Търся електронна книга - 29

• 91 192
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, търся "Немислимото" от Хелън Томсън

# 151
Здравейте,

Някой има ли Триумфът на Харт в електронен вариант? От доста време я издирвам, но за съжаление хартиеното копие е изчерпано навсякъде Sad

Моля ви ако някой я има да ми я изпрати на dilyana.mitkova@gmail.com.

Много благодаря предварително!
Диляна

# 152
  • София
Здравейте,

Някой има ли Триумфът на Харт в електронен вариант? От доста време я издирвам, но за съжаление хартиеното копие е изчерпано навсякъде Sad

Моля ви ако някой я има да ми я изпрати на dilyana.mitkova@gmail.com.

Много благодаря предварително!
Диляна

Линк към книгата https://derot.wpdevcloud.com/?p=12846

# 153
Здравейте, някой има ли “Отмъщението носи прада”?
Благодаря предварително!
Yoankasss@icloud.com

# 154
Здравейте, някой има ли “Отмъщението носи прада”?
Благодаря предварително!
Yoankasss@icloud.com
Здр. Във рулит я има безплатно на български 🙂

# 155
Здравейте!

Прочетох книгата на Кортни Коул "Ако останеш". Препоръчвам я, има я в рулит.

Някой има ли други книги на същия автор?

# 156
  • Пловдив
Здравейте!
Ще съм много благодарна ако някой ми изпрати или даде линк за сваляне на книгата:

"Английският съсед" на Михяил Вишем

Благодаря!
e.katsarova@abv.bg

# 157
Здравейте!
Ще съм много благодарна ако някой ми изпрати или даде линк за сваляне на книгата:

"Английският съсед" на Михяил Вишем

Благодаря!
e.katsarova@abv.bg

Линк нямам, но изпратих на имейл заедно с още три.

# 158
Здравейте момичета, отскоро ви чета и искам да попитам как търсите и теглите книги от https://vk.com. Аз нещо не мога да се справя. Имам регистрация но не мога да намеря нито една книга.

# 159
Здравейте.
Търся спешно пиесата Трамвай желание.

Gerganaradulova@gmail.com

# 160
Здравейте момичета, отскоро ви чета и искам да попитам как търсите и теглите книги от https://vk.com. Аз нещо не мога да се справя. Имам регистрация но не мога да намеря нито една книга.
Това е социална мрежа (като Фейсш***). Да, има групи/страници на някои автори или за обсъждане на книги, за провеждане на томболи за промо-кодове за книги, но не съм виждала открито да има качени книги.

# 161
  • Бургас
Vk има книги и аз винаги намирам най-новите, но не знам за кои книги и на какъв език търси дамата. Може ли заглавие и автор за да видя дали ще я открия. Всъщност аз пускам търсачката за определено заглавие. Не търся каталог или  библиотека.

# 162
Видях, че многократно в темите назад е питано за Дяволът носи прада, но така и няма линк. Никъде не мога да я намеря :/ Втората част намирам, но първата ми бяга.

# 163
Здравейте, търся "Поглед навътре" на Бет Кери. Ако някой е има може ли да изпрати на имейл emcho1972@abv.bg

# 164
Vk има книги и аз винаги намирам най-новите, но не знам за кои книги и на какъв език търси дамата. Може ли заглавие и автор за да видя дали ще я открия. Всъщност аз пускам търсачката за определено заглавие. Не търся каталог или  библиотека.

Търся книги на български и съм избирала заглавия и автори от форума. Например Саманта Иънг Дъблин стрийд

Общи условия

Активация на акаунт