Търся електронна книга - 29

• 91 773
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Мога да ви изпратя поредицата За Ландън на английски
Здравейте! Търся ,,Нищо повече" и "Нищо по-малко" на Анна Тод. Също ако някой има 365 дни, ще се радвам да ми ги пусне тъй като нещо не мога да отворя линковете по-горе. Благодаря предварително!

# 76
По повод питането за поредицата на Ана Тод "След". Тя е започнала като фен фикшън в Wattpad с главен герой Хари. Официално издадени книгите са с Хардин. Ако някъде има на бг. романите с Хари, то ще е фен превод. Книгата "Преди " всъщност е последна и едва ли ще я има с Хари,  по това време Ана Тод вече се издава и със сигурност е спряла да качва книгите си безплатно в Wattpad.
Всъщност книгите ги има там все още. Да, Преди  е разширена в издадената версия, а също и последната книга от След е с допълнени глави за финал. Дори и книгите за Ландън/ Лиъм са все още в Wattpad, но втората така и не е качена до самия финал.

# 77
Здравейте! Търся "В кухнята с Инес" и други книги на тема здравословно хранене. Благодаря! Simple Smile

# 78
Здравейте! Търся "В кухнята с Инес" и други книги на тема здравословно хранене. Благодаря! Simple Smile

Имам Хранене според кръвната група, Черво с чар и Българско разделно хранене, ако желаеш книжките, прати мейл да ти ги пратя Simple Smile

# 79
  • София
*Serendipity*, може ли тези книги за здравословното хранене да ги изпратите и на мен?
Скрит текст:

# 80
Книгите са пратени Simple Smile
А аз искам да благодаря на момичета, които ми пращат поисканите книги на пощата  - Благодаря Flowers Hibiscus
Много сте мили!

# 81
Търся цялата поредица за четене онлайн sa6enceto92@abv.bg
От предишните посове не можах да разбера, коя е поредицата, която търсите.

# 82
Здравейте, търся книгите от поредицата "Чарли Дейвидсън" на Датинда Джоунс.
Прочела съм до петата книга, но останалите книги не мога да ги намеря от
шеста до единадесет. Ако някой ги има или знае къде да ги намеря нека ми пише на pepi_5595@abv.bg. Предварително благодаря.

# 83
*Serendipity*, може ли трите книги и на мен? Благодаря
joanna_georgieva@yahoo.com

# 84
Имам Хранене според кръвната група, Черво с чар и Българско разделно хранене, ако желаеш книжките, прати мейл да ти ги пратя Simple Smile

Здравейте! Може ли и на мен да пратите Хранене според кръвната група и Българско разделно хранене.
Мейл ще пиша на лични.
Благодаря много.

А това е към всички които могат да обяснят, че аз не се справих. Пише Книга безплатно, но аз не разбрах как да изтегля книгата безплатно. Искам книгата "Проклятието над Паганини. Историята на една легенда".

https://kniga-bezplatno.com/kniga-prokljatieto-nad-paganini-isto … na-bezplatno.html

# 85
https://www.rulit.me/books/rkata-na-satanata-download-free-609051.html
Извинете, може ли някой, да изтегли книгата, да я сложи тук, или да ми я изпрати. ☺☺☺
Не мога да сканирам кода. Не знам как става.
С таблет съм. Мога да чета mobi.
Благодаря!!!
Скрит текст:

# 86
Извинете, може ли някой, да изтегли книгата, да я сложи тук, или да ми я изпрати. ☺☺☺
Благодаря!!!
Скрит текст:
Здр. Не я сканирвай, а там където пише свали, си я свали в формата който желаеш🙂

# 87
Благодаря!!!
Скрит текст:
Няма нищо за сваляне. Формат:  MOBI (0 Kb)

# 88
Dori dimitrova, това го знам, но не ставаше по този начин, затова писах. Имаше само mobi.
Иначе, аз чета всички формати.
Аниш, благодаря, не съм се огледала! ☺

# 89
  • София
Търся - Джеймс Рролинс -“Последната одисея”. biki@abv.bg
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт