СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 787
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 380
Мерси! Упокоих се! Simple Smile

# 1 381
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега проверих, има нанесени оценки. Цъкнах да видя и желанията как се редят, не е сложно.
Ема замина на "бал" в училище, ще дават подаръци на учителите и се надявам да си получи свидетелството вече:)

# 1 382
При мен на телефона излизат маймуници. През компютъра и лаптопа на дребния всичко се чете нормално.

# 1 383
  • София

Има! Joy https://www.vbox7.com/play:367884b8&pos=channelp_3

И само да кажа, още нещо, което няма как да твърдя като факт, но имам голеееееми съмнения, е че в ЧСОУ СС има изтичане на инфо и няма да се очудя, ако не е само там. Тази година визирам преразказа, а 18 задачата с допълнителното построяване.
Сериозно! Интересно тогава защо дъщеря ми не можа да я реши тази задача. Както и повечето от съучениците й. Вероятно защото почти не бяха решавали задачи с допълнително построение през годината. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 18:20 от sanaka

# 1 384

Има! Joy https://www.vbox7.com/play:367884b8&pos=channelp_3

И само да кажа, още нещо, което няма как да твърдя като факт, но имам голеееееми съмнения, е че в ЧСОУ СС има изтичане на инфо и няма да се очудя, ако не е само там. Тази година визирам преразказа, а 18 задачата с допълнителното построяване.
Сериозно! Интересно тогава защо дъщеря ми не можа да я реши тази задача. Както и повечето от съучениците й. Вероятно защото почти не бяха решавали задачи с допълнително построяване през годината. Rolling Eyes
Друга е:
https://youtu.be/Per8uM25KPk

# 1 385
От подробните статистики се вижда, че в общите са си закръгляли както трябва, 200 не е било от 199.01 до 200, по-назад някой беше писал, че е така, а от 199.5 нагоре.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 18:26 от hopla

# 1 386

Аз с един проучвателен въпрос - това целият випуск 2009 ли е или само учениците, които са успяли да завършат?! Thinking

# 1 387
  • София

Аз с един проучвателен въпрос - това целият випуск 2009 ли е или само учениците, които са успяли да завършат?! Thinking
Ох, Санакаа 😂😂😂
Tania_ark, твърде възможно е да са тези, които са успяли да завършат..., казват, трудно било!

Момичета, с най-добри чувства към всички малки буземчета! Не се подиграваме и не сме секта! Joy

# 1 388
  • София
Хем е забавно, хем от гледна точка на моментния етап от живота ми, професията "озеленител", за която се учи в БУЗЕМА, ми изглежда изкушаващо спокойна и ненатоварваща. Сериозно го казвам.
Човек никога не знае какво печели, когато си мисли, че е загубил.

И сигурно вече сте отговаряли на тоя въпрос, но при първо класиране на различно от първо желание, ще бъде ли ясно какъв е балът за по-предните желания? Т.е. ще е ясно ли какъв е бил балът на последния класиран на първо класиране за тези по-предни паралелки?

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 18:50 от Илит

# 1 389
Ние още нямаме нанесени оценки от дипломата в системата.

# 1 390
Проверих и аз преди малко как се редят желанията в системата. Сякаш дори и за разсеяни хора не е трудно:smile: Нанесени са и оценките. Хубаво би било и да сме наясно с желанията, както и този, за когото трябва да се подреждат, да прояви поне някакъв интерес към упражнението.

# 1 391
И при нас няма.

# 1 392
И при нас няма.
Е, то пък оставаше вие да имате😊
Ти се радвай, че изобщо ги оформиха, че можеше само със срочните да си седите.

# 1 393
И при нас няма.
Е, то пък оставаше вие да имате😊
Ти се радвай, че изобщо ги оформиха, че можеше само със срочните да си седите.
Ама какъв съм оптимист и аз, да очаквам неочакваното☺

# 1 394
И при нас няма.

Нашите са оформени още от 22.06 и благодарение на електронния дневник си знаехме всичко. Но едва днес си взеха свидетелствата.

Общи условия

Активация на акаунт