Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 063
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Когато жената до него се промени силно и видимо не е като преди (липса на общуване, на ласки или и на двете). Или тогава, когато установи, че жената до него му изневерява и така той губи интерес към нея. Пример:
Скрит текст:
Smiley Innocent

# 421
А и има мъже, които просто са си курвари... имат си една удобна жена проформа и в другото време ходят да клецат наляво надясно...... Причина? Е ади де, и аз това се питам.

# 422
НямаСмисъл, от тези познавам много. Казвали са ми, че просто се забавляват, това е.

# 423
А и има мъже, които просто са си курвари... имат си една удобна жена проформа и в другото време ходят да клецат наляво надясно...... Причина? Е ади де, и аз това се питам.
Причината е, че жената е проформа, очевидно. Нямат възхищение към нея и не им носи радост. Просто повечето хора правят семейство, просто за да са ей така с някой. За истинските неща не трябва компромис.

# 424
А защо не се забавляват само с една, която им е по вкуса, а лъжат човека до себе си.. Аз ей това не разбирам..
Искат примерна и тиха жена вкъщи, да ги гледа и да им се възхищава, да ги обгрижва и търпи... пък ходят и таковат някакви дето въобще не са им в категорията, ама само ги таковат, защото такива в къщите им няма да ги изтърпят и минута, сигурно... И имам предвид, че жените няма да ги изтърпят такива мунчовци.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 08:08 от НямаСмисъл

# 425
Защото ставащите жени, с желана съвкупност от качества, са много малък процент и няма за всички. Много мъже вземат жени, които не хареват.

Също така хората рядко разбират потребностите на партньорите си. Има и хора, които така и не се напасват.

# 426
Братан, това за ставащите жени със съвкупност от качества и за ставащите мъже със съвкупност от качества го слушам от всички неженени мъже и от всички неомъжени жени около мен.

# 427
Някои не се примиряват просто да вземат какво да е, а търсят това, което наистина би им харесало. Тези няма да изневеряват, когато намерят каквото търсят.

# 428
Напълно съм съгласна с казаното от Братан, но мен друго ми е интересно. Аз понеже съм жена и се водя от емоциите, не мога да просто да бъда с някой, особено пък, ако не ми харесва кой знае колко. Затова ми е интересно как така мъжете могат да бъдат с жена, която е просто окей еле па не им харесва.

# 429
Ами... тялото им харесва, характера/ душата не. И подхождат практично. Използват частта от цялото, която става. Smiley

На НямаСмисъл отговарям.

# 430
Аз пък съм влюбчива, така че ми е по-лесно. Виж като мине влюбването е по-забавно как ще се търпим, но това е отделна тема. Иначе всички неженени на 30+ , които познавам все анализират съвкупността от качества на другите хора, ама те какво предлагат е друга тема. Болезнена.

# 431
Моите наблюдения са същите като на Братан.
Разминаването идва от там, че е пълно с двойки и семейства, които са се избрали основно по външи критерии и сексуална еуфория. И когато тя отмине, вече не е толкова интересно и почват забежките.

# 432
  • Sofia
Аз пък почти не познавам жени, хванали се с постоянния си партньор, заради външността му. Това, като че ли, е по-типично за мъжете – даже при тях си е направо закономерност. Но сякаш при нас това не е чак такъв фактор. Склонни сме да неглижираме външния вид, ако е компенсиран с други (по-важни) качества.

# 433
АЗ пък останах с впечатлението, че критериите далеч не са външен вид или сексуалност... просто си вземат някаква жена... ей така....

Защото ставащите жени, с желана съвкупност от качества, са много малък процент и няма за всички. Много мъже вземат жени, които не хареват.

И Братане, поправи ме, ако греша, доста често си вземат мили и кротки женици... а ходят да изневеряват с абсолютно различен тип..

# 434
Мнението на Лори е уникално за мен. Мъжете в живота ми винаги са харесвали визията, тялото и характера ми, но не и душата. И винаги са правили компромис с това. Хората не разбират, че тялото и характера е в резултат на възпитание и самодисциплина, но душата е това, с което се раждаш и не можеш да промениш, а не е и нужно.
Не е по темата, но последната година за мен беше годината на кризите във всякакъв план -професионален, здравословен, личен, емоционален. Да не се хваля, но съм на път да стабилизирам. Орион ми помогна в личен план, като каза, че жена като мен не може да привлече това, което иска в личен план, защото аз съм си проблемна. Това го пиша, не да се изкарвам жертва, а към тия недоволните от избора на жени/ мъже в реала. Вижте себе си или ако не можете поне четете мнението на непознати хора за вас. Помага.

Общи условия

Активация на акаунт