил твърде млад. Има 20 г. дъщеря. Въпреки, че е привлекателен и свободен мъж, който е преследван от жените, той искрено се възхищава на Дениз, но никой не знае за това. Еркюмент е близък приятел на Левент, а също така е адвокат на болницата.Ебру Атасой /?/

Ебру е сестра на Йозгюр. Тя е красиво 25 г. момиче и е любимката на семейството. Силно е влюбена в годеника си и Керем с когото планират брак. Красиво и естествено момиче с позитивни мисли и добри намерения. 

Керем Сойдан/?/

Керем е годеникът на Ебру. Занимава се с туризъм, управлява семейният хотел в Бодрум. Внимателен и добронамерен човек.
 


Зейнеп Азман /?/

  Зейнеп е 9 г. дъщеря на Левент. Много умно момиче, предана на баща си и ревнива.Не иска да го споделя с никого. Много чувствителна и емоционална.           „Домът в който си роден,
                 е твоята съдба“
             


                                            

Жанр: Драма
Компания: OG Medya
Продуцент: Онур Гювенатам
Режисьор: Чааръ Байрак
Сценарист: Ейлем Джанполат
Канал: TV8
Премиера: 25 декември 2019 г.

В главните роли:


Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккюл

                                             

Сюжет:

Казват, че домът определя нашата съдба и първоначално майките ни вземат в ръцете си молив и написват съдбата ни, а после ние порастваме и я следваме.
Главната героиня в тази драматична история Зейнеп си задава сложен въпрос: Как трябва да продължи живота си занапред?  Дали да последва съдбата, написана от жената, която я е родила, или от жената, която я е отгледала и възпитала.
Мехди  е момче от крайния квартал, чиято съдба още от раждането е да оцелее в една токсична среда. Зейнеп, която той среща случайно е израснала в добре обезпечено семейство, но не бедността е онова нещо, което е оставило дълбоки рани в душите и на двамата. В домовете, в които са се живели, независимо че са били материално осигурени, са им липсвали взаимно уважение, искреност и любов. И тази беда се предава по наследство от едно поколение на следващото, разрушава браковете, отнема здравето, тласка към предателства и осакатява психиката на децата.
Срещата на Зейнеп и Мехди съвсем не е случайна. Обединяват ги  раните от детството и самотата. Двамата намират един в друг разбиране и подкрепа. Постепенно отношенията им прерастват в искрена любов, която ще заличи най-дълбоките им душевни рани. Ще успеят ли те да открият заедно спокойствието и щастието, за което копнеят…
 Основният лайтмотив на сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е : „Съдбата ранява, а любовта спасява.“
     

Сериите с бг субтитри тук:

https://vk.com/elka_petrova2


                Erkenci Kuş - Ранобудна птичка  
                        жанр: Романтична комедия
                       Продуцентска къща: Gold Film
                       Продуцент: Фарук Тургут
                       Автор на идеята: Meriç Acemi/Мерич Аджеми
                      Сценаристи: Айше Кутлу
                      Режисьор: Чааръ Байрак- Çağrı Bayrak


                                  Сюжет  

   От малка Санем /Демет Йоздемир/ всяка сутрин отваря семейното магазинче, тъй като баща й има астматични пристъпи.  Санем е пълна противоположност на сестра си Лейля/Йознур Серчелер/. Тя е весело, естествено и изпълнено с живот младо момиче. Разбирайки, че в рекламната агенция, в която работи сестра й търсят работник, Санем кандидатства за работата. С това започват приключенията в сериала. Собственикът на агенцията има двама сина - Джан / Джан Яман/ и Емре/Биранд Тунджа/. Санем започва работа в агенцията, но нещата се объркват. В един момент, неочаквано и за самата нея, тя се оказва в центъра на странни събития. Започналото по случайност сближаване между Джан и Санем ще смени посоката на събитията.


В главните роли:

                       

Скрит текст:

Биография

Джан Яман е роден на 08.11.1989 г. в Истанбул. Баба му е македонка, а дядо му е от Югославия. Като студент за кратко заминава да учи в Америка, но след това се връща в Турция и постъпва в юридически факултет. Завършва през 2012 г. По време на обучението си в университета посещава и курсове по актьорско майсторство. За него това е хоби, тъй като смята работата си като адвокат за основна. Един ден приятели му казват: " Какво правиш в съдебната зала. Мястото ти не е тук, а в театъра.“ Джан споделя, че ако не са били приятелите му, вероятно не би имал куража да напусне работата си като адвокат. През 2014 г. година се снима в сериала" GONUL ISLEZI" Дебютът му е много успешен и в медиите дълго време се коментира играта му. Следващата му роля е в сериала "Да обичаш на инат". На снимките на този сериал той се сближава с партньорката си Ачелия Топалоглу /Дефне/. Романът им е толкова страстен, че не се сдържат дори и на снимачната площадка. През 2016 г. се снима в нов сериал 'Hangimiz Sevmedik". Харесва баскетбола и тениса на маса. Обича да свири на китара. Владее английски и немски и италиански.

Сериали  с участието на Джан Яман:

2017 г. Пълнолуние - Dolunay /Изпълнява ролята на Ферит/ . Сериалът приключи на 31.12.2017 г.
2016 г. Кой от нас не е обичал - Hangimiz Sevmedik/ Изпълнява ролята на Тарък Джам/ 
За съжаление не намирам с никакъв превод.

2015 г. Да обичаш на инат - Inadina Aşk/ Ролята на Ялън Арас./-
              Много свежо и забавно сериалче.

Да обичаш на инат с бг. субтитри
https://vk.com/videos-113691288?section=album_9
2014 г. Сърдечни работи - Gönül İşleri
С руски субтитри:
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/dela-serdechnye-gonul-isleri
С бг субтитри: https://www.vbox7.com/user:alex_3031?p=items
или тук: https://www.youtube.com/watch?v=IMflQdG7zTM&list=PLCvwry7inA … fhcIONYk1woVs5UjkСкрит текст:
Биография
Демет Йоздемир /Demet Özdemir е родена на 26 февруари 1992 г. в гр. Коджаели - северозападна Турция. Има по-голям брат Волкан и сестра Дерия. През 2000 г. родителите й се развеждат и майката Айшен заминава заедно с децата за Истанбул, където малката Демет започва да посещава школа по танци. Още в юношеска възраст тя се снима във видеоклипа към песента „Ateş Et Ve Unut“ на популярния турски изпълнител Мустафа Сандал. След като завършва училище, Демет постъпва в театралното студио на Шахика Теканд, където се обучава в продължение на две години. Младото момиче със строен ръст и очарователна усмивка е забелязано от мениджъри в пиар бизнеса и редовно започва да получава покани да се снима в реклами. Когато е 20-годишна тя се появява като рекламно лице на авиолиниите „Pegasus“. Основното й занимание по това време е като танцьорка в трупата „Efes Kizlari“, която се изявява по баскетболни мачове на клуба „Анадолу Ефес“.

Телевизионната си кариера тя започва през 2013 г. , когато изиграва първата си роля в сериала „Ще ти открия една тайна“ на тв канала FOX. Сериалът е създаден в жанра фантастика, нещо много рядко за Турция и жъне успех сред зрителите. Сюжетът разказва за майка, която е изгубила дъщеря си. За да намери момичето, жената се обръща към хора, притежаващи паранормални способности. Младеж, който може да става невидим – в ролята Бора Дженгиз и момиче, което владее електричеството – Айлин/Демет Йоздемир.

През 2014 г. Демет взема участие в историческата драма „Курт Сеит и Шура“, която разказва за събития, случили се в началото на 20 век в Русия. Главните роли в сериала се изпълняват от Къванч Татлату/Курт Сеит и Фарах Зейнеп Абдулах/ Александра Вержинская. В сериала вземат участие и доста руски актьори, а Демет изпълнява ролята на Алина Соколова.

През 2015 г. Демет взема участие в игрален филм, това е фантастичната комедия „Държим си на думата“, в която участват също Гирай Алтунок, Кемал Учар, Зафер Алагьоз, Еркан Джан, Бюлент Полат, Мехмет Йозгюр. В нея главният герой - Ялсин постоянно попада в нелепи ситуации по невероятен и фантастичен начин. Той решава проблеми, свързани с криминални разследвания, с отношенията с противоположния пол и т.н.

През 2015 г. Демет Йоздемир изпълнява и главната роля в романтичния сериал „С аромат на ягоди“, където си партнира с актьора Юсуф Чим. Това е историята на любовта между младата кулинарка Аслъ и богатият бизнесмен Бурак, която започва с ненавист, но обстоятелствата ги превръщат във възлюбени.
В сериала участват също Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай, Мине Тугай, Мурат Башоолу и др.

През 2016 г. Демет играе главната роля в романтичната комедия „№ 309“, която жъне голям успех. Там тя си партнира с младия актьор Фуркан Палалъ.Сериали  с участието на Демет Йоздемир:

Ранобудна птичка“ юни 2018-2019

"№ 309“– Лале Йенилмез/ Lale Yenilmez

 „С аромат на ягоди“ / Cilek Kokusu (2015) Аслъ/Asli

„Курт Сеит и Шура“ – „Kurt Seyit ve Sura“ (2014) Алина/Alya

„Ще ти открия една тайна“ – „Sana Bir Sir Vere"


Участват още:

                   
Скрит текст:
 

                     

                   

                   

                       

                       

                       

                       

                       

                       

                       

Сериите с бг субтитри можете да гледате тук:[/size]

https://vk.com/topic-113691288_39018017

                            П ъ л н о л у н и е - D o l u n a y

                         

Подробна информация за сериала може да намерите тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1023001


Старата тема:

                      https://www.bg-mamma.com/?topic=1219430

     
ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА И
МНОГО КЪСМЕТ НА "МИСТЪР ГРЕШЕН"!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 22:22 от * Дъга

# 1
 • Мнения: 31 730
Дъга ,благодаря за прекрасната нова тема!

Да го имаме и в новата тема...Wink

# 2
 • Мнения: 1 149
Благодарим за темата ❤ скачам тук и чакам бф субс.

# 3
 • Мнения: 318
И аз се записвам. Благодаря за новата тема! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 4
 • Мнения: 3 174
Благодаря за темата Flowers Hibiscus Да си я изпишем с много настроение и усмивки Simple Smile

# 5
# 6
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 8 616
След рекламите пуснаха и фрага за следващия епизод.

Дъга, благодаря за новата тема.

Грозденце, да са ти живи и здрави абитуриентките!

# 7
 • Мнения: 9 571
Успях да хвана само половината от епизода, ами хареса ми. Леко, приятно / особено някой / , свежо за гледане. Като цяло съм на мнение, че тази шашкъния трябва да се гледа  и с превод. Има доста свежи лафове.

Дъга, благодаря за темата!

# 8
 • Мнения: 5 203
Фрага за 2 епизод с руски субтитри.

https://vk.com/video-132999259_456246037


На мен серията ми харесва.
Леко, приятно и забавно лятно сериалче се е получило.
Дано все така да продължават.


Благодаря ви за компанията, беше ми приятно!

# 9
 • Мнения: 31 730
Грозде Hug,за теб 1-ви еп.! Two Hearts....Може да има и други желаещи....


https://youtu.be/wDTQxDSjfX0

Ето и руската озвучка на две места....отначало изчакай ...преводачката говори докато започне епизода...

тук-https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243917%2F17a687375dd9 … pl_wall_-46308288

или тук-https://turkru.tv/mister-oshibka-1-seriya.html

--------------------------

превод и на фрагмана
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246037%2F477f77501 … l_wall_-132999259

# 10
 • Мнения: 318
Бях забравила чувството да коментираме и гледаме заедно. Благодаря ви момичета!
Ще се гледа и с бг превод разбира се, но бая бая ми хареса серията (определено имаме материал за многооо мокри мечти Grinning)

# 11
 • Мнения: 3 174
Злати, златна си Simple Smile Purple Heart Благодаря за всичките линкове, клипове и снимчици с руски превод. Мятам се след малко на така чакания първи епизод. Много ми се спи, ама ще гледам, пък докъдето успея. Надявам се Джаниту да ме събуди Grinning

# 12
 • София
 • Мнения: 1 061
Благодаря ви момичета, аз гледах серията с руското озвучаване. Като стар кадър на руска гимназия все още поразбирам малко, но мисля да изгледам серията и с бг превода - да не се напрягам толкова, а да гледам само МГ 😎

# 13
 • София
 • Мнения: 669
Много ми хареса серията - весела, забавна, изобщо не усетих как минаха два часа. Джан неотразим, перфектно му лепва ролята. Йозгето и тя ми хареса, макар да не съм й особено голяма почитателка. Аслъ добре се е справила със сценария, само дано след 4-5 епизода не почне да издиша и да подхване локумите.
Само не знам комшиите как ще приемат тези твърде свободни отношения, макар да са представени в комично-негативна светлина. Дано ги приемат добре и рейтинга да е приличен.

# 14
 • Мнения: 31 730
Момичета Hug,благодаря на всички за чудесната компания и коментарите!

И на мен епизода много ми хареса!Не беше дълъг-2 часа!Лек и забавен!И най-важното Джан си го гледахме разсъблечен много пъти! WinkSimple SmileОбщи условия

Активация на акаунт