СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 047
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 435
  • у дома...
Аз да похваля девойката - завършва само с една 5-ца по математика!

# 436
  • Отвъд алеята зад шкафа
Браво на Ани!

Едно познато момиче се премести след 8 клас от 35-то в Апостолов, защото каза, цитирам: "Бях в девически клас" Smile

# 437
Red каза, че е червенокоска, така че щом я няма в кадър, значи тя снима.

# 438
  • София
Ляво, дясно - обърках се. Joy
Ей т'ва съм аз:

Изглежда ми с лунички, червената коса много не се вижда на снимката.

# 439
  • софия
Абе, Биси, не изпадай в детайли. Колко му е да туриш една боя? (знам, че редка е естествена червенокоска)
Но съм склонна да се съглася с Аманда - много хитро гледа тази зад Доди.

# 440
  • София
Нямам отзиви за 44 СУ, но ако имате възможност, вижте и Софтуни Светлина. Там има паралелка с графичен дизайн, имам 2 познати деца, едното е от първия випуск, другото е от втория, тоест сега ще бъдат 10 и 9 клас. И двете деца са много доволни.
Благодаря. Знам за Софтуни Светлина. Даже и бяхме уговорили час за среща, но дойде извънредното положение. Засега сме се ориентирали към ДГ.
Специалност графичен дизайн има и в ПГ Елисавета Вазова - https://pgdsofia.com/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC/%D1%81%D0%BF … 1%81%D1%82%D0%B8/

Да, има и на други места, но е все с английски. Т.е. Да тъпче на едно място с този език няма смисъл. А и търсим с интензивно учене на език. По-скоро ще е ЕГ с немски, ако получим лошо мнение за въпросното училище. Та затова разпитвам точно за него.

# 441
Точно, сигурна бях, че това си ти.

# 442
  • София
Айде, тагвайте се и вие и да яхваме метлите. Grinning

# 443
Звънче, след толкова ейчбиовски  страсти, май верно ще трябва да турим по една боя.

# 444
  • Sofia
Аз съм една от тези, яхнали метлата Simple Smile и затова ме няма на снимката, нали?

да запитам с туй чудо как да се оправя, като нямам право да инсталирам нищо на компа... как да сменя шрифта с някой дето да има кирилизация и не твори маймуняци Simple Smile

трябва ми търсачката, не за друго. Освен всичко друго исках да видя за мнения за Седмо.

Предварително благодаря!

# 445
  • софия
Биси, кажи какво подредихте вие Simple Smile (ако искаш де). Как сте?

Pitanka, не се оправя. Бях питала в администраторската тема и ми казаха да съм си ползвала форумската търсачка. Тя не работи зле, но в режима за принтиране намирах повече. В момента не мога да се сетя какво търсех и през търсачката не излиза, но през принирането да.

# 446
Хортувате си вие тука приказки разни, а моят ми каза току-що, че имал домашно да пише...

# 447
  • София
Откъде отваряте сайта, че ви излизат такива маймуни?

# 448
  • софия
За кога? За първия учебен час в 8ми клас ли?

# 449
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз подозирам, че моята госпожица няма да мога да я накарам пръста си да мръдне до 15 септември. След толкова напъни и тормоз от моя страна, сега е способна не просто да лежи по цял ден, а направо да се разтича, лежейки.

Общи условия

Активация на акаунт