Търся електронна книга - 29

• 90 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • В царството на игрите:)
Здравейте, търся книги на Жоржи Амаду. Търсих и в читанка и в мейлбокса. Ако се повтарям, ме извинете. Simple Smile
milmich73@gmail.com
Готово
Благодаря!

# 376
Здравейте от известно време си търся нещо за четене което да не може да ме накара да спря докато не прочета от до книгата нооо нищо не успява да ми задържи вниманието.Фен съм на съвременни любовни романи а същи и парановмални любовни но в момента като че ли си търся нещо от паранорманлните.Бихтели ми препоръчали нещо като вече съм чела на уорд братството на черния кинжал,на ребека занети тъмните пазители(многооо ми допадна)както и Треска същоооне мижах да я оставя докато не я прочетох до края.Може и да ми изпращате предложенията си благодаря ви предварително aleks_ruse90@abv.bg

Сещам се за поредицата Лукс на Дженифър Л. Арментраут, ако искате ще ви я пусна, тя е подобна ☺

# 377
Здравейте търся книгите на Анна Тод Нищо Повече и Нищо По - малко
Пратете ми ги на trendafilova1985@abv.bg
Благодаря предвателно
Аз също ги търся, ако някой ги има ще съм много благодарна да ги получа. Благодаря предварително!
Megigrozdanova@gmail.com
И аз също ги търся
Имате ли пратено нещо

# 378
Здравейте,
търся ел книга Красив Играч на Кристина Лорен. Във вариянт епъб ако е, ще е бонус.
Благодаря предварително!

# 379
Здравейте
Някой има ли втора(Решението) и трета книга(Завръщането) от поредицата  Имението Дарингам на Катрин Тейлър ще бъда много благодарна ако някой ми ги изпрати
vanesappencheva@gmail.com
Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 18:58 от vanesa19199

# 380
Здравейте от известно време си търся нещо за четене което да не може да ме накара да спря докато не прочета от до книгата нооо нищо не успява да ми задържи вниманието.Фен съм на съвременни любовни романи а същи и парановмални любовни но в момента като че ли си търся нещо от паранорманлните.Бихтели ми препоръчали нещо като вече съм чела на уорд братството на черния кинжал,на ребека занети тъмните пазители(многооо ми допадна)както и Треска същоооне мижах да я оставя докато не я прочетох до края.Може и да ми изпращате предложенията си благодаря ви предварително aleks_ruse90@abv.bg

Сещам се за поредицата Лукс на Дженифър Л. Арментраут, ако искате ще ви я пусна, тя е подобна ☺
Може ли на мен поредицата Лукс?

Някой има ли на Елизабет Хойт - Тайните на Лейдън Мейн от 3 до 6 книга?

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 20:21 от Mавина

# 381
Здравейте! Търся поредицата "След" от авторката Анна Тод. Може ли някой да ми ги изпрати ? Благодаря предварително!

# 382
Здравейте,
търся ел книга Красив Играч на Кристина Лорен. Във вариянт епъб ако е, ще е бонус.
Благодаря предварително!

Дайте имейл и ще ви я изпратя, само тази или цялата поредица?

# 383
Здравейте! Търся поредицата "След" от авторката Анна Тод. Може ли някой да ми ги изпрати ? Благодаря предварително!

Дайте имейл и ще ви ги пусна

# 384
Това е имейла ми : gloriakostova4@gmail.com

# 385

# 386
Здравейте,
Благодаря предварително!

Благодаря много! Само тази, другите ги имам Simple Smile
tedi_nedeva@abv.bg

# 387
Здравейте,
Благодаря предварително!

Благодаря много! Само тази, другите ги имам Simple Smile
tedi_nedeva@abv.bg

Имате поща

# 388

Имате поща

# 389
Здравейте
Някой има ли втора(Решението) и трета книга(Завръщането) от поредицата  Имението Дарингам на Катрин Тейлър ще бъда много благодарна ако някой ми ги изпрати
vanesappencheva@gmail.com
Благодаря предварително!
Решението  https://dox.abv.bg/download?id=cdd2d9f8e7

Завръщането  https://dox.abv.bg/download?id=57122069f7

Общи условия

Активация на акаунт