Лежащи мами- 46

• 51 705
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
CandY  пускахме микробиология и беше чиста. Преди известно време имах гъбична инфекция, слагах Макмирор вагинално и след това беше чиста. Имам левкоцити в урината, дали е възможно да имам някаква инфекция на пикочните пътища и възможно ли да е от нея? Пазя стриктно леглото и се надявам всичко да мине добре и да успея да си гушна бебенцето!

# 616
Не знам дали левкоцити в урината биха се отразили. По мое скромно мнение по- скоро не, но не съм компетентна. Почивай и си давай кураж. Всичко ще мине благополучно.
Аз след серклажа лекувах клебсиела пневмония, после бе изчистена, но имах находки на хемолитичен стафилокок. Антибиотиците за него не са разрешени за бременни и го боря с различни глобули, но нямам голям успех за сега. В понеделник съм на преглед ще видим какво се случва. Поне при мен имаше доста гадинки през тези седмици. Надявам се да го уморя, защото с  него във влагалището за момент естественото раждане остава мираж.

# 617
Не знам дали левкоцити в урината биха се отразили. По мое скромно мнение по- скоро не, но не съм компетентна. Почивай и си давай кураж. Всичко ще мине благополучно.
Аз след серклажа лекувах клебсиела пневмония, после бе изчистена, но имах находки на хемолитичен стафилокок. Антибиотиците за него не са разрешени за бременни и го боря с различни глобули, но нямам голям успех за сега. В понеделник съм на преглед ще видим какво се случва. Поне при мен имаше доста гадинки през тези седмици. Надявам се да го уморя, защото с  него във влагалището за момент естественото раждане остава мираж.
Дано успеете да го преборите. Стискам палци. Аз ще продължавам да лежа и да се надявам на следващия преглед нещата да не са станали по-зле!

# 618
  • София
19 дена след серклажа, всичко изглежда супер. Шийка 37мм и не е мръднала.Доктора каза, лежане и пак лежане. Бебките вече стават по тежки и ще трябва да закрепим положението до 32 г. с минимум.
Стискайте палци да не превъртя😊😊

# 619
Ивкапивка, страхотни новини. Стискай зъби и се развличай с каквото можеш. 11 седмица "лежерна" започвам аз. Трудно е на моменти, ще има възходи и падения, както във всичко. Книги, сериали, неща от работата ти, за които не си имала време. Говори им на бебоците. Аз на моята беба почти всеки ден чета по няколко приказки в рими, пускам детски песнички. Пиша в един дневник до нея и до себе си. Мечтая и си визуализирам.
Пиши тук когато е трудно, но запомни - днес, ако се чувстваш зле, утре ще е друго и ще имаш нова мисъл.

# 620
  • София
Благодаря за идеите, определено се чудя как да запълвам деня си. Но това с детските книжки и визуализацията е много добра идея🥰😍

# 621
Стискам палци ивкапивка почивай сега пак после всички ще наваксаме излежаното важен е финала другото ще мине вече 2 месеца съм на леглови режим Grinning но не изцяло имам позволение да се движа по малко мисли позитивно и ще се молим да стигнен до happy end

# 622
Мили момичета. Много съм разтревожена. Всичко с моята така желана и чакана бременност след инвитро до тук вървеше добре. В момента съм в 22 г.с. Минала съм две фетални при Сигридов и Чавеева (последната преди 2 седмици)  и днес на рутинен преглед следящата ме лекарка ме погледна вагинално и видя U образен Funnelimg ДМШ - 28 мм (шийката е била 45 мм януари). Даде ми Профенид, след няколко дни пак на преглед и най-вероятно серклаж в Токуда другата седмица. Моля ви, споделете някой правил ли е серклаж в тази седмица и къде ще пропоръчате да отида за второ мнение? Чета за д-р Христов, че е най-добрият на серклажи. Реагира ли толкова бързо и как мога да се свържа директно с него, защото нямам никакво време? Много ви благодаря предварително.

# 623
Аз след серклажа лекувах клебсиела пневмония, после бе изчистена, но имах находки на хемолитичен стафилокок. Антибиотиците за него не са разрешени за бременни и го боря с различни глобули, но нямам голям успех за сега. В понеделник съм на преглед ще видим какво се случва. Поне при мен имаше доста гадинки през тези седмици. Надявам се да го уморя, защото с  него във влагалището за момент естественото раждане остава мираж.
Дано успеете да го преборите. Стискам палци. Аз ще продължавам да лежа и да се надявам на следващия преглед нещата да не са станали по-зле!
Момичета, да не ви плаша, но при мен, когато шийката се скъси и имах менструални болки, в урината имах по-високи левкоцити-нещо от рода на 15 на поле, а микробиологията ми беше чиста, въпреки, че имах ужасно течение, което може да е било и тапа. Денят, преди да родя (36 г.с) нямах абсолютно никакви оплаквания, но въпреки това в урината левкоцитите бяха 45 на поле. Микробиологията отново беше чиста- и на влагалище, и на урина, бебето също се роди без инфекции. Явно левкоцитите се повишават, когато има скъсяване или разкритие, организмът го приема като вид възпаление.Следете нещата изкъсо.

# 624
Мили момичета. Много съм разтревожена. Всичко с моята така желана и чакана бременност след инвитро до тук вървеше добре. В момента съм в 22 г.с. Минала съм две фетални при Сигридов и Чавеева (последната преди 2 седмици)  и днес на рутинен преглед следящата ме лекарка ме погледна вагинално и видя U образен Funnelimg ДМШ - 28 мм (шийката е била 45 мм януари). Даде ми Профенид, след няколко дни пак на преглед и най-вероятно серклаж в Токуда другата седмица. Моля ви, споделете някой правил ли е серклаж в тази седмица и къде ще пропоръчате да отида за второ мнение? Чета за д-р Христов, че е най-добрият на серклажи. Реагира ли толкова бързо и как мога да се свържа директно с него, защото нямам никакво време? Много ви благодаря предварително.
Здравей. Не съм ходила при д-р Христов, но от позната знам, че реагира много бързо, ако се наложи. Съветвам те да се свържеш с него възможно най-скоро и да чуеш и ниговото мнение. Звънни в болницата (Надежда) и им обясни, че е спешно. Стискам палци всичко да се нареди.

# 625
Мога да ви дам номера на д-р Христов на лични и да му звъннете. Реагира много бързо ако ситуацията налага спешност.

# 626
Благодаря Ви, мили момичета. Още вчера ми изпратихте телефона му. Днес му писах и довечера ме вика, за да ме види. Ще ви държа в течение. Успех на всички борбени мами ❤

Мога да ви дам номера на д-р Христов на лични и да му звъннете. Реагира много бързо ако ситуацията налага спешност.

# 627
Как сте мамита?
Искам да питам които сте с серклаж, по време на прегледа мерят ли ви шийката, на мен доктора който ме заши само ми казва че конеца си стои на мястото и канала не е отворен казва че съм ок. При вас как е?

# 628
Здравей!
При мен доктора, който ме следи не е този, който ме заши. Следящия при преглед или ме проверява с ехограф или с пръст като следи за наличие на серклажен конец, дали е на място и скъсяване на шийка съответно.

# 629
  • София
При мен я мери. Макар, че след серклажа имах само един преглед, но измери и огледа всичко.

Общи условия

Активация на акаунт