СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 646
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 590
Има, нормално е. При моето дете има оценки, но няма сметнат бал. Ще се появи, няма как да останат бе оценки или без бал.

При нас е обратно - има нанесен бал, а ги няма оценките от свидетелството.Flushed

# 1 591
Ох , изчетох ви -за три дни имах около 500 поста...Днес два часа редим желания- хванала ме е пак параноята , че нещо ще се обърка ...Написал си човекът точно 9 паралелки и е спокоен (448 за математически и 444 за езикови), а аз стигнах чак до Попов-21 броя с техникумските.Така е като има изисквания-само АЕ и Информатика/Математика.
Дадохме си час почивка и отивам да видя как ще е в действителност подредбата.Благодаря за мненията на всички относно училищата , прогнозите и подкрепата !

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 22:25 от denyil

# 1 592
Прeдполагам, че има значение дали всички паралелки са с еднакво балообразуване. Аз съм сложила три накрая с утрояване на БЕЛ, за да имаме нещо сигурно. Още не се показват балове.

# 1 593
  • София
Хора ние подадохме вчера сутринта и вече забравих, минавам да споделя че много хубаво е направена системата, улеснена и лека, не ми заби никъде. Просто си спомних как в един ужасно горещ ден ходих до училище гнездо с голямата. Изпотих се сто пъти докато въвеждам на хартия , да не объркам някоя цифра.... изобщо приключение си беше. Ако се повтарям- не съм чела 500 и няколко поста назад. Успех на всички деца и спокойствое на родителите!

# 1 594
Ще се появи всичко, не се притеснявайте. Предполагам баловете се появяват там, където вече има заложена формула. И той си смята бала с наличните данни. За фег явно още не е въведена формулата.

Следващ етап на родителско удовлетворение на нетърпеливци и мега любители на статистиките, като мен, е да пускат в реално време за коя паралелка колко желаещи по първо желание има Simple Smile.

# 1 595
Следващ етап на родителско удовлетворение на нетърпеливци и мега любители на статистиките, като мен, е да пускат в реално време за коя паралелка колко желаещи по първо желание има Simple Smile.
Това от къде го гледаш?

# 1 596
Мечтая го Simple Smile

# 1 597
  • София
Подадохме и ние. Той си ги реди като аз зорко следях какво реди. Напред излезнаха паралелките с квоти и така 32 изпревари 18, но много се надявам да не се стига дотам. След двоумене кой да бъде вторият език на прво място писа испанския. Не се съгласи на английски. Много се надявам на 13 юли да акостира в 133, а на 20-ти да успее по първо желание. И сега пак чакане...

# 1 598
  • София
Аз не знам от къде да почна. Кошмарни 2 седмици, мислех си, че чакането на резултатите ще ми се стори безкрайно, а всъщност не се оказа точно така. На 21ви намерихме свекърва ми починала в дома си. Цялата следваща седмица мина в уреждания на всякакви неща по този повод, беше голям шок, защото нито е била болна, нито се е оплакала от нещо. Та докато се освестим и резултатите бяха излезнали. Ина ми е светлия лъч. На фона на общите резултати на форумските деца, нейните са ниски - 81.5 по бел и 54.25 по математика. Но в мойте очи, детето ми е герой. Тръгна от 18т на пробните по математика, положи страшно много усилия, държа се изключително отговорно и съвестно във всичко, беше безупречна. Дай Боже всеки му такова дете! После се яви на двата изпита по английски за нивото към Кембридж. чакаме резултати в края на месеца. После се яви на изпит по хореография, на който изкара 97 от 100т и днес беше на изпит в Националното училище за танцово изкуство, където за мое щастие мина и двата тура, като на първия отрязаха 1/4 от кандидатите и за там чакаме резултати във вторник. Днес подадох желанията за първо класиране, редили сме само училищата с испански, защото тя друго не иска. 127мо й е сигурно на първо класиране още. Борбата ни ще е за 22ро, но там няма много шанс. Което и да е училището, знам, че ще е нейното и там ще даде всичко от себе си. Утре заминаваме на море в Гърция (естествено и за там нещата се оплетоха). Ужасно изнервен и тежък период е, и тръгването ни за морето е такова, но искрено и от сърце се надявам, че след последната една година, в която почина и баща ми, в която минахме през какво ли не служебно и учебно, ще успеем в тези 8 дена да вземем въздух, да си починем и да се посъвземем малко от малко поне. Не съм чела абсолютно нищо от последните две теми, извинявам се за което, но желая на всички дечица успешно и желано класиране.

# 1 599
  • София
Бубче от сърце пожелавам най-прекрасните 8 дни, които ви предстоят. Като те чета имате нужда. И поздравления за Ина, да продължава все така да те радва.

# 1 600
  • София
трябва да мисля подредбата  на училища и паралелки такава, каквато бих я мислила, ако можеше да избираме от всичко.

Ето това е.

И това визират всички тук, като казват - подредете по желание на детето и ваше.

Вчера финално си говорехме с мои приятелки, майки на седмокласници точно за това.
Да, обаче баща му настоява да учи немски. Аз съм ок, но не и ученика. Вярно, че звучи кофти, но знаете колко се използва в Европа. От практична гледна точка е добре да го знае. Но на сила хубост не става. От друга страна на тази възраст не знаят кое е добре, кое е зле за тях.... Като цяло не знам какво да правя.
Ноел, сега остава да кажеш коя си. 😀
Аз съм на същото мнение с немския. Нашата в 5-и клас й беше хрумнало, че ще учи френски. Миналата година беше на вълна испански. И тази година вече помъдряла, Та взех да й обясня какви са плюсовете на немския пред френския и испанския. Е явно ме разбра, защото сега първите желания са с немски и важното, че тя сама си го реши Simple Smile. Поне ще мога да й помагам по малко. Надяваме се на прием.

# 1 601
А какви са плюсовете на немския пред испанския?

# 1 602
  • София
Бубче, прегръдки! Минали сте през доста трънлив път, дано наистина успеете да си починете и отърсите!
 И ние сега се наслаждаваме на море, слънце, почивка и любимия на моите мъже ол инклузив.😊 Не, че аз протестирам.

# 1 603
  • София
Айде, минахме си от реда с подаването и сега можем да се наслаждаваме на следващата седмица в Португалия Simple Smile
Бубче, сега прочетох за вашите трудни преживявания. Дано са останали зад гърба ви, а детенце ще се справи и ще бъде, където е най-добре за нея.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 20:22 от green_dawn

# 1 604
  • София
Бубче, виртуални прегръдки.
Нека най-лошото е зад гърба ви и да ви чакат спокойни и радостни дни, в които да поемете въздух.

Общи условия

Активация на акаунт